2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem kozépen. Sztem Edmilson még nem fog kezdeni.Rapika írta:A lényeg,hogy holnap játszon!
És kíváncsi vagyok oleguer kezd-e a jobb oldalon!
jólvan hagyjuk, csak még anniy hogy a mallorca ellen az 5.-ben még nem játszottCharlie írta:Rosszul emléxelAmúgy meg fogalmam sincs...
C.
ja tényleg, de ha jól emlékszem akkor az 2 meccses volt, ő meg talán a 6.-7. fordulóba mutatkozott beCharlie írta:Eltiltást hozott magával a Lyonból!Badi írta:Puyol-Marquez volt
Edmilson elején nem játszott valamiért, aztán amikor kezdett volna beépülni megsérült
C.
Aha télleg...Edmilson év elején sérult volt, meggyogyult, oszt megint lesérult. Már emlékszem a meccsre mikor Oleguer beállt, GERARD volt vkp-n. Es nem volt rosz...Badi írta:Puyol-Marquez volt
Edmilson elején nem játszott valamiért, aztán amikor kezdett volna beépülni megsérült
Akkor...ha jol emlékszem még játszott Edmilson.Bodi írta:Év elején a Puyol-Marquez tengellyel játszottunk???
Már nem nagyon emlékszem...
Még fiatalBodi írta:Na végre egy vélemény,amivel teljesen egyet értek!Enrique írta:Naa, azért 1 meccs után nem kell őt ennyire magasztalni...![]()
![]()
Nálam még mindig ő a védelem leggyengébb pontja.![]()
Persze Sylvinho után.![]()
Viszont a hétvégi teljesítménye előtt tényleg le a kalappal.![]()
Marquez meg tényleg szenzációs!!!!!Hány éves is?
Na végre egy vélemény,amivel teljesen egyet értek!Enrique írta:Naa, azért 1 meccs után nem kell őt ennyire magasztalni...![]()
![]()
Viszont a hétvégi teljesítménye előtt tényleg le a kalappal.
Sylvinhonak csak az a baj, hogy hatvedet jatszik en ha edo lennek akkor kozepen jatszatnam es Puyoll kozott az a kulonbseg Oleguerer szemben o amikor felkerult akkor is mar kepes volt meghalni a csapatert es minden evben fejlodot elleg a Zidan cselre gondolni, de Ole. nem igazan fejlodik.Enrique írta:Naa, azért 1 meccs után nem kell őt ennyire magasztalni...![]()
![]()
Viszont a hétvégi teljesítménye előtt tényleg le a kalappal.
azért nem volt ilyan aktív,mert csak tegnap,v.tegnap előtt lett megnyitva.Rapika írta:Ilyen aktív sem volt még soha ez a topic...
Ez is jelent valamit!![]()
Nem tudom,de én "szeretem" Oleguert is!
Ugyanúgy,mint az egész Barcát!
Miért ne?!Maxi írta:Még a végén Belletti padozni fog!Rapika írta:És most a jobb oldalon nagyon jól játszott![]()
4-est talán idén még nem is kapott!Nem?!
Szóval én megnézném őt még párszor a jobb bekk posztján!
Még a végén Belletti padozni fog!Rapika írta:És most a jobb oldalon nagyon jól játszott![]()
4-est talán idén még nem is kapott!Nem?!
Szóval én megnézném őt még párszor a jobb bekk posztján!