2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a beszólók javaslataival és a pénzes, de hozzá nem értő tulajok döntései esetében van így. Hozzáértő játékosfigyelők és jó, kreatív. a játékosok felfedezésében érdekelt edzők esetében a találati arány magas lehet.Petr írta: Szoval barmi tortenhet. Ugyanakkora eselyekkel?
Szoval barmi tortenhet. Ugyanakkora eselyekkel?Samper írta:Ő a remek példa, hogy egy jó játékos az egyik csapatban bizonyít, a másikban kudarcot vall. Ezért nem lehet azt hinni, hogy egy kiszemelt játékos nálunk is garantáltan csillogni fog. Viszont egy kevésbé futtatott név lehet, hogy nálunk táltosodik meg. De ez oda - vissza igaz a mi B csapatunk játékosaira is. Ezért több fiatalunknak is érdemes lenne perceket adni a "nagyoknál".
Ő vezér szerepben tud leginkább élni, az pedig itt nem lehetne. A támadósorból leghamarább Suarez pótlása lesz aktuális, én pedig egy fiatal tehetséggel tenném ezt meg, ráfér a fiatalítás a csapatra.Ronaldinho0408 írta:2018-ban lejar a szerzodese Londonban es nem is akarja meghosszabbitani. En siman megprobalnam visszahozni, a jelenlegi csapatnak sokat tudna adni es meg csak 28 eves. Bar teny h a psg es a city ajanlataival kene megkuzdenunk.
Tényleg az egyik legszimpatikusabb játékosunk volt az utóbbi évekből, de jobb volt így mindenkinek szerintem. Ő ténylegesen vezérbika lehet, az MSN-t meg nem kell magyarázni.neobarca írta:Ha nem lenne MSN, biztos vagyok benne, hogy kirobbanthatatlan lett volna a csapatból...
pontosan!Samper írta:Más az angol fociban játszani és más nálunk. Ellenpélda szinte nincs.Messa írta:Nagyon durván tolja az ágyúsoknál. Épp most néztem az Arsenal-Stoke ismétlést, az hagyján hogy gól és gólpassz, de a buta angol védőket ott eteti meg ahol nem akarja. Kimagaslik az Arsenalból, élmény nézni a játékát, és azt, hogy látni a szemén mennyire élvezi a bulit Londonban.
Más az angol fociban játszani és más nálunk. Ellenpélda szinte nincs.Messa írta:Nagyon durván tolja az ágyúsoknál. Épp most néztem az Arsenal-Stoke ismétlést, az hagyján hogy gól és gólpassz, de a buta angol védőket ott eteti meg ahol nem akarja. Kimagaslik az Arsenalból, élmény nézni a játékát, és azt, hogy látni a szemén mennyire élvezi a bulit Londonban.
A Stoke elleni sem volt semmi - mármint az első -.PCsabi írta:Alexis Sanchez - All 18 Goals So Far (2014/15):
http://vimeo.com/116750303" target="_blank
ManCity, Southampton, Dortmund
Sánchez első Barcás évében 25 meccsen lőtt 12 gólt. Suáreznek eddig 1 gólja van, ráadásul Alexis nem gólkirályként érkezett ide.palesz77 írta:Mondjuk aki szerint Alexis úgy játszana itt, mint az Arsenalban most, az nagyon vakon volt az utóbbi 3 évben..Subinho írta:Hát ja... én szerettem az ő játékát, sajnáltam nagyon az eladását és láthatjuk, megérte!!! Súarez mennyivel több gólt rúg!!! Ja nem..... :-\
Ebben igazad van. Ettől függetlenül, ha marad a chilei, Suarez árából pedig a védelmet erősítettük volna, most beljebb lennénk.palesz77 írta: Mondjuk aki szerint Alexis úgy játszana itt, mint az Arsenalban most, az nagyon vakon volt az utóbbi 3 évben..
Mondjuk aki szerint Alexis úgy játszana itt, mint az Arsenalban most, az nagyon vakon volt az utóbbi 3 évben..Subinho írta:Hát ja... én szerettem az ő játékát, sajnáltam nagyon az eladását és láthatjuk, megérte!!! Súarez mennyivel több gólt rúg!!! Ja nem..... :-\
Fantasztikusan tolja a pali. Nagyon jól járt vele az Arsenal, mi meg nyomhatjuk Munir-t meg Sandro-t....