2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van benne igazság. De ha nem kellett Pepnek, akkor rögtön mehetett volna kölcsönbe, vagy akár el is lehetett volna adni (esetleg visszavásárlási opcióval), akkor még elég jó pénzt kaphattunk volna érte, hisz nagy tehetségnek számított. Eredmények tényleg jöttek nélküle, de anyagilag vele is kabaré volt amit műveltünk, megnéztem a transfermarkton, összesen kemény 800 ezer dollárt kerestünk az átigazolásain, nos, alighanem a fizetése és kinevelése ennél jóval több volt, tehát egyértelmű bukta kategória.A csapatérdek ezt kívánta. Aki nem állt be a sorba, az menjen el. Az eredmények meg őt igazolták. Értem mire gondolsz, de pont tipikus eset, hogy a játékosnak kuss a neve és a főnök eldönti merre. Nincs senki a klub érdek felett. Személyes ellentéte volt Bojannal, valóban cikkeztek róla, de nyertünk nélküle is. Innentől Bojan személyes érzései nem tetszése huszadrangúak.
A csapatérdek ezt kívánta. Aki nem állt be a sorba, az menjen el. Az eredmények meg őt igazolták. Értem mire gondolsz, de pont tipikus eset, hogy a játékosnak kuss a neve és a főnök eldönti merre. Nincs senki a klub érdek felett. Személyes ellentéte volt Bojannal, valóban cikkeztek róla, de nyertünk nélküle is. Innentől Bojan személyes érzései nem tetszése huszadrangúak.LG írta:Nemcsak ennyi volt a történet, Bojant látványosan mellőzte Pep, pletykák voltak vmi személyes konfliktusról is köztük. Pep meg akit nem szeretett, azzal elég szemét módon bánt el olykor. Erről Yaya, Etoo, vagy épp Ibra tudnának mesélni... Nem célom a klub egyik ikonját besározni, de ő sem volt szent.JimmyJump írta:Ez az időszak arról szól, hogy kimaxoljuk a klub valaha volt legjobb generációját, folyamatosan minden sorozatban győzelmi kényszerben voltunk, és vagyunk most is. Természetes, hogy eközben nincs idő gyengécske, rutintalan, csetlő-botló fiatalokra, akik nem jelentenek azonnali segítséget.
Ráadásul Bojan nekem egy nagyon átlagos játékosnak tűnt az első perctől kezdve, nem volt különösebben robbanékony, nem cselezett kiemelkedően, fizikailag pedig olyan gyenge volt, hogy elnyomták mindig, mint egy kisgyereket. Biztosan fel lehetett volna jobban építeni, de én nem láttam olyan elemet a játékában, ami klasszissá tehette volna.
Nemcsak ennyi volt a történet, Bojant látványosan mellőzte Pep, pletykák voltak vmi személyes konfliktusról is köztük. Pep meg akit nem szeretett, azzal elég szemét módon bánt el olykor. Erről Yaya, Etoo, vagy épp Ibra tudnának mesélni... Nem célom a klub egyik ikonját besározni, de ő sem volt szent.JimmyJump írta:Ez az időszak arról szól, hogy kimaxoljuk a klub valaha volt legjobb generációját, folyamatosan minden sorozatban győzelmi kényszerben voltunk, és vagyunk most is. Természetes, hogy eközben nincs idő gyengécske, rutintalan, csetlő-botló fiatalokra, akik nem jelentenek azonnali segítséget.
Ráadásul Bojan nekem egy nagyon átlagos játékosnak tűnt az első perctől kezdve, nem volt különösebben robbanékony, nem cselezett kiemelkedően, fizikailag pedig olyan gyenge volt, hogy elnyomták mindig, mint egy kisgyereket. Biztosan fel lehetett volna jobban építeni, de én nem láttam olyan elemet a játékában, ami klasszissá tehette volna.
Ezzel nagyon egyetértek. Pep és a csapata millió szép emléket okoztak, viszont Bojant szerintem ő "tette taccsra", ha jól játszott, utána padozott csak, alapból alig dobta be meccsekre. Nagyon rendszertelenül játszott, pedig voltak jó időszakai, emlékszem 09/10 végén még Ibrát is kiszorította. Nem mondom, hogy itt sokáig kezdő lett volna, de abba is biztos vagyok, hogy az a 3-4 kritikus év, amíg fejlődés helyett padozott csak, rányomta a bélyegét a fejlődésére.LG írta: Guardiola alatt viszont megkezdődött a hányattatása, szerintem nem volt korrekt a kopasztól, ahogy sráccal bánt, az önbizalmának biztosan nem tett jót.
Ez igaz, de a bemutatkozása azért nagyon is biztató volt. Guardiola alatt viszont megkezdődött a hányattatása, szerintem nem volt korrekt a kopasztól, ahogy sráccal bánt, az önbizalmának biztosan nem tett jót.Cseri írta:Több országban is kipróbálta magát és sehol nem sikerült neki az igazi áttörés ez a vezetőséget igazolja. Az,hogy gyerekként milyen statjai voltak,semmit nem jelent felnőttként.
Egyetértünk. Az U17es meg az U20as VBn ugyanúgy aprított mint Messi, a Bben is nagyon komoly volt. Amikor felkerült az elso csapathoz rápakoltak 5-6 kiló izmot és minden robbanékonysága oda lett.Samper írta:Szakmai tévedés volt fiatalon ennyire bedobni a mélyvízbe, mert egy-két év alatt alapvetően megváltozott a fizikuma és alkalmatlanná vált az addigi játékmódjára. Nagyok a fiatalok között az egyedi különbségek, de biometriai módszerekkel jól megállapítható, hogy ki holt tart a serdülésben.Nero. írta:Bayern elleni góljával az elso spanyol jatekos aki mind a négy top ligában betalált.
Grat neki, de ebben a karrierben sokkal de sokkal több volt.
Szakmai tévedés volt fiatalon ennyire bedobni a mélyvízbe, mert egy-két év alatt alapvetően megváltozott a fizikuma és alkalmatlanná vált az addigi játékmódjára. Nagyok a fiatalok között az egyedi különbségek, de biometriai módszerekkel jól megállapítható, hogy ki holt tart a serdülésben.Nero. írta:Bayern elleni góljával az elso spanyol jatekos aki mind a négy top ligában betalált.
Nem bírta a nyomást, túl sok volt neki. Meg is tudom érteni, helyszínen 90+ ezer, világszerte 250-300 millió ember nézi minden mozdulatodat és elég, ha kétszer mellélövöd, már húznak a mélybe és akkor legyél magabiztos, állj fel onnan és minden. Sajnálom a srácot, mert nagyon tehetséges volt. De az emberi részét maximálisan meg tudom érteni, valaki megemészti ezt a részét a dolognak, valaki nem. E van, sajna.Nero. írta:Bayern elleni góljával az elso spanyol jatekos aki mind a négy top ligában betalált.
Basszus, szegény gyerek pedig ezt a szép dugót most akasztotta a kupában:bence-barca írta:Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Stoke City hivatalos közleményben tudatta, hogy súlyos térdsérülés vetett véget Bojan Krkic szezonjának.
Szerencsétlen...Kezdett belejönni a játékba.
Szép gól volt ,kíváncsi vagyok Bojan-ra a Stoke City-benpalesz77 írta:Bojan góllal kezdett, az első barátságos mérkőzésén betalált a Schalke 04 kapujába.