Barça vs. Real - El Clásico
Kash! És labdabirtoklás azzal egyenlő, hogy kihajtjuk a belünket? Ilyen meccseken pont a védekező csapat fárad el jobban, nekik kell többet dolgozni.
- Kash
- Entrenador del Barça
Ez a nevető és a tapsoló smile megért annyit, hogy visszakeressem a tegnapi meccs adatait és 81%-ban birtokoltuk a labdát -ez a meccs képén is szembetűnő volt- ami ha fizikálisan sokat nem is vesz ki a játékosokból, de pszichésen annál többet...Ez a meccs a Valencia elleni 0-1-es vereségre emlékeztet, szintén egykapuztunk, birtokoltuk a labdát mégsem tudtunk felülkerekedni rajtuk eredményben..MQuCsabi írta:Kétlem, hogy a szezon végére kifulladnának, hiszen félgőzzel sem mennek a meccseken...Mi meg kihajtjuk magunkat mint az állat és a legjobb statunk a labdabirtoklás,![]()
Nem kongatom a vészharangot, csak itt a végeredménynél vannak rosszabb dolgok is.

Pont emiatt kerülhetnek jobban képbe mint kellene.Messias2 írta: Azért halkan megjegyzem, ez volt az 1. impresszív győzelmük idén..

Szerintem nagyon korai kongatni a vészharangokat a bajnoksággal kapcsolatban.
Láttuk tavaly is, hogy pár forduló alatt is nagyot fordulhat a világ. Ráadásul a 4 pont szinte semmi, főleg úgy, hogy még hátra van 2 Clásico is.
Zidane pedig már elhasználta a máktartalékának a nagy részét, lesznek ők még gödörben.
Azért halkan megjegyzem, ez volt az 1. impresszív győzelmük idén..
Láttuk tavaly is, hogy pár forduló alatt is nagyot fordulhat a világ. Ráadásul a 4 pont szinte semmi, főleg úgy, hogy még hátra van 2 Clásico is.
Zidane pedig már elhasználta a máktartalékának a nagy részét, lesznek ők még gödörben.
Azért halkan megjegyzem, ez volt az 1. impresszív győzelmük idén..
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Papírforma meg 3-4 góllal kéne lesimázni? Hűha, akkor nem egy Atleticoról beszélünk. 3-4 gólt van hogy 2 hónap alatt kapnak.
Tegnap nagy hibát követtek el, azt hitték egy "tartalékos" RM ellen, hazai pályán nekik kell menni. Meg is kapták a kontrákat, a RM meg borzasztó okosan tolta, legutóbb Dortmundban voltak ilyen higgadtak, de tegnap még mellé be is rúgtak mindent. Ronaldonak meg ez nagyon fekszik, hogy van terület, amit meglehet futni. Tizit is ebből hozták össze a harmadikat is, hogy üresen érkezhetett. Atleticonak a második elején megvoltak a lehetőségei, de alapvetően nagyon gyengék játszottak, s egyáltalán nem a rájuk jellemző játékot erőltették.
Ahogy pl egy Bayern ellen vagy akár ellenünk vagy a RM ellen, ők tolták kontrára most meg pont ellenkezőleg. És a RM továbbra is az egyik legjobb kontracsapat. SImeone nagyot akart szerintem húzni, főleg hogy nekik nagyon jól jött volna a három pont, helyette Gabi gyakorlatilag egyedül maradt védekezni és őt meg megette a két labdaügyes Modric+Isco.

Ahogy pl egy Bayern ellen vagy akár ellenünk vagy a RM ellen, ők tolták kontrára most meg pont ellenkezőleg. És a RM továbbra is az egyik legjobb kontracsapat. SImeone nagyot akart szerintem húzni, főleg hogy nekik nagyon jól jött volna a három pont, helyette Gabi gyakorlatilag egyedül maradt védekezni és őt meg megette a két labdaügyes Modric+Isco.

Azért 1 forduló alatt ekkorát nem fordult ám a világ. A Realnak is volt rengeteget meccse, mikor kaparniuk kellett a pontokért, és nekünk is volt jó néhány lötyögésünk. A tegnapi egykapuzásunk sem hinném, hogy annyit ki vett volna a csapatból, mintha rendszeresen hátrafelé is kellett volna futkározni.Kash írta:
Na a klasszikuson muszáj lesz odacsapnunk nekik, Kétlem, hogy a szezon végére kifulladnának, hiszen félgőzzel sem mennek a meccseken...Mi meg kihajtjuk magunkat mint az állat és a legjobb statunk a labdabirtoklás, mert nem tudjuk felépíteni a támadásunkat és csak tapogatózunk, de nem baj, idén van a legerősse...Akarom mondani, a legmélyebb keretünk, majd csak lesz valami.
A keretünk mély, csak sok játékosunknak még idő kell. A Realnal most Kovacic és Isco nagyon jók, de nekik is időre volt szükségük, hogy ezt tudják hozni.
- Kash
- Entrenador del Barça
Miért idegeskednek egyesek, nincsen semmi baj, 1 pontra vagyunk a listavezető Realtól...Jah nem.
Na a klasszikuson muszáj lesz odacsapnunk nekik, Kétlem, hogy a szezon végére kifulladnának, hiszen félgőzzel sem mennek a meccseken...Mi meg kihajtjuk magunkat mint az állat és a legjobb statunk a labdabirtoklás, mert nem tudjuk felépíteni a támadásunkat és csak tapogatózunk, de nem baj, idén van a legerősse...Akarom mondani, a legmélyebb keretünk, majd csak lesz valami.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Papírforma eredmény, azt nem értem mi miért állunk le velük bohóckodni mindig, 3-4 góllal kéne őket lesimázni, mint tette most a real.
grat a realnak, ez nagyon kijött, ha nem figyelünk a következő két fordulóban, akkor tavasszal nehéz lesz visszakapaszkodni.
Ha tippelnem kellene, idén picit nagyobb esélyt érzek a BL-re, az lutri,akár még szerencsénk is lehet. A kérdés inkább hogy majd a realt ki fogja meg.
Mert hogy nem ez az Atletico, sem a BM az fix.
grat a realnak, ez nagyon kijött, ha nem figyelünk a következő két fordulóban, akkor tavasszal nehéz lesz visszakapaszkodni.
Ha tippelnem kellene, idén picit nagyobb esélyt érzek a BL-re, az lutri,akár még szerencsénk is lehet. A kérdés inkább hogy majd a realt ki fogja meg.
Mert hogy nem ez az Atletico, sem a BM az fix.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én is csak gratulálni tudok a Realnak, most már nagyon hosszú veretlenségi sorozatuk van a bajnokságban, és az Atleticot igy elintézni mostanában nem sikerült senkinek. De remélem ezzel most felértek a csúcsra, és innen már lefelé fog vezetni az útjuk.
A Klasszikus kulcsfontosságú lesz. Tavasszal a győzelmük hatalmas lendületet adott nekik, talán egy vereség végre megtörné ezt.

A Klasszikus kulcsfontosságú lesz. Tavasszal a győzelmük hatalmas lendületet adott nekik, talán egy vereség végre megtörné ezt.
- Normandia
- Director del Fútbol
Ezt a Ticot így kell megverni. Grat a Madridnak, mert nagyon jól tették a dolgukat. Ronci meg az volt ezen a meccsen, aminek szerződtették annakidején. Nagyon nem szeretem, de ez férfimunka volt.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
A margit olyan,mint amilyen a 'tico volt korábban,,bármilyen játékkal behúzák a meccseket,és a még nem találkoztak komoly ellenfélel mantra is megdőlt. Képességekben jobb a Barca,de a motivációjukat megsem közelítjük. Kicsit tartok tőle,hogy olyanok leszünk,mint korábban a Milan volt,ha felszívták magukat,bárkit megvertek,de a kiscsapatok ellen ment a szenvedés
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Nero. írta:http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/wat ... /#uk-fb-po
Ez mondjuk egész korrekt volt tőle. Kiváncsi vagyok az Atletico ellen mit mutat de én másfél óra bújócskára számítok Juanfran zsebében.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nem fél év, év. Hihetetlen, hogy Zidane mit csinált a csapatával. Ahogy nálunk fejben nem tudja Lucho összeszedni a gárdát, Zidane-nak ez a kinevezése óta folyamatosan megy. Pedig azt nem lehet mondani, hogy parádésan játszanak, vagy forradalmian. A francia "egyszerűen" annyit csinál, hogy kihozza a rendelkezésre álló játékosaiból a maximumot. Nálam 2016 legjobb edzője.Initom írta:Nekünk minden kijött ma,persze nekik kb az első lövésük megpattan 2 emberen és gól lesz belőleEz egy ilyen fél év úgy néz ki
Az elmúlt években nem éppen az El Clásicokon dőltek el a bajnokságok, sokkal inkább azon, hogy melyik csapat hullajtott el több pontot a kis csapatok ellen. Ez egyelőre idén is így van.Andris írta:6 pont hátrány két clasicoval hátra, vagy 3 pont egyel hátra. Ezek az elfogadható, sőt elhanyagolható távolságok a szezon bármelyik szakaszán. Úgyhogy még két hétig jók vagyunk, bőven, utána meglátjuk.
- Andris
- Adminisztrátor
6 pont hátrány két clasicoval hátra, vagy 3 pont egyel hátra. Ezek az elfogadható, sőt elhanyagolható távolságok a szezon bármelyik szakaszán. Úgyhogy még két hétig jók vagyunk, bőven, utána meglátjuk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nekünk minden kijött ma,persze nekik kb az első lövésük megpattan 2 emberen és gól lesz belőle
Ez egy ilyen fél év úgy néz ki 

Abi & Tito
http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/wat ... /#uk-fb-po" target="_blank
Ez mondjuk egész korrekt volt tőle. Kiváncsi vagyok az Atletico ellen mit mutat de én másfél óra bújócskára számítok Juanfran zsebében.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Most egy-egy esetet ki lehet emelni, amivel esetleg azt lehetne alátámasztani, hogy milyen hátszélben kell játszanunk, de ha visszagondolok, hogy az elmúlt időszakban mennyit tévedtek a javunkra/kárunkra, és ugyanezt megteszem a Reallal is, akkor azt kell mondjam, szó sincs ilyenről.MessiNeymarSuarez írta:Isco : "Mikor Cristiano Ronaldo megszerezte a győztes gólt a Barca ellen a Camp Nouban, mielőtt ünnepelni mentem, odaléptem a partjelzőhöz és azt mondtam neki: 'Ezt érvénytelenítsd'."
Nem tudtam, hogy ilyet szabad, elvégre Albát is kiállították egy" miért mindig én?" kérdésért![]()
Jahogy fehér...
Nem akarom generálni a feszkót, de nekem eléggé kiakasztotta a mérleget hogy ilyeneket simán megtehetnek.. Persze nyilván ilyen esetekben könnyen visszaüt az, hogy a Barca az elszakadni vágyó katalán klub
Ami a reklamálásokat illeti, abban szvsz verjük is fehéreket, ami miatt ég is pofám. A legapróbb dolgok miatt is a fél a csapat körbeállja a bírót, és olyan cirkuszt csinálnak, mintha vkit meghalt volna, vagy legalább a lába leszakadt.

Le tudom persze nyelni ezeket a dolgokat, de régen ilyenek nélkül is ment a foci. Amitől még tartok, hogy szerintem Iniesta az, aki még úgy ahogy féken tartja a játékosainkat. Messi szerintem nem fogja csillapitani Suarezt meg Neymart, hamarább csinálja a hülyeséget utánuk.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Isco : "Mikor Cristiano Ronaldo megszerezte a győztes gólt a Barca ellen a Camp Nouban, mielőtt ünnepelni mentem, odaléptem a partjelzőhöz és azt mondtam neki: 'Ezt érvénytelenítsd'."
Nem tudtam, hogy ilyet szabad, elvégre Albát is kiállították egy" miért mindig én?" kérdésért
Jahogy fehér...
Nem akarom generálni a feszkót, de nekem eléggé kiakasztotta a mérleget hogy ilyeneket simán megtehetnek.. Persze nyilván ilyen esetekben könnyen visszaüt az, hogy a Barca az elszakadni vágyó katalán klub
Nem tudtam, hogy ilyet szabad, elvégre Albát is kiállították egy" miért mindig én?" kérdésért

Jahogy fehér...
Persze,most olvasom,igen. Sorry Veidt.palesz77 írta: 2 csataros jatek, es o az aki szabadabban mozog a 2 ember kozul. Olyan mint Griezmann, neki is ez fekszik igazan, de ugy remlik Veidt is ezt irta.
RMCF.
" We got a few more years. " - Roger Federer
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
2 csataros jatek, es o az aki szabadabban mozog a 2 ember kozul. Olyan mint Griezmann, neki is ez fekszik igazan, de ugy remlik Veidt is ezt irta.miro14 írta:Dybala meg Higuain mögött játszik a Juventusba,tavaly meg Mandzukic volt előtte,így nem értem a két csatár mögötti játékot.
Óriási +1.BBC írta:
Miért,Benzema mikor volt igazi középcsatár? Soha. Ő false 9,mint Dybala. Lewandowski középcsatár,aki egész meccsen a két védő között van. Benzema nem az.
Coutinhot meg nem CR helyére tenném,hanem CR helyett,ami nagy különbség azt gondolom.
Bale---Dybala--Coutinho
Ez a hármas én azt gondolom nem lenne rossz,sőt Coutinho visszazárna a szélen legalább annyit mint most Bale,és nem elől állna mint Ronaldo.
Előre felé meg a brazilba szvsz sokkal több lendület és kreativitás van,nem beszélve az 1v1-es párharcok megnyeréséről,cselezőkészségéről.
Nem lenne 60 gólos semelyik,de jól kiegészítenék egymást.
Leginkább Benzemával értek egyet.
Elmegy lassan a félév és nulla.
Sérülten játszik? Ebben az esetben két dolog van.
Vagy ne játsszon,és épüljön föl,illetve ha játszik,akkor nincs olyan kifogás hogy "azért volt rossz,mert sérülten játszott".
Döntse el hogy tudja segíteni a csapatot vagy nem.
Nagyon remélem hogy eladjuk,mert baromi kevés,eljött azaz idő amikor olyan játékos kell előre aki tud gólt rúgni,nem elég csak CR árnyékában lenni.
Súlytalan,alibi amit a francia csinál. Morata kifogja szorítani,mert a francia unja a focit.
Ehhez meg annyit hogy a 10-es poszt kezd eltűnni,ha megnézed,az ott játszatott játékosok mind mennek ki vagy a vonal mellé,és onnan befelé kapcsolódnak a játékhoz,vagy mennek egy sorral hátrébb. Coutinho egyre inkább a pálya balszélére orientálódik,nem szeretem a youtube-s videókat,de a góljai,sklijjei rengeteg születik onnan.Coutinho nem szélső, épp palesz írta nemrég másik topicban hogy ő alapvetően a pálya közepén szeret bekapcsolódni a támadásokba, értelmetlen lenne lekorlátozni a vonal mellé (3 támadós felállásban pedig ez elkerülhetetlen).
Dybala meg Higuain mögött játszik a Juventusba,tavaly meg Mandzukic volt előtte,így nem értem a két csatár mögötti játékot.
Szerk.
Nálam Suarez egy szinttel jobb játékos mint Benzema.
Lehet hogy néha csetlik-botlik,de a védőknek 90 percen keresztül ömlik a tökükön a víz,mert ott pörög közöttük. Állandó zavart okoz,a francia pedig langyos,80-as pulzussal focizik,aztán ha bejön a kis pilicka,akkor jó.
RMCF.
Szerintem épp ez lenne a baj, minhárom remek játékos, de hiányozna egy igazi kíméletlen gólvágó, mint amilyen CR. Ha elmegy a portugál olyan játékos kell majd helyette, aki legalább meg tudja közelíteni gól- és gólpasszokban.Nem lenne 60 gólos semelyik,de jól kiegészítenék egymást.
Tényleg gyenge jelenleg a Benz-CR páros, de a tavaszt meg kell várni, ha egész szezonban ezt hoznák, amit most, akkor én is elgondolkodnék az eladásukon, de tartok tőle, hogy össze fogják magukat kapni.
Bale viszont rámcáfolt, sosem gondoltam volna, hogy valaha húzóember lehet a Realba, de egyre inkább tudja hozni ezt a szerepet.
Morata pedig eddig tökéletes cserecsatár, nagyon fontos gólokat szerez. Értékelném, ha idővel Paco is ilyen lenne nálunk.
- Veidt_madridista
- Madridista
Benzema valóban nem Lewandowski típusú erőcsatár, de nem is false9. Dybala meg aztán főképp nem, ő egy klasszikus olasz típusú seconda punta, akinek kétcsatáros felállásban van igazán helye. Ha őt betennéd középre akkor minden további nélkül elnyomnák a belső védők, a hamis kilences játékot meg hagyjuk mert Anglián kívül minden országban tudják hogy hogyan kell levédekezni (vkp-t állítanak rá, következésképp nem bomlik meg a védőfal). Persze Angliában sem elterjedt dolog ez, ebben a szezonban két csapat alkalmazta csupán. Speciális játékosállomány és fejlett gegenpressing rendszer kell a hatékony működéséhez ennek a szisztémának, Madridban egyik sincs meg. Benzemához még annyit, hogy ebben a szezonban valóban nagyon gyengén muzsikál, de az akaraterejével semmi gond, folyamatos sérülésekkel bajlódik (volt hogy állandó fájdalommal volt a pályán fél órát) és amit ő ad, arra nem képes egyetlen más csatár sem ilyen szinten. CR kiteljesedéséhez pont erre volt szükség az elmúlt években, nem egy Suárez vagy egy Lewandowski féle domináns gólvágóra. CR öregszik és ideje egyre inkább megosztania a játékperceket mással, de csak emiatt és 2 gyenge hónap miatt hatalmas butaság lenne megválni Benzemától.
Coutinho nem szélső, épp palesz írta nemrég másik topicban hogy ő alapvetően a pálya közepén szeret bekapcsolódni a támadásokba, értelmetlen lenne lekorlátozni a vonal mellé (3 támadós felállásban pedig ez elkerülhetetlen).
Ezekről a transzferekről meg az a véleményem hogy épp emiatt a igazolásmánia miatt volt relatív sikertelen a csapat az elmúlt években, különösképp a Calderón érában. Madridban van a világ egyik legjobb -ha nem legjobb- kerete, minek idehozni még több játékost? Edzői koncepció és csapategység kell nekünk jelenleg, semmi más. Főleg nem az hogy idehozunk mindenféle félszezonos szerencsétlent amikor kiváló játékosok vannak az utánpótlásban, akik idővel átvehetik a jelenlegi keret tagjainak helyét (Vallejo, Mariano, Asensio és Marcos Llorente könnyen klasszisok lehetnek például...)
Coutinho nem szélső, épp palesz írta nemrég másik topicban hogy ő alapvetően a pálya közepén szeret bekapcsolódni a támadásokba, értelmetlen lenne lekorlátozni a vonal mellé (3 támadós felállásban pedig ez elkerülhetetlen).
Ezekről a transzferekről meg az a véleményem hogy épp emiatt a igazolásmánia miatt volt relatív sikertelen a csapat az elmúlt években, különösképp a Calderón érában. Madridban van a világ egyik legjobb -ha nem legjobb- kerete, minek idehozni még több játékost? Edzői koncepció és csapategység kell nekünk jelenleg, semmi más. Főleg nem az hogy idehozunk mindenféle félszezonos szerencsétlent amikor kiváló játékosok vannak az utánpótlásban, akik idővel átvehetik a jelenlegi keret tagjainak helyét (Vallejo, Mariano, Asensio és Marcos Llorente könnyen klasszisok lehetnek például...)
Miért,Benzema mikor volt igazi középcsatár? Soha. Ő false 9,mint Dybala. Lewandowski középcsatár,aki egész meccsen a két védő között van. Benzema nem az.Veidt_madridista írta: Ja....ezen már csak röhögni tudok![]()
![]()
![]()
Dybala középcsatárként? Coutinho CR helyén? Hát igen, FM-ben biztos működik csak nem a való életben.
Coutinhot meg nem CR helyére tenném,hanem CR helyett,ami nagy különbség azt gondolom.
Bale---Dybala--Coutinho
Ez a hármas én azt gondolom nem lenne rossz,sőt Coutinho visszazárna a szélen legalább annyit mint most Bale,és nem elől állna mint Ronaldo.
Előre felé meg a brazilba szvsz sokkal több lendület és kreativitás van,nem beszélve az 1v1-es párharcok megnyeréséről,cselezőkészségéről.
Nem lenne 60 gólos semelyik,de jól kiegészítenék egymást.
Abszolút!!!!!Nero. írta:BBC: Vannak meg madridistak akik látnak is nem csak neznek.Egyébként az Alexis-Aguero páros is szóba jönne nálam.