Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne légy naív. Következő körben megkapjuk őket, a Real meg a Wolfsburgot.Barcaforever írta:Nagyon érik a Barça - Bayern döntő, ha minden így megy tovább. Pep utolsó edzői meccsén a Bayern padján nevelő együttese ellen, jó barátja ellen a világverő címvédő ellen. Ennél nagyobb dráma nem kéne.
El Clásico...Barcaforever írta:Nagyon érik a Barça - Bayern döntő, ha minden így megy tovább. Pep utolsó edzői meccsén a Bayern padján nevelő együttese ellen, jó barátja ellen a világverő címvédő ellen. Ennél nagyobb dráma nem kéne.
Íme a világ legerősebb bajnoksága.Újabb angol zakó, újabb rúgott gól nélkül...hazai pályán.
Újabb spanyol diadal, megint kapott gól nélkül...![]()
És még mindig nem.zola8787 írta:Na majd jövőhéten az Arsenal megmenti az angolok becsületét
Újabb angol zakó, újabb rúgott gól nélkül...hazai pályán.Én írta:a spanyol csapatok úgy győztek a meccseiken, hogy még gólt sem kaptak![]()
Az angolok pedig 4 csapattal 3 rúgott gólt tudnak felmutatni...
Most arra céloztál, hogy ha tizit kapunk azt úgy is kihagyjuk??!zola8787 írta:A mi formánkat tekintve, teljesen felesleges az ő formájukat nézni. Egy esélyük van, ha a 16-oson belül folyamatosan felrugdosnak minket, azzal megfoghatnak.westerngom írta:na evvel lécci ne humorizáljunk!![]()
Az biztos, hogy ahányszor elgázoltuk őket, most meg lesz a motiváció ellenünkés a formájukat tekintve még akár meg is lephetnek minket Londonban, de nem lehet kétséges a továbbjutás.
A mi formánkat tekintve, teljesen felesleges az ő formájukat nézni. Egy esélyük van, ha a 16-oson belül folyamatosan felrugdosnak minket, azzal megfoghatnak.westerngom írta:na evvel lécci ne humorizáljunk!zola8787 írta:Na majd jövőhéten az Arsenal megmenti az angolok becsületét![]()
Az biztos, hogy ahányszor elgázoltuk őket, most meg lesz a motiváció ellenünkés a formájukat tekintve még akár meg is lephetnek minket Londonban, de nem lehet kétséges a továbbjutás.
na evvel lécci ne humorizáljunk!zola8787 írta:Na majd jövőhéten az Arsenal megmenti az angolok becsületét
És tényleg ez megy évek óta, BL-ben a legjobb 8 közé alig jutnak már be angol csapatok, miközben 3-4 spanyol általában ott van. EL-ben szintén, asszem tavaly vagy tavaly előtt volt, hogy a két sorozatban a legjobb 8 között nem volt egyetlen angol csapat sem.zola8787 írta:Angol vagy spanyol bajnokság a jobb?
E heti bl és el meccsek:
angolok:
- kikapott a MU, Chelsea
- döntetlen: Liverpool, Tottenham
- győzött: senki
spanyolok:
- győzött: Real Madrid, Valencia, Bilbao, Sevilla, Villareal
- döntetlen: -
- vereség: -
Na ez tuti benne lesz a Puskás díj jelöltjei közötthank1ee írta:Aduriz találata
https://streamable.com/s/soccer?first=sltc" target="_blank
Ez az ember klasszis formában futballozik az elmúlt fél évben.
szerk.: Közben látom, hogy már megosztottátok, de ez akkora gól volt, hogy nem elég egyszer.
Nem csak, hogy pörgősebb, de sokkal izgalmasabb, általában 5-6 csapat verseng az első helyért folyamatosan.De az angol bajnokság pörgősebb! Meg a kis csapatok megszorongatnák a Barcát és Realt!!!44NÉGY!
De az angol bajnokság pörgősebb! Meg a kis csapatok megszorongatnák a Barcát és Realt!!!44NÉGY!zola8787 írta:Angol vagy spanyol bajnokság a jobb?
E heti bl és el meccsek:
angolok:
- kikapott a MU, Chelsea
- döntetlen: Liverpool, Tottenham
- győzött: senki
spanyolok:
- győzött: Real Madrid, Valencia, Bilbao, Sevilla, Villareal
- döntetlen: -
- vereség: -
Én inkább Marseille szemszögből vizsgálom, ilyen szétesett Marseillet nem láttam vagy 20 éve.....A gól egyébként nagyon szép volt, sajnos közünk nem volt a meccshez....Hazai pályán botrány ez a szereplés.
noname írta:Az Mu megint alkot. Még csak tartalékosak se voltak. Mi többet rotáltunk a Gijon ellen. Nem tudom nézte-e valaki a meccset, de a statok alapján még csak nem is tűnik szerencsésnek a győzelem. Kapura tartó lövése pl több volt a dánoknak. A PSV nagyjából 2 helyzet/2 gól mutatóval verte az MU-t. Vajon rájönnek végre, hogy nem motiválatlan, kiöregedett edző kéne, hanem egy fiatalabb. Nézzenek már körül a világ nagycsapatainál:
Bayern-Pep
Juve-Allegri
Barca-LE
Atletico-Simeone
Azóta már a Real, a Pool, a Milan is beálltak a sorba. Még a Valencia is ezt tervezte, eddig nem sok sikerrel.
Már rég oda kellett volna rakják Giggset. Nem is értem miért nem mond/mondatják le van Gaalt. Vesztenivalójuk nincs. A BL-helyek nagyon messze, az El a fenét se érdekli. Az is bizarr, hogy miért nem csaptak le Pep-re. Ha az MU is hívja, sztem Pep nem a City-t választja. Az MU-nak pont stabilitás kéne, Pep arra garancia lenne.