Belletti
Úristen, Belletti Párizs hőse! Hiába nem volt egy "klasszis"(számomra az) hatalmas játékos volt, aki belőtte aztt a győztes gólt Párizsban...
Minden jót Belletti!
Minden jót Belletti!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Belletti bejelentette visszavonulását a profi futballtól a sorozatos Achilles gondjai miatt. Sose fogom elfelejteni a párizsi gólját!
Ahogy a SPORT is fogalmaz: "A párizsi hős"-nek sok sikert a továbbiakban! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Belletti hazatér: http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... a-2037022/
Ő is hazatér Brazíliába és a Fluminensében fog focizni. Sok sikert pályafutása végére is!
Milyen kihalt ez a topic...
Ő is hazatér Brazíliába és a Fluminensében fog focizni. Sok sikert pályafutása végére is!
Milyen kihalt ez a topic...
- Andris
- Adminisztrátor
Kecske is jól lakott, káposzta is megmarad.
Tipikus esete a fenti bölcsességnek Belletti transzferje.. Elég jó pénzt kaptunk egy idősödő játékosért, aki kevés lehetőséghez jutott volna nálunk, de a Chelsea viszont remekül tudja őt alkalmazni.

Tipikus esete a fenti bölcsességnek Belletti transzferje.. Elég jó pénzt kaptunk egy idősödő játékosért, aki kevés lehetőséghez jutott volna nálunk, de a Chelsea viszont remekül tudja őt alkalmazni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
Szerintem is jobb kp-nak, mint védőnek. Mostanában sokkal gólveszélyesebb.
Pár hete jó volt látni élőbe.
Pár hete jó volt látni élőbe.
van benne valamiLG írta:Béla király sztem élete meccsét játszotta, na jó, a BL föntő után.
Középpályán kapott szerepet, és nagyon jól ment neki ott, lehet eleve középpályásnak kellett volna mennieEzen már korábban, a Barcás évei alatt is sokszor elgondolkodtam, védőként nagyon sokszor fönmaradt támadásoknál.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Béla király sztem élete meccsét játszotta, na jó, a BL föntő után
.
Középpályán kapott szerepet, és nagyon jól ment neki ott, lehet eleve középpályásnak kellett volna mennie
Ezen már korábban, a Barcás évei alatt is sokszor elgondolkodtam, védőként nagyon sokszor fönmaradt támadásoknál.

Középpályán kapott szerepet, és nagyon jól ment neki ott, lehet eleve középpályásnak kellett volna mennie

Nagy gól!
Azért,az angol kommentátor rögtön a Copacabana-t emlegeti
Bravó,Belletti!
A BL-döntőben akkor is szebb gólt lőtt...!

A BL-döntőben akkor is szebb gólt lőtt...!

.
Azta kva eget megint mekkora gólt akasztott a Middlesbrough ellen. 

Belletti elvan a chelsea-ben! 

Én Bellettit nem adtam volna el.Alves cseréjének most is tökéletes lenne.Csak ő nem olyan mint Sylvinho h tűri a padot 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ja, azzal az eggyel a mennyországba röpített minket, he-hebarca99 írta:Jól tudom, hogy nálunk egy gólt rúgott (de milyet), a meg Chelseaben fél év alatt kettőnél jár? Ráadásul mindkettő szépségdíjas...

Bizonybarca99 írta:Jól tudom, hogy nálunk egy gólt rúgott (de milyet), a meg Chelseaben fél év alatt kettőnél jár? Ráadásul mindkettő szépségdíjas...

Jól tudom, hogy nálunk egy gólt rúgott (de milyet
), a meg Chelseaben fél év alatt kettőnél jár? Ráadásul mindkettő szépségdíjas...

Cseelzi.húún- orrb szájba dícsérik, pedig miket kapott szegény mikor odament.........