2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez nem így van. Ilyen kijelentések előtt illene tájékozódni.Fernando írta:Hát ez szerintem nem így működik. A Barcának mindig is jó volt az utánpótlása és csak utána jöhettek a kiegészítő sztár vagy nem sztár igazolások. Ezzel szemben a Real Madrid, fordítva csinálta mindig is.
Hát ez szerintem nem így működik. A Barcának mindig is jó volt az utánpótlása és csak utána jöhettek a kiegészítő sztár vagy nem sztár igazolások. Ezzel szemben a Real Madrid, fordítva csinálta mindig is.ferninho írta:...és most nem olyan jó az utánpótlásunk, de nehogy azt higyjétek hogy nektek 3 évenként lesz egy Messitek... majd lesz amikor nekünk lesz jó az utánpótlásunk és nektek k@ki...
Engem inkább az érdekelne, hogy mennyibe kerül ez a biztosítás a RealnakCFirpo3 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... aldot.html
Kemény! Csak mi számít nekik súlyos sérülésnek? Mi a határ?
gyerekek, ebben annyira benne van a lényeg, h már fáj.Krojf írta:Minden arcoskodó Madridista figyelmébe!
A legutolsó év számít: Nou Camp: 2-0, Bérnabeu: 2-6!
A Madrid "számláján" 0 pont!
End of message!
K.
Én majd arra leszek kíváncsi, hogyha nem jönnek a sportsikerek és már nem túl kelendőek a CR mezek, Perez mikor adja ki az utasítást valakinek a Ligába, vagy a csapatba kér meg vkit, hogy "erigyémá' oszt taposd már meg ezt a srácot, me' lejár a biztosítás"CFirpo3 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... aldot.html
Gondolom ha térdtől lefelé amputálják mind két lábát.CFirpo3 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... aldot.html
ez nyilvánvalóan így van, nem tudom mit kell ezen vitázni.Az 1tlen akinek bizonyítani kell az a Madrid, a világ legjobb csapatával kell majd versenyezniük, meglátjuk mire lesz elég a Real.
faithnomore írta:szétsz*pattátok nem is oly rég... 9 éveppiippiittaa írta:Been001: azért a Real még nem is oly rég szétszo*atta egész Európát, mint pl idén a Barca!!!!Akkor hol voltatok?!?! Na ugye!!!! Nem mindig ti játszottatok a legszebben, és nem is mindig ti fogtok!!!!
(persze nem is a Real, van még sok kiváló csapat!!!! Egyszer az egyik, máskor a másik, harmadszor a harmadik és stb, stb, stb...
KÖSZI!!!! (amúgy szerintem a pontokra adják a címeket, nem a szép játékra!!!! Te ezt hogy látod????)!!!!
![]()
az utóbbi években a Bl-ben nincs olyan nagy vagánykodás
utolsó mondat tipikus madridista szöveg, erre nem igazán lehet mit mondani, de vegyük pl. az előző szezont
nem tudom hogy vagy vele, de nekem valahogy mégis jobban tetszettek a Barca meccsei, látványos, dinamikus labdajáratások és gyors befejezések... ilyen játék jellemezte az elmúlt szezont...lehet hogy te nagyon örültél hogy a madrid is hozta a meccseit és csupa szívvel nézted az összes meccsüket, mikor fognak egy győztes gólt végre bevinni szánalmasan gyenge játékkal, de persze kinek a pap, kinek a paplan
nem tudom ki jön mindig a múlttal elő, az már elég gáz amikor azzal vagánykodnak hogy 31 ligaMeg ezzel az erővel ne gyertek azzal, hogy tripláztatok, mert az már a MÚLT!!!!
nem tudom, de láttad Iniestát és Kakát játszani ebben az előző idényben?De én nem azt mondtam, hogy Kaká jobb, hanem, hogy Ini nem jobb!!!! Wink Henryt nem vitatom jó, de szerintem őt elpazarolják a szélen, középen többre lenne képes sokkl!!!! Hát nem azért, de megemlíti a ti játékosaitokat, de elfelejti megemlíteni a tavalyi év fölényesen legjobb játékosát!!!! Wink Shocked
Kaká gyakorlatilag árnyéka volt önmagának, én néztem pár Milan meccset de eléggé szürke volt, persze voltak szép megmozdulásai de alapvetően magához képest igen gyenge volt
felhozva Ini példáját, aki kihagyhatatlan volt a csapatból, és nem kicsit éreztük meg a hiányát, meghatározó tag lett és nem csak magabiztos játékkal majdhogynem a csapat legjobbja, de méltán esélyes lehetne az aranylabdára is mutatott teljesítménye alapján (csak hát "sajnos"van egy csodagyerekünk Messi személyében
köszi hogy elolvastad, pipita kicsit visszavehetnél
iker, ramos,albiol,reméhetőleg xabi alonso. ez idáig négy darab tuti kezdőSzedett-vedett társaságból, nem lesz igazi csapat. Remélem Platini behozza a 6+5-ös szabály, akkor pedig mehettek az angolokkal együtt a levesbe ti is, mert nem lesz aki kiálljon meccset játszani. Ki volt az, akit a real felhozott legutóbb mint saját nevelés? Van legalább évente 1-2 név? Nem fogtok tudni kiállni egy meccsre.
Hogy is mondjuk mi ezt mindíg??? hogy nem számít a múlt ugye?saviola7 írta:én nem a mostani dolgokra írtam francót mert 75-ben véget ért hatalma, de addig volt, olvasd már el di stefanoról a barca könyvben leírtakat, akkor még nem így ment a játékosvásárlás, mint most.
Higyjétek el, akárki jön ide okoskodni,ha magára hagyjátok hamarabb megunja. Csak örülnek,ha vitázhatnak,és főleg büszkék arra,hogy ti meg bizonygatjátok nekik a csapat sikereit.
Minek bizonygatjuk?
Most nem érdekel,hogy Madridista-e a srác,aki írta vagy nem.Különben, ha nem érdekelne a mondanivalóm, akkor nem olvasnád el, és főleg nem reagálnál rájuk ilyen nagy szeretettel!!!! Laughing Laughing
Egyáltalán miért a múltat vesszük? A múlt az már elmúlt. Az csak arra ad választ, hogy melyik csapatnak van több trófeája, arra nem, hogy most ki a jobb.ppiippiittaa írta:Miért csak 20 évet nézzünk? Miért? Ezt magyarázd el!!!!
Tudtommal mindkét csapat a liga kezdete óta folyamatosan szerepel a bajnokságban, és általában a BL-ben is ott vannak!!!!
Csak, hogy visszavegyél a nagy arcodból!!!! KÖSZI!!!!
Az ARANYLABDÁS Kakánál lehet,h nem jobb,de a mostani KAkánál lehet,h jobb a mostani Inippiippiittaa írta:Ercsike: szóval szerinted Ini jobb mint az ARANYLABDÁS Kaka! Szép! Henry jobb, mint Benz! Max egy évig marad nálatok, BALSZÉLEN, AHOL NEM TELJESÍT A LEGJOBBAN! C.Ronaldo is a szép szemeiért kapott aranylabdát! Gratula! Addig jöhetnek a hatosok, amíg nem lesz 31 ligátok, 9 BL-etek! Sok időbe fog telni! Ezt csak azért, hogy visszavegyél a nagy arcodból! Köszi!
BÉKE!!!!
Ferninho!ferninho írta:azért kicsit nyitottabb is lehetnél a témára...Jobban lő, passzol, cselez, fejel, magasabb, erősebb, emellett tökéletesen ellátja a védekezést.
Hasznosabb.
Játékintelligenciában annyi a különbség Yaya és Lass között mint már egyszer felhoztam: Eva Longoria és Magdi anyus között( és nem takarításra gondoltam hanem kinézetre).
De kíváncsian várom Lass védőbeszédét és egyéb fantasztikus youtube videóit.
mint már írtam ezt nem lehet észrevenni mennyit dolgoznak ők![]()
egyszerűen nem látnién egész sok barca meccset néztem de egyszerűen nem figyelsz fel rá és nem marad megbenned egy mozzanata se (kivéve gól)
és ez így van az egyik oldalon lassal a másikon pedig touréval
egyszerűen nem lehet látni hogy mennyit dolgoznak
![]()
én amikor leülök a barca meccs elé nem azt nézem hogy mit csinál yaya hanem hogy messi és társai mit művelnek![]()
és ti még nem nagyon láthatátok amúgy se lass képességeit mivel féléve van itt, nem volt miért leülni egy real meccs elé (...) és a töredékét se fogod el annak amit művelnek vkp-k a pályán
szóval elég nagy hülyeség összehasonlítgatni őket
Nagyából pont ugyan ezt akartam megfogalmazni amit ferninho írt. Szerintem jobban meg tudják ítélni Lass játékát a madridisták mivel jobban észreveszik ha csinál valami pozitív dolgot a pályán míg a mi szemünk inkább átsiklik fölötte annyival, hogy labdát szerzet a Madrid.ferninho írta:azért kicsit nyitottabb is lehetnél a témára...Jobban lő, passzol, cselez, fejel, magasabb, erősebb, emellett tökéletesen ellátja a védekezést.
Hasznosabb.
Játékintelligenciában annyi a különbség Yaya és Lass között mint már egyszer felhoztam: Eva Longoria és Magdi anyus között( és nem takarításra gondoltam hanem kinézetre).
mint már írtam ezt nem lehet észrevenni mennyit dolgoznak ők![]()
egyszerűen nem látnién egész sok barca meccset néztem de egyszerűen nem figyelsz fel rá és nem marad megbenned egy mozzanata se (kivéve gól)
és ez így van az egyik oldalon lassal a másikon pedig touréval
egyszerűen nem lehet látni hogy mennyit dolgoznak
![]()
én amikor leülök a barca meccs elé nem azt nézem hogy mit csinál yaya hanem hogy messi és társai mit művelnek![]()
és ti még nem nagyon láthatátok amúgy se lass képességeit mivel féléve van itt, nem volt miért leülni egy real meccs elé (...) és a töredékét se fogod el annak amit művelnek vkp-k a pályán
szóval elég nagy hülyeség összehasonlítgatni őket
azért kicsit nyitottabb is lehetnél a témára...Jobban lő, passzol, cselez, fejel, magasabb, erősebb, emellett tökéletesen ellátja a védekezést.
Hasznosabb.