2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Több volt benne, de így is szép volt. Sok sikert neki!palesz77 írta:Ha minden igaz, holnap Isztambulba megy, hogy átessen az orvosin a Besiktasnál. Elvileg 800.000-et kapunk érte.
off:recrea írta:Sokat bírok inni
Real-Barcán leírtad, h nem lesz annak a meccsnek hatása, akkor ott ki kinek jön sörrel?
Már várom, h ő is elkezdjen diktálni a klubnak, az most úgyis divat Barcelonában.
Sok sör lesz ez már.recrea írta:El lesz passzolva Adriano, van rá egy söröm, egyértelműen ez a célja a vezetőségnek. Matyinál meg nagyon nehéz jóra emlékezni, amikor a baloson játszott. Én a végtelenségig védtem, mert kiegészítőnek tökéletes játékos, pluszban még bírom is, de nem azon a poszton, a végére már eszméletlen idegesítő volt nekem is a hülyesége. Az meg, h két kupát nyertünk, egyáltalán nem rajtuk múlott.
És ha visszaolvasod miket írtam akkor pontosan ezeket az igazolásokhoz, hogy ezért nem kell szélső támadó, mert van rá ember. Középcsatárra nincsen. Van, de Munir még nem az a szint talán.palesz77 írta:Ezen gondolatmeneten tovabbmenve felesleges tamadot igazolni, Messiek helyett ott van Denis es Rafinha - meg a te meglatasod szerint Arda, SR es Ini is tud szelsot jatszani ha jol remlik -, Suarez kiesese eseten meg Munir is lehozta - kozepcsatarkent kozel 1-es golatlaga volt -, vagy beljebb kuldjuk Messit es Neymart. Hagyott mar ki meccset mindegyik az MSN-bol, es azt is lehoztuk, altalaban eleg siman is raadasul.Bob_Marley írta: de valahogy csak nyertünk két kupát ilyen emberekkel.Amit kellett azokra a kevés időre megtették és csak jött az eredmény.
Ezen gondolatmeneten tovabbmenve felesleges tamadot igazolni, Messiek helyett ott van Denis es Rafinha - meg a te meglatasod szerint Arda, SR es Ini is tud szelsot jatszani ha jol remlik -, Suarez kiesese eseten meg Munir is lehozta - kozepcsatarkent kozel 1-es golatlaga volt -, vagy beljebb kuldjuk Messit es Neymart. Hagyott mar ki meccset mindegyik az MSN-bol, es azt is lehoztuk, altalaban eleg siman is raadasul.Bob_Marley írta: de valahogy csak nyertünk két kupát ilyen emberekkel.Amit kellett azokra a kevés időre megtették és csak jött az eredmény.
Hat azon kivul tenyleg nincs, hogy Alba pihentetese/eltiltasa/kiesese eseten egy olyan ember jatsszon, aki megkozelitoleg hozni tudja azt, amit a kis spanyol. Mind tamadasban, mind vedekezesben. Ilyen ember meg kokemeny 0 volt a keretben. A versenyhelyzetrol nem is beszelve, bar az meg a jovo zeneje, hogy mennyire lesz az.Bob_Marley írta:És direkt megnéztem, Alba még csak nem is a nagyon leterhelt emberünk volt. Heten is többet voltak nála pályán. Egyre inkább nem értem Dignet.És nem a képességeivel van a gond vagy bármi, csak speciel leigazolásában sok logika nincsen, vagy legalábbis számomra racionális magyarázat és logikai levezetés nincsen.
De továbbra is az hogy beszélünk x kevés meccsről, amiben lehet nem első számú opciók oda, de ha nem tudják megoldani arra a kevés percre azt, akkor el kell adni vagy a másik opciókból valamelyik (vannak most már 4-5en oda, előtte 3-4 ember....). Matyit is sokan szidták, amire kellett ott néha, az elég is volt. Volt mikor nem, ezt aláírom, de vonatkoztassunk el Dignetől. Nem tudom elhinni hogy nem lett volna olcsóbb megoldás oda, arra hogy valaki ellébecoljon ott 6-700 percet (és szerintem felbecsültem) és még ez is osztódik többfelé, vagy osztódhat. Ha Adriano marad akkor meg nálam egyértelmű, hogy felesleges igazolás volt, ha megy még megemészthető, de így akkor minimum négyen vannak oda. Totál felesleges.palesz77 írta:Csak abból a 3-4-ből 2 kh alapból, akik nem olyan jók támadásban, mint kéne, SR nem tud balhátvédet játszani sajnos, pedig próbáltuk, Adriano meg nem szint már. Ez volt a baj eddig, hogy nem mély a keret minőségileg, ez a 3-4 opció is papíron jó csak, de Alba kiesése esetén mélyen benne lennénk a kakiban - balhátvédügyileg legalábbis. Így meg van 2 olyan ember, akik Barca profilnak megfelelően tudnak balhátvédet játszani - legalábbis amit Lucho valóban akar -, és még ennek ellenére is van 40 milliónk támadót igazolni majdnem.Bob_Marley írta:Mert leírod, hogy van több opció és ha marad Adriano akkor még több. Plusz SR is. Lenne legalább 3-4 opció Alba mögé,
Ez nekem olyan, mintha egy támadó felesleges lenne most, mert Denis és Rafinha is tud szélsőt játszani, ha meg nincs Suárez bemennek Messiék középre, vagy Munir megoldja..
Sok helyen olvasom ezt, de sztem ez nagy túlzás vele kapcsolatban.Adriano meg nem szint már.
Csak abból a 3-4-ből 2 kh alapból, akik nem olyan jók támadásban, mint kéne, SR nem tud balhátvédet játszani sajnos, pedig próbáltuk, Adriano meg nem szint már. Ez volt a baj eddig, hogy nem mély a keret minőségileg, ez a 3-4 opció is papíron jó csak, de Alba kiesése esetén mélyen benne lennénk a kakiban - balhátvédügyileg legalábbis. Így meg van 2 olyan ember, akik Barca profilnak megfelelően tudnak balhátvédet játszani - legalábbis amit Lucho valóban akar -, és még ennek ellenére is van 40 milliónk támadót igazolni majdnem.Bob_Marley írta:Mert leírod, hogy van több opció és ha marad Adriano akkor még több. Plusz SR is. Lenne legalább 3-4 opció Alba mögé,
Mondjuk ezzel nem értek egyet, olyan mintha Vidal felesleges lenne Douglas ittléte miatt. Nyilván többet tett a klubért, és sokkal jobb focista volt, de az elmúlt majdnem 2 évben amikor Douglassal együtt szerepelt a kupában, semmivel nem nyújtott jobbat. Már csak létszámnövelőnek van itt, így legalább tényleg minőségi lesz a baloldalunk. 16 millió aprópénz manapság, van bőven pénz még másik igazolásokra, nem értem miért felesleges Digné sokak szerint. Azon felül, hogy nem kell balhátvéd, mert itt van Matyi és Umtiti..Bob_Marley máshol írta:Ha marad Adriano, akkor Digne érkezése teljesen érthetetlen lenne.
Biztos forrásból tudom, hogy Ronaldinho, Rivaldo, Ronaldo, Alves, Maradona, és még jó pár egykori dél amerikai légiósunk érintett adócsalási ügyben. Sőt az egyik pályagondnokunk brazil és van valami turpisság a fűmag számláival is. Valószínűleg az egész klub egy pénzmosoda és a sportot csak valami elterelésképpen végzik. Sajnálom, hogy csak nálunk van ilyenVeidt_madridista írta:Ő még nem került terítékre. Eddig Neymar, Messi, Douglas, Bravo és Masch került elő emlékeim szerint.