2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Óbuda lottózó, ott kezdem a reggelt.Normandia írta:Neked lottóznod kellene.recrea írta: Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszít
Neked lottóznod kellene.recrea írta:
Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszt..
Ez nem tudom, h kinek nem tűnik egyértelműnek. Ráadásul ez a papírforma. Pontban és lelkileg sokat fog számítani/számítana.S.Agüero írta:Na mindegy, tartom, hogyha elkalapáljuk a két madridi csapatot, nem fogjuk elbukni a bajnokságot.
Peter Limnek hívják. Szerintem a pénze mellett fogalma nincs a labdarúgásról, de az angol edzők sikerességéről bizonyosan nem túl tájékozott.Nero. írta:Nem tudom kinek az ötlete volt Nevillet kinevezeni, de kb. mindenki tudta már az első perctől, hogy ez halott ötlet. Benítez szívesen vissza menne szerintem.
ilyen messzire nem akarok nézni még, de legyen így.S.Agüero írta: Ha megcsapjuk az Atléticot és a Realt is itthon, akkor szerintem behúzzuk a bajnokságot.
Idegenben a Villarreal ellen lesz nehéz, a többit elvileg hozni kellene. Persze biztos, hogy lesz meglepő pontvesztés.
Jó volt a megérzésem, este a Real is pontot veszítS.Agüero írta:Ha megcsapjuk az Atléticot és a Realt is itthon, akkor szerintem behúzzuk a bajnokságot.csababarca írta:Ma nem nyertek, 0-0 otthon a Sevilla ellen.
Elmaradt meccset behúzzuk,meg beárazzuk őket jövőhéten otthon, aztán 6 pont előny...easy.
![]()
(feltételes módban tessék érteni,nem kötözködni)
Idegenben a Villarreal ellen lesz nehéz, a többit elvileg hozni kellene. Persze biztos, hogy lesz meglepő pontvesztés.
Ha megcsapjuk az Atléticot és a Realt is itthon, akkor szerintem behúzzuk a bajnokságot.csababarca írta:Ma nem nyertek, 0-0 otthon a Sevilla ellen.
Elmaradt meccset behúzzuk,meg beárazzuk őket jövőhéten otthon, aztán 6 pont előny...easy.
![]()
(feltételes módban tessék érteni,nem kötözködni)
Január 31.BarcaPamp írta:Tudja valaki, hogy meddig tart a téli átigazolási időszak Spanyolországban? Lehetséges, hogy egész Európában egységes ez az időszak?