BBC írta:
Miért,Benzema mikor volt igazi középcsatár? Soha. Ő false 9,mint Dybala. Lewandowski középcsatár,aki egész meccsen a két védő között van. Benzema nem az.
Coutinhot meg nem CR helyére tenném,hanem CR helyett,ami nagy különbség azt gondolom.
Bale---Dybala--Coutinho
Ez a hármas én azt gondolom nem lenne rossz,sőt Coutinho visszazárna a szélen legalább annyit mint most Bale,és nem elől állna mint Ronaldo.
Előre felé meg a brazilba szvsz sokkal több lendület és kreativitás van,nem beszélve az 1v1-es párharcok megnyeréséről,cselezőkészségéről.
Nem lenne 60 gólos semelyik,de jól kiegészítenék egymást.
Óriási +1.
Leginkább Benzemával értek egyet.
Elmegy lassan a félév és nulla.
Sérülten játszik? Ebben az esetben két dolog van.
Vagy ne játsszon,és épüljön föl,illetve ha játszik,akkor nincs olyan kifogás hogy "azért volt rossz,mert sérülten játszott".
Döntse el hogy tudja segíteni a csapatot vagy nem.
Nagyon remélem hogy eladjuk,mert baromi kevés,eljött azaz idő amikor olyan játékos kell előre aki tud gólt rúgni,nem elég csak CR árnyékában lenni.
Súlytalan,alibi amit a francia csinál. Morata kifogja szorítani,mert a francia unja a focit.
Coutinho nem szélső, épp palesz írta nemrég másik topicban hogy ő alapvetően a pálya közepén szeret bekapcsolódni a támadásokba, értelmetlen lenne lekorlátozni a vonal mellé (3 támadós felállásban pedig ez elkerülhetetlen).
Ehhez meg annyit hogy a 10-es poszt kezd eltűnni,ha megnézed,az ott játszatott játékosok mind mennek ki vagy a vonal mellé,és onnan befelé kapcsolódnak a játékhoz,vagy mennek egy sorral hátrébb. Coutinho egyre inkább a pálya balszélére orientálódik,nem szeretem a youtube-s videókat,de a góljai,sklijjei rengeteg születik onnan.
Dybala meg Higuain mögött játszik a Juventusba,tavaly meg Mandzukic volt előtte,így nem értem a két csatár mögötti játékot.
Szerk.
Nálam Suarez egy szinttel jobb játékos mint Benzema.
Lehet hogy néha csetlik-botlik,de a védőknek 90 percen keresztül ömlik a tökükön a víz,mert ott pörög közöttük. Állandó zavart okoz,a francia pedig langyos,80-as pulzussal focizik,aztán ha bejön a kis pilicka,akkor jó.