2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tekintve, hogy marokkói származású, lehet h alávetették egy alaposabb testüreg vizsgálatnak, mielőtt beengedték a Fehér Házbaszajko írta: Afellaynak nem sok kedve volt fotózkodni
Így van, én úgy tudom a németeknél azért (is) magas a nézőszám, mert a többi topligához képest jelentősen olcsóbbak a jegyek.sura írta:A kép akkor lenne teljes, ha mellétennék a jegyárakat is.
Dortmundban a nézők félelmetesek...az átlag 80 000 néző óriási szám, főleg ha eddig egy német kis/középcsapatról volt szó az utóbbi években...ozsimiki írta:Ennek örülök, viszont ehhez kellett egy dream team, míg Dortmundnál évről évre ennyi az átlag,és végig hozták EDDIG a legmagasabbat. Ha hozzávesszük ehhez,h pl tavaly, vagy azelőtt hogy teljesítettek, még inkább példa értékű az ottani felfogás!Barcaman1993 írta:Match attendance figures from last season are in, and once again FC Barcelona are champions of Spain! The Catalans averaged 80,153 spectators per match, compared to 70,736 for their rivals in white. Barcelona actually lead Europe in average attendance in 2010-11, with Dortmund [79,250,] Manchester United [75,109] and Bayern Munich [69,000] rounding out the top five.
forrás: totalbarca.com
Na végre sikerült megtörni a Dortmund uralmát
Immáron hivatalosan is nálunk a legmagasabb az átlagnézőszám.
Persze mi sem panaszkodhatunk, főleg idén nem, de azért abban biztos vagyok, -mint arra volt is csomó példa- ha nem menne így a csapatnak,akkor jócskán csökkenne ez a szám.
Ennek örülök, viszont ehhez kellett egy dream team, míg Dortmundnál évről évre ennyi az átlag,és végig hozták EDDIG a legmagasabbat. Ha hozzávesszük ehhez,h pl tavaly, vagy azelőtt hogy teljesítettek, még inkább példa értékű az ottani felfogás!Barcaman1993 írta:Match attendance figures from last season are in, and once again FC Barcelona are champions of Spain! The Catalans averaged 80,153 spectators per match, compared to 70,736 for their rivals in white. Barcelona actually lead Europe in average attendance in 2010-11, with Dortmund [79,250,] Manchester United [75,109] and Bayern Munich [69,000] rounding out the top five.
forrás: totalbarca.com
Na végre sikerült megtörni a Dortmund uralmát
Immáron hivatalosan is nálunk a legmagasabb az átlagnézőszám.
Fizessetek, vagy menjetek haza...ab1daL írta:A kínai Arsenal hívek berágtak a Barcára:
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... i_agyusok/
Abi úgy néz ki mint a Spartacusból DoctoreMQuC írta:Abidalt nem nagyon zökkentette ki a nyárUgyanugy ki van gyúrva.
Guardiola Shakira imitátorként qrvanagy.
LG írta:Hogyne, Sir Alex gentlemanlluisllach89 írta: De nem is kell mibe kapaszkodni, egy gentlemannek nincs rá szüksége.
A bírói ítéleteket nekem kivesézhetnéd szigorúan pü-ben, mert végig lettek rágva illetve itt off lenne, minden stimmelt a 0-2-es meccsen, a visszavágón meg 1 kapuralövésük volt, az is gól lett.
Aki észre akarja venni, az észre is fogja venni a MU-Madrid közti különbséget, részemről befejezve.Ezek szerint nem nagyon ismered sz öreget. Az a baj, nem érted, mit magyarázunk. Fergussonnak is nem egy meccs után verte már ki a balhét úgy, ahogy most pl. Mourinhoék is tették. Azt, h most a döntő után nem tette meg(nem is volt mire), ezen még nem változtat, attól még nem lesz szent ember belőle, és MU-ból sem szimpatikus csapat.
Értem mit magyarázol, hál'Istennek egyszerűen fejezed ki magad.LG írta:Hogyne, Sir Alex gentlemanlluisllach89 írta: De nem is kell mibe kapaszkodni, egy gentlemannek nincs rá szüksége.
A bírói ítéleteket nekem kivesézhetnéd szigorúan pü-ben, mert végig lettek rágva illetve itt off lenne, minden stimmelt a 0-2-es meccsen, a visszavágón meg 1 kapuralövésük volt, az is gól lett.
Aki észre akarja venni, az észre is fogja venni a MU-Madrid közti különbséget, részemről befejezve.Ezek szerint nem nagyon ismered sz öreget. Az a baj, nem érted, mit magyarázunk. Fergussonnak is nem egy meccs után verte már ki a balhét úgy, ahogy most pl. Mourinhoék is tették. Azt, h most a döntő után nem tette meg(nem is volt mire), ezen még nem változtat, attól még nem lesz szent ember belőle, és MU-ból sem szimpatikus csapat.
Hogyne, Sir Alex gentlemanlluisllach89 írta: De nem is kell mibe kapaszkodni, egy gentlemannek nincs rá szüksége.
Aki észre akarja venni, az észre is fogja venni a MU-Madrid közti különbséget, részemről befejezve.
De nem is kell mibe kapaszkodni, egy gentlemannek nincs rá szüksége.B. írta:Csak amíg a MU elleni abszolút sima meccs volt, nem tudtak mibe kapaszkodni.(Sir Alextől is olvashattunk már cifra nyilatkozatot...)Nem a két meccset hasonlítottam össze, nem is a Mu-Barca Madrid-Barca közti általános viszonyt, csak két hozzáállást; mindkettő ellen jobbak voltunk, ki így, ki úgy viseli a vereséget.
Ha nem veszed észre a különbséget, ahogy a két klub, játékosai edzői a vereség után hogy nyilatkoztak, akkor sajnállak.
A MU mindig is egy tökös csapat volt, de most fejet hajtok előttük, téged Arsenal drukkerként nem is kért meg erre senki.
A Clásicók sokkal kiélezettebb párbajok voltak, nem is fociztuk le őket, oly látványosan.Ráadásul egy-két téves játékvezetői ítélet sújtotta is őket.
Csak amíg a MU elleni abszolút sima meccs volt, nem tudtak mibe kapaszkodni.(Sir Alextől is olvashattunk már cifra nyilatkozatot...)Nem a két meccset hasonlítottam össze, nem is a Mu-Barca Madrid-Barca közti általános viszonyt, csak két hozzáállást; mindkettő ellen jobbak voltunk, ki így, ki úgy viseli a vereséget.
Ha nem veszed észre a különbséget, ahogy a két klub, játékosai edzői a vereség után hogy nyilatkoztak, akkor sajnállak.
A MU mindig is egy tökös csapat volt, de most fejet hajtok előttük, téged Arsenal drukkerként nem is kért meg erre senki.
Nem a két meccset hasonlítottam össze, nem is a Mu-Barca Madrid-Barca közti általános viszonyt, csak két hozzáállást; mindkettő ellen jobbak voltunk, ki így, ki úgy viseli a vereséget.LG írta:Azért SAF és a magyar mu szurkolók sem voltak minden vereségük után ilyen sportszerűek, úgyhogy emiatt nehogy már oda kelljen értük lenni.lluisllach89 írta:http://manunited.blog.nepsport.hu/archi ... _az_urtol/
Az egyik legnagyobb cikk ami valaha volt népsport blogon. Hivatalosan is a legszimpatikusabb csapatok közé került a MU - persze utánunk - egyszerűen ahogy SAF-ék, illetve a magyar szurkolóik reagáltak a döntőre..
Veszteni is csak az igazi győztesek tudnak, ez kiderült a Király Kupa illetve a Bajnokok Ligája döntője után, példát lehetne venni habfehérben, bár ez nem fog bekövetkezni.Amúgy is, ezen a vereségen sokat nem tudtak volna variálni, mert nagyon sima volt. A a madridi meccsek meg egész más történetek, nem lehet össze hasonlítani őket a BL döntővel. Eleve egészen más a viszony a klubok között.