2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a legvalószínűbb kezdő, de nagyon-nagyon várom már hogy Sergi kezdjen Keita helyett, ha már nincs Messi, nincs Iniesta akkor már azon a poszton is a kreatívabb playa játsszon!danikaa10 írta:
Valdes; Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Yaya Touré, Xavi, Keita; Henry, Ibrahimovic, Pedro.
Azt hiszem, nem fog. Szerintem Pedro, Ibra és Henry lesznek. Elég érdekes hsz-eket írnak, az biztos.barcafan0911 írta:Azt az oldalt nem is érdemes olvasni, én már akkor végeztem velük amikor páran lehordták Messit a sárga földig (nem most volt). Másrészt már én is várom a holnapi bajnokit, de sajnos én sem tudom nézni. Nincs sport1.csabooo írta:Hehh odaát(madridista.hu) úgy beszélnek rólunk, mint a zsúr fiúk és nyámnyilákról...![]()
Olvastam olyan hsz-t is hogy nincs esélyünk semmilyen kupára, a bajnokságban még a top3-ban sem leszünk bennt stb...
Hát kicsit a röhögögőrcs rám jött, de majd lenyugszom.Mindenesetre nagyon elszáltak,hogy ott van nálunk 'két aranylabdás' meg a Lass és Xabi páros a legjobb és még sok ilyet olvasni
.
Áhh de várom már a holnapot. . .
Csak sajna nem tudom meg nézni a meccset![]()
.
![]()
Más: Iniesta fog játszani holnap? Ha már Messi nincs akkor jó lenne ha ő játszhatna.
Azt az oldalt nem is érdemes olvasni, én már akkor végeztem velük amikor páran lehordták Messit a sárga földig (nem most volt). Másrészt már én is várom a holnapi bajnokit, de sajnos én sem tudom nézni. Nincs sport1.csabooo írta:Hehh odaát(madridista.hu) úgy beszélnek rólunk, mint a zsúr fiúk és nyámnyilákról...![]()
Olvastam olyan hsz-t is hogy nincs esélyünk semmilyen kupára, a bajnokságban még a top3-ban sem leszünk bennt stb...
Hát kicsit a röhögögőrcs rám jött, de majd lenyugszom.Mindenesetre nagyon elszáltak,hogy ott van nálunk 'két aranylabdás' meg a Lass és Xabi páros a legjobb és még sok ilyet olvasni
.
Áhh de várom már a holnapot. . .
Csak sajna nem tudom meg nézni a meccset![]()
.
kanty írta:Egyszer úgyis kell játszani velük.danikaa10 írta:Nagyon sajnálom, hogy Messi nem fog játszani hétfőn, nélküle nem ugyan az a csapat, amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én nem örülök, hogy egy ilyen kis csapattal sorsoltak össze minket, hisz nekik igazából mind1, senki nem várja eltőlük, hogy győzzelek, viszont ha megvernek minket az óriási szám lenne.
Nem lesz könnyű mecs, de a két csapat nem egy szint![]()
A Barcát mindenki megakarja verni, ez most még hatványozottabban igaz.. Azért lesz nehéz, mert minden kezdet kicsitt nehezebb, de nem lesz itt gond, meglesz a három pont.
Messi hiányát pedig egy ilyen képességű csapat ellen nem szabad, h megérezze Barcelona.
Egyszer úgyis kell játszani velük.danikaa10 írta:Nagyon sajnálom, hogy Messi nem fog játszani hétfőn, nélküle nem ugyan az a csapat, amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én nem örülök, hogy egy ilyen kis csapattal sorsoltak össze minket, hisz nekik igazából mind1, senki nem várja eltőlük, hogy győzzelek, viszont ha megvernek minket az óriási szám lenne.
Oks, köszi, hogy válaszoltál az én abszolút hülye kérdésemre.Krojf írta:Talán a klubvilágbajnokság!
K.
Talán a klubvilágbajnokság!Danka00792 írta:Lehet hogy most tájékozatlannak fogok tünni, de megkérdezhetem, hogy melyik az a 6 kupa, ahol indul a Barca idén?
1.: La Liga
2.: Copa del Rey
3.: Bajnokok Ligája
4.: Europai szuperkupa
5.: Spanyol szuperkupa
6.: És a 6. az mi?
Szerk.: Lehet rossz helyre irtam egyébként.
Horti az kegyetlen. Barca-Bayen meccset adták minap. Puyol bal lábbal készült beadásra nem sikerült neki, erre megszólal, hogy a bal lábát biztos fogmosásra használjasjd írta:Nekem a kedvencem Horti Gábor, a sportklubon ő szokta a Barca archívokat kommentálni
Egyébként nem tudom a nevét, de valamelyik kommentátor kigyűjti az összes létező statisztikát a csapatról és a játékosokról (+aktuális ellenfél + Real Madrid), és azt olvassa be egész meccs alatt. Ha történetesen nem a világ legszebben játszó csapatát néztem volna, akkor belehalok az unalomba
Kommentelem,bár igen OFF-os lesz.Előre is bocsánat!barcafan0911 írta:Én nagyon nem örülök annak hogy a sport 1 és 2 fogja a la ligát közvetíteniNagyon remélem hogy a barca meccseket és az el classicócat nem farkas norbert közvetíti majd
Észrevettem hogy egyértelmű real drukker (amit egyébként más kommentárnál nem tapasztaltam) és ez meccsről meccsre biztosabbá vált. Kezdetben csak real meccset közvetített de a szezon végén a barcáét is, ami kiakasztott. És itt áttérek horváth ferencre aki a kedvenc kommentátorom, na ő tud barca meccset közvetíteni. Nem értem szezon végén miért nem ő volt, de ez már nem lényeg. Az a fő hogy NE farkas norbert kommentezzen! Amúgy is ennek az egész sport tv-nek olyan realos beállítottsága van. Aki meg nem hisz nekem az várjon 1-2 hónapot és majd meglátja.