2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A PSV Eindhoven csapatkapitánya volt, sorrol sorra rúgta a gólokat, technikájával és labdaérzékével magasan az összes játékos fölött állt. A holland válogatott húzóembere is egyben akkoriban. Nálunk? Ugyan. Nálunk kevesen mutatják azt amit tudnak. Más szisztéma, más mentalitás, más minden. Mutatja tudását, hogy most ő a Bayern csapatkapitánya.katalunya írta:azon gondolkozok mikor most eszembe jutott ő,hogy ez a favágó(mer amikor láttam játszani semmi plusz,csak szabálytalanság)hogy tudott játszani,vagy egyáltalán kerettag lenni a világ jelenlegi,és akkori csapatába?akkor annyira jóh volt? mer én nem emléxem arra h ő akkora király lett vna mint pl deco vagy ronnie...vki felfrissíthetné az emlékezetem
Nah ő legalább ugyanazt hozza, ahol a tavalyi szezonban abbahagyta.Valbali írta:Hopp van Bommel pirosat kapott a mai Bayern-Dortmund bajnokin, mert lekönyökölte Hajnalt...
Mindig kezdő s az egyik legjobb ott. Az más dolog, hogy már pszichológushoz is elküldték, hogy lehiggadjon, mert kicsit sok pirosat kap...lopakodo írta:van bommel a bayernbe játszik?elég régóta nem hallottam róla....
Ez azért lehet mert nem követed a német focit kicsit sem.lopakodo írta:van bommel a bayernbe játszik?elég régóta nem hallottam róla....
Nekem teljesen semleges,se nem szeretem,se nem utálom,amúgy szerintem a legjobbkor küldtük el! Ennyi idő is elég volta ahhoz,hogy megállapítsuk,bár küzdeni küzd,de nem illik bele a Barcába,még tovább marasztalni csak rossz döntés lett volna,mins a Klubbra,mind ránézve...Game90 írta:Grat van Bommelnek![]()
Életben tartotta a Bayernt a visszavágóra.
Én sem szerettem annyira, de sztem nem kellett volna ilyen hamar elküldeni. De legalább nyertünk az eladásán