Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony.LG írta: Drogbáékról egyébként az a véleményem, h a védelmünk iszonyat, és bár sok helyzetet kialakítanak, nagyon keveset érvényesítenek ebből. Így nem lehet, a VB-n pofozni fogják őket a nagyok.
.
Azért a 2 évvel ezelőttit sokkal komolyabban vették ők is. Mégis akkor is szétalázták Elefántcsontpartot. Drogbáékról egyébként az a véleményem, h a védelmünk iszonyat, és bár sok helyzetet kialakítanak, nagyon keveset érvényesítenek ebből. Így nem lehet, a VB-n pofozni fogják őket a nagyok.lui1698 írta:Sztem úgy, hogy csak ők veszik igazán komolyan.Boixos írta:nem értem egyiptomot... elnézést a szurkolóiktól, de egy akkora kalap szr az a csapat, h vmi eszméletlen, az ankra meg bérletük van...
hogy a túróban csinálják?
A nagyobb esélyesek (csontpart, kamerun, stb.) csak bohóckodni mennek el.
Meg azt se feledjük, hogy a többi nagyágyú-Nigéria, Ghana, Elefántcsontpart, Kamerun-játékosai általában sokkal nagyobb terhelésnek van kitéve, mint Zidanék. Persze ez még nem lenne elég ahhoz, hogy nyerjen Egyiptom, mert azért egy valóban szervezett csapatról van szó, akik képesek kihasználni a riválisok megingásait, de a 3 ANK egymás után csalóka. Olyan nincs, hogy pusztán pech miatt nem mennek soha vb-re. Ha annyira jó csapat lenne, amit az ANK mutat, ez nem fordulhatna elő.lui1698 írta:Sztem úgy, hogy csak ők veszik igazán komolyan.Boixos írta:nem értem egyiptomot... elnézést a szurkolóiktól, de egy akkora kalap szr az a csapat, h vmi eszméletlen, az ankra meg bérletük van...
A nagyobb esélyesek (csontpart, kamerun, stb.) csak bohóckodni mennek el.
Sztem úgy, hogy csak ők veszik igazán komolyan.Boixos írta:nem értem egyiptomot... elnézést a szurkolóiktól, de egy akkora kalap szr az a csapat, h vmi eszméletlen, az ankra meg bérletük van...
Azért nem kellene túlozni. Ezt az Ak-t valóban lazán vették a nagy csapatok, de azért lehet belőle következtetéseket levonni. Egyedül az általad említett Ghánában látom azt, h sokkal jobb teljesítményre lehet képes a VB-n, más csapatnál nem. De a triplázás mindenképpen nagy dolog Egyiptomtól, és az előző 2 Ak-t a többi nagy csapat is sokkal komolyabban vette!Rivaldo11 írta:Az afrika kupa végérvényesen rávilágított arra, hogy a torna abszolút jelentőségét vesztettb esemény lett, jellemző, hogy azok az egyiptomiak húzzák be már harmadszorra, akik erős vb undorral rendelkeznek. Afrikában a selejtezők jelentik a valódi megmérettetést, ott pedig az egyiptomiak nemigen rúgnak labdába. A komoly válogatottak egyértelműen felkészülésnek szánták a tornát, Ghana majdhogynem egyenesen a B csapatával-csak hogy a legfontosabb hiányzókat említsem: Muntari, Essien, Appiah, John Mensah, Agogo-volt partiban az arabokkal. Legerősebb kezdőjükkel szétagyalták volna őket.
Szerencsére a vb-n már nem zavarják az emberek szórakozását az arabok. Most nyertek, mehetnek tehenet gyilkolni a barbárok.
Melyik csapat is nyerte az ANK-t?fcbarca0827 írta:Melyik csapat is van ott a VB-n?Tivornya írta:Azért azt elég érdekesnek tartom,h egyikünk sem bízik az egyiptomiakban...pedig ők a kontinens egyik legjobb csapata...jobbak,mint Ghána
Szerintem Ghána ér oda a végén. Én rájuk tettem a voksomat, még tegnap elsőként!
Én se láttam a döntőt, nem is nagyon sajnálomBarcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... m-2015760/
Nem néztem a döntőt,de gondolom megjegyzem hogy a 2010-es ANK győztese EgyiptomZsinórban harmadszor!
Ettől függetlenül nem csípem őket, de ez van
Már az előző tornán is a legjobbak voltak, ami sokkal komolyabb és színvonalasabb volt, azt is megérdemelten nyerték. Ezen a mostanin meg ők azok, akik emelik egy kicsit a borzasztóan gyenge színvonalat, be is fogják húzni.ozsimiki írta:fájó leírni,de összességében ezen a tornán Egyiptom a legjobbmeg is fogják sajnos nyerni. stabilan ők tudták lehozni a meccseket egyedül, Ghánának ilyen játékkal esélye se lesz.
Ezen a tornán semmit nem jelent, hogy ki az esélyesebb. Én szurkolok Ghánának! Bronzmeccs így eléggé esélyes, hogy Nigériáé lesz. Remélem így is lesz.ozsimiki írta:fájó leírni,de összességében ezen a tornán Egyiptom a legjobbmeg is fogják sajnos nyerni. stabilan ők tudták lehozni a meccseket egyedül, Ghánának ilyen játékkal esélye se lesz.
Olyan szinten gáz ez az Afrika Kupa, hogy nem is nézem a meccset. Anno tavaly már behűtött volt a sör és a szotyi is a kanapé melletti kisasztalon várt.lluisllach89 írta:Gól! Asamoah Gyan fejesgóljával vezet Ghána. 1-0, 21. perc.