Barça vs. Real - El Clásico
...sok lúd disznót győz...a világ ma: egy csapat és egy tartalék, a Real ma: két csapat. meg a sok mák...meg néhány bíró....ahogy írjátok.
Az idézet nagyon sok igazságot tartalmaz, de ha címet védenek, azzal történelmet írnak, meg azzal is, hogy 4 év alatt a 3. BL-jük lenne.
A Juventus hál Istennek, már nem egyszer helyre tette őket, 2003-ban, és 2015-ben is biztosították, hogy ne védjenek címet. De azok elődöntők voltak, ez meg döntő lesz, ez a baj... a Juve 96 óta szív a döntőkön, a Realnak meg nyert azóta 5-t, abból 4 kifejezetten szoros volt.

A Juventus hál Istennek, már nem egyszer helyre tette őket, 2003-ban, és 2015-ben is biztosították, hogy ne védjenek címet. De azok elődöntők voltak, ez meg döntő lesz, ez a baj... a Juve 96 óta szív a döntőkön, a Realnak meg nyert azóta 5-t, abból 4 kifejezetten szoros volt.
Zidane-ból nem is kell. Arra kell figyelnie, hogy a Real ellen a lestaktika nem működik, mert nektek a lesgól is gól. Továbbá, ha vki sárgalapos közülük, már szabályosan sem szerelhet, mert kiállítja a bíró, ellenben Casemiro kiállíthatatlan.Remelem Allegri is igy gondolja a dolgot, es akkor nem kell ellenunk felkeszulnie taktikailag, mert az nem letezik, Zidane egy nyeretlen ket eves es csak a csalasnak es szerencsenek koszonhetjuk a sikereket. Aldom a velemenyed!

Remelem Allegri is igy gondolja a dolgot, es akkor nem kell ellenunk felkeszulnie taktikailag, mert az nem letezik, Zidane egy nyeretlen ket eves es csak a csalasnak es szerencsenek koszonhetjuk a sikereket. Aldom a velemenyed!Messias2 írta:"A real madrid jelenleg hiba a mátrixban. valószínűtlenúl jó eredményeket ér el valószínűtlenül gyenge csapatjátékkal, valószínűtlenül sok, számukra kedvező játékvezetői tévedéssel és valószínűtlenül sok kiugró egyéni teljesítménnyel. ez zavarja, birizgálja az egyén igazságérzetét. pláne, hogy erre az átlagos, ám annál szerencsésebb teljesítményre folyamatosan, mindenféle mérték nélkül kenik szakmaiatlan, jellemzően szurkolói szempontból szemlélődő szakértők azt a túlzóan fényes mázat, ami történelmi léptékbe akarja helyezni az egészet. erről szól ma a sportmédia: valóságot konstruálni, elhitetni a nézővel, hogy amit kap, az történelem, az a legesleg, a csimborasszó, a valaha volt. közben sosem volt ennyire szűk azon csapatoknak a mezsgyéje, akik reálisan BL-címért mehetnek, és sosem volt még ennyi vérlázító tévedés, ennyi egyoldalúan elfújt meccs a sorozatban."
Egy másik focis fórumon nagyon jól megfogalmazta, amit én is gondolok a Zidane féle Madridról.

"A real madrid jelenleg hiba a mátrixban. valószínűtlenúl jó eredményeket ér el valószínűtlenül gyenge csapatjátékkal, valószínűtlenül sok, számukra kedvező játékvezetői tévedéssel és valószínűtlenül sok kiugró egyéni teljesítménnyel. ez zavarja, birizgálja az egyén igazságérzetét. pláne, hogy erre az átlagos, ám annál szerencsésebb teljesítményre folyamatosan, mindenféle mérték nélkül kenik szakmaiatlan, jellemzően szurkolói szempontból szemlélődő szakértők azt a túlzóan fényes mázat, ami történelmi léptékbe akarja helyezni az egészet. erről szól ma a sportmédia: valóságot konstruálni, elhitetni a nézővel, hogy amit kap, az történelem, az a legesleg, a csimborasszó, a valaha volt. közben sosem volt ennyire szűk azon csapatoknak a mezsgyéje, akik reálisan BL-címért mehetnek, és sosem volt még ennyi vérlázító tévedés, ennyi egyoldalúan elfújt meccs a sorozatban."
Egy másik focis fórumon nagyon jól megfogalmazta, amit én is gondolok a Zidane féle Madridról.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Ezért, írtam hogy taktikus edző kell. Mert mi akkor nyerünk mikor jobbak vagyunk az ellenfélnél. De van, hogy az okosabb csapat nyer. vagy taktikusabb...szép és jó ez a szépen játszó Barca,de ha nem müködik olajozottan a gépezet. Az van mint idén vagy tavalyLG írta:A kispad szerintem kulcsfontosságú volt idén, náluk a tartalékos csapat majdnem ugyanazt tudja hozni, amit a legerősebb 11, nálunk meg pl. Iniesta sérülésénél összeomlott a középpálya.Kovbal88 írta:Nem gondolnám, hogy Zidane, olyan hú de nagyon jó edző lenne. Mondjuk azt, hogy a fejét nemcsak gondolkodásra használja, látsd Materazi esete. Viszont remekül motiválja őket, és a keretünk is nagyon mély és minőségi. James, Isco Kovacic kispad és szerintem erőlétileg és mentálisan is nagyon egybe vannak.
Jövőre lépni kell, ha fel akarjuk venni velük a versenyt, mindenképpen két használható középpályás egy jobbhátvéd vagy kettő egy kezdő képességű középhátvéd se ártana és egy olyan edző, akivel taktikailag is feltudjuk venni a versenyt a nagycsapatokkal. Mert a tehetség az megvan, de a taktika mindig is hiányzott a Barcából.
Egyébként számomra a bajnokság elvesztése (már ha elveszítjük) nem akkora gáz, 3 ponttal lemaradni egy jó, és nagyon motivált Realtól szvsz vállalható. Engem inkább az zavar, hogy a Juventus ellen esélyünk sem volt, és a PSG-n sem megyünk tovább, ha a visszavágón nem teli gyatyával jön ki az ellenfél. Félreértés ne essék, nem azt várom el, hogy minden évben BL-t nyerjünk, mert az nyilván irreális, de azt igen, hogy legyünk versenyképesek, és idén szvsz nem voltunk azok, még gólt sem tudtunk rúgni az olaszoknak.
Csak ahogy te írtad úgy jött le ,hogy azért nem mentek be a helyzetei a sevillának mert a real jobb fizikailagBob_Marley írta:És ennek mi köze ahhoz, hogy a végén az egyik csapat vágott kettőt és majdnem hármat, míg a másik lépni nem bírt?

Abi & Tito
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És ennek mi köze ahhoz, hogy a végén az egyik csapat vágott kettőt és majdnem hármat, míg a másik lépni nem bírt?

Azért rúgott a sevilla 2 kapufát meg hagyott ki 2 ziccert ill. rúgott 1-2 db szerencsés gólt a real? Kétlem....Bob_Marley írta:Továbbra is mondom, hogy mennyit ér, hogy fizikailag ki milyen. Meglehet nézni a Real megint bedarálta az ellenfelét. Voltak bőven lehetőségei a Sevillának ziccerre is, de kegyetlen milyen jók erőben.
Abi & Tito
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Továbbra is mondom, hogy mennyit ér, hogy fizikailag ki milyen. Meglehet nézni a Real megint bedarálta az ellenfelét. Voltak bőven lehetőségei a Sevillának ziccerre is, de kegyetlen milyen jók erőben.

A kispad szerintem kulcsfontosságú volt idén, náluk a tartalékos csapat majdnem ugyanazt tudja hozni, amit a legerősebb 11, nálunk meg pl. Iniesta sérülésénél összeomlott a középpálya.Kovbal88 írta:Nem gondolnám, hogy Zidane, olyan hú de nagyon jó edző lenne. Mondjuk azt, hogy a fejét nemcsak gondolkodásra használja, látsd Materazi esete. Viszont remekül motiválja őket, és a keretünk is nagyon mély és minőségi. James, Isco Kovacic kispad és szerintem erőlétileg és mentálisan is nagyon egybe vannak.
Jövőre lépni kell, ha fel akarjuk venni velük a versenyt, mindenképpen két használható középpályás egy jobbhátvéd vagy kettő egy kezdő képességű középhátvéd se ártana és egy olyan edző, akivel taktikailag is feltudjuk venni a versenyt a nagycsapatokkal. Mert a tehetség az megvan, de a taktika mindig is hiányzott a Barcából.
Egyébként számomra a bajnokság elvesztése (már ha elveszítjük) nem akkora gáz, 3 ponttal lemaradni egy jó, és nagyon motivált Realtól szvsz vállalható. Engem inkább az zavar, hogy a Juventus ellen esélyünk sem volt, és a PSG-n sem megyünk tovább, ha a visszavágón nem teli gyatyával jön ki az ellenfél. Félreértés ne essék, nem azt várom el, hogy minden évben BL-t nyerjünk, mert az nyilván irreális, de azt igen, hogy legyünk versenyképesek, és idén szvsz nem voltunk azok, még gólt sem tudtunk rúgni az olaszoknak.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nekünk nem a Real Madriddal kell felvenni a versenyt, náluk jobbak vagyunk. Szereztünk ellenük 4 pontot, az Atletico ellen is, a Sevillától hatot húztunk.
A keretünket kell mélyíteni, és a középpályát erősíteni. Nem szabad többé ennyit hibázni a kicsik ellen, egyszerűen nem fér bele mint láthatjuk. Ha csak a rangadókon múlna, simán hoznánk a ligát.
A keretünket kell mélyíteni, és a középpályát erősíteni. Nem szabad többé ennyit hibázni a kicsik ellen, egyszerűen nem fér bele mint láthatjuk. Ha csak a rangadókon múlna, simán hoznánk a ligát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem gondolnám, hogy Zidane, olyan hú de nagyon jó edző lenne. Mondjuk azt, hogy a fejét nemcsak gondolkodásra használja, látsd Materazi esete. Viszont remekül motiválja őket, és a keretünk is nagyon mély és minőségi. James, Isco Kovacic kispad és szerintem erőlétileg és mentálisan is nagyon egybe vannak.
Nyilván a kezdobol úgy értettem.
A Celtát ma lefocizta az Alaves, kétlem hogy bennük még bármi kraft is maradt volna idénre.
A Celtát ma lefocizta az Alaves, kétlem hogy bennük még bármi kraft is maradt volna idénre.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
cserepadon: Casilla, Benzema, Casemiro, Coentrao, Lucas, Modric, IscoNero. írta:Navas, Danilo, Varane, Ramos, Nacho, Kovacic, Kroos, Asensio, James, Ronaldo, Morata.
Vannak hiányzók.... Imádkozzunk. Utolsó sanszunk, döntetlen se jó.
Nem hiányoznak csak cserepadon ülnek.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Én aláírnám a döntetlent azért...Nero. írta:Navas, Danilo, Varane, Ramos, Nacho, Kovacic, Kroos, Asensio, James, Ronaldo, Morata.

Navas, Danilo, Varane, Ramos, Nacho, Kovacic, Kroos, Asensio, James, Ronaldo, Morata.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
sevillaban lesz egy csomó hiányzó, szóval ne nagyon reménykedjünk...

Normandia:.....Így van, két fantasztikus sikert élhettünk meg a szezonban, két nem akármilyen mérkőzésen. Mind a kettő a hitet és reményt adta vissza, az egyik a BL-ben, a másik a bajnokságban és még csak hasonlót sem élhettünk át mostanában. A katarzis mely mind két meccsen, dramaturgiai szempontból is a legjobbkor, a legtökéletesebb időpontban érkezett, pozitívvá teszi számomra ezt a szezont és kellemes emlékeket fog felhozni bennem még akkor is, ha semmit sem nyerünk.[/quote]
majdnem így éltem meg én is de azzal a különbséggel, hogy ezek voltak ennek az egyébként hektikus szezonnak a pozitívumai.
majdnem így éltem meg én is de azzal a különbséggel, hogy ezek voltak ennek az egyébként hektikus szezonnak a pozitívumai.
Ott voltál a helyszínen?ferninho írta: Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...
Csak aztán kicsit túltolták és csúnya lett a vége, de azt mondtam akkor is, így ki lehet kapni, még ha butaság is volt ennyire kitámadni, de vitte előre őket az amiért ennyire jó az idei Madrid, ezért meg nem tudtam sokáig mérges lenni rájuk.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Ez szerintem teljesen természetes. Real drukkerként bennem is ez maradna meg a meccsből, Barca szurkolóként pedig benned is az utolsó ~másodperces győzelem, Messi és a többi.ferninho írta: Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...
Csak aztán kicsit túltolták és csúnya lett a vége, de azt mondtam akkor is, így ki lehet kapni, még ha butaság is volt ennyire kitámadni, de vitte előre őket az amiért ennyire jó az idei Madrid, ezért meg nem tudtam sokáig mérges lenni rájuk.
- Normandia
- Director del Fútbol
Így van, két fantasztikus sikert élhettünk meg a szezonban, két nem akármilyen mérkőzésen. Mind a kettő a hitet és reményt adta vissza, az egyik a BL-ben, a másik a bajnokságban és még csak hasonlót sem élhettünk át mostanában. A katarzis mely mind két meccsen, dramaturgiai szempontból is a legjobbkor, a legtökéletesebb időpontban érkezett, pozitívvá teszi számomra ezt a szezont és kellemes emlékeket fog felhozni bennem még akkor is, ha semmit sem nyerünk.palesz77 írta:A meccsek utáni eufóriát se veszi el tőled már senki. Én örülök a PSG elleni csodának is, még ha "semmire se mentünk vele" végül.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ott megmutattuk-meg a Campban is ősszel-, hogy ha odarakjuk magunkat, még mindig mi vagyunk a jobbak. Más kérdés, hogy kiegyensúlyozottsággal ez nem jár, így egyelőre bukjuk a ligát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...Messias2 írta:Hát, nem tudom.Nero. írta: Nem rossz video, de lehet hogy pont annyit ért ez az este mint a PSG elleni...
Szerintem azért az összes ottlévő madridi agyába vésődött az a kép, amikor Messi mutatja, hogy ki is a főnök.
madridista
A gólöröm az all time top 5 jelenet nálam is, de ha nem vágja meg valaki a Realt jovohet vasárnapig akkor sokra nem mentünk vele.
Holnapután valamit nagyon kéne csinálnia a Sevillának, remélem Sampaoli becsuletbol odaver egyet.
Holnapután valamit nagyon kéne csinálnia a Sevillának, remélem Sampaoli becsuletbol odaver egyet.