Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban! Magam sem értem miért?!...LG írta:Mintha 1 kicsit elfogult lennélSilvanus írta:Kapus: Victor Valdes (csere: Cassillas, Dida)
Hátvédek: Del Horno, Puyol, Marquez, Nesta
(cserék: Carreger, Maldini, Bouma, Terry)
Középpályások: Ronaldinho, Deco, Gerrard, Lampard
(cserék: Ballack, Riquelme, Van Bommel, Robben)
Csatárok: Eto'o, Henry (cserék: Forlan, Oliveira)
Szerintem... bár nagyon nehéz, ezen órákat, sőt napokat el tudnék gondolkodni, nos nekem ez az első tippem....!!!
Mintha 1 kicsit elfogult lennélSilvanus írta:Kapus: Victor Valdes (csere: Cassillas, Dida)
Hátvédek: Del Horno, Puyol, Marquez, Nesta
(cserék: Carreger, Maldini, Bouma, Terry)
Középpályások: Ronaldinho, Deco, Gerrard, Lampard
(cserék: Ballack, Riquelme, Van Bommel, Robben)
Csatárok: Eto'o, Henry (cserék: Forlan, Oliveira)
Szerintem... bár nagyon nehéz, ezen órákat, sőt napokat el tudnék gondolkodni, nos nekem ez az első tippem....!!!
Jól látod a dolgokat!LG írta:GK-Bartez
DR-Micsel Salgado
DC-Gyepes a Veszélyes!
DC-Oleguer
DL-Silvinho(Szkukalek)
DMC-Albertini
MR-Figo
MC-Hínár![]()
ML-Dhorasso
AMC-Zidane
FC-Rajul
FC-Saha
Sztem!
Ha megy neki a Premier Leagueben,akkor miért ne menne a technikás spanyol bajnokságban?Véleményem szerint még jobban tudna Spanyolországban játszani.Brian 20 írta:nem csatárt akarunk venni hanem Henryt ami azért nem ugyan az és ő igen is kell egy maga döntené el a mecseket jó szabadrugáslövő ja és megéri az árárt bármennnyi is. Bár nem tom menne e neki a spanyol bajnokságLG írta:Ne vegyunk má csatárt
nem csatárt akarunk venni hanem Henryt ami azért nem ugyan az és ő igen is kell egy maga döntené el a mecseket jó szabadrugáslövő ja és megéri az árárt bármennnyi is. Bár nem tom menne e neki a spanyol bajnokságLG írta:Ne vegyunk má csatárt
nem lenne negy szerkezeti változás csak ennyi:LG írta:Ne vegyunk má csatárt
Na neee...Sztem neked a Real Madridnak az elnokének kéne lenned. Perec2Szakacs írta:mi vesszuk
Mért! Megveszi a RealSzakacs írta:fogja
2005/2006 ba
amugy nem irja hogy 2004/2005 os valtozat...
dik! henry idén a primeirában tolta???nem is tudtam.Szakacs írta:En mar irtam egyet de irom a javitott valtozatot
--------------Casillas----------------------
Ramos-Puyol----Collocini-Del Horno---
---------------------------------------------
Juaqin---Marquez-Riquelme--Ronaldihno
-------Eto'o---------Henry---------------