Alcantara írta:Nekünk mindegy, ki kivel játszik, nem értem miért kell elméleteket gyártan itt is.
Semmivel nincs több esélyük BL-t nyerni, mint a többi csapatnak.
Én nem sajnálom tőlük, ha nyernek, nekem a saját csapatom a fontos.
Nyerjük meg a ligát és a kupát.Jövőre meg legyen egy olyan kibővített keret és felkészülés, akikkel újra esélyesek lehetünk a BL-re.
Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy megy itt a sírás ki-kit kapott miközben nulla szinten vagyunk benne érdekeltek.

Ha bent lennénk és úgy akkor még valahol el is tudnám fogadni, de így szimpla "irigységnek" gondolom.
És igen a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy valaki csak tizenegyesekkel csak "könnyű" csapatokon keresztül, csak emberelőnyben csak bárhogy megnyeri. Attól nem leszel nagyobb király ha nyakadba veszed a haverod és úgy futsz le 100 métert vagy simán lefutod. Nyerjék meg, őrüljenek, mi meg húzzuk be a bajnokságot és grátiszként a kupát és jóccakát. Pont emiatt is a bajnokság értékesebb, mert nincs semmilyen kifogás, hogy de hát ez ellen meg az ellen meg ekkor meg akkor. Mindenki mindenki ellen, akinek több pontja van, győztes. Ez ilyen rém egyszerű.
És ha bármi más van szintén lehetne mondani, hogy csalás....City maximum könnyebb, de nehogy azt higgyük hogy majd feltett kezekkel mennek. És ha már itt tartunk és azt mondjuk a City-PSG elég gyenge párharc volt, hozzáteszem nem lettek sokkal rosszabbak idénre ezek a csapatok, de érdekes módon mikor velük kerültünk össze akkor hú hát végigmentünk Európán, meg a bajnokokat vertük le. Most meg már milyen mák ha egy Real megkap egy Cityt. És igen, hangsúlyozom könnyebb mint egy Atletico, de pl tavaly meg kiejtették az Atleticot...Vagy előtte Bayernt és Peppel. Szóval csak kifogást látok ebben, meg hogy hú hát így milyen eljutni a döntőig. Nem rohadt mindegy, így hogy már kiestünk? De