2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
zola8787 írta:Tisztelet a kivételnek, de amikor jöttek Neymar, Masch és Messi ellen az adóvádak, a madridosok egy része lenézően oltogatta a Barcát. Most, mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam), mostmár jön a poénkodás, hogy micsoda börtönválogatott lenne. Kicsit egyoldalúan nézik páran, és ez eléggé szomorú.
Lehet csak én vagyok naiv, de nem tudom elképzelni ezeket az emberek otthon töltögetni az adós papírjaikat, persze mindenki tudja, hogy nem így van, mégis megy az okoskodás.
Nagyon kapóra jön neki hogy most mindenki erről beszél, és nem az adóügyeiről.Nero. írta:Kivancsi vagyok hogy igaz vagy sem, ha nem igaz akkor CR megint hozta az óvodás formáját, mert elég lett volna egy fél perces nyilatkozatban elmondani hogy kamu és marad, vagy instára feldobni egy Realos képet, de o inkább tovabb titkolozik.
Szerintem a hazája repülőterén lévő mellszobor kifejezi hogy ő milyen is.Nero. írta:Kivancsi vagyok hogy igaz vagy sem, ha nem igaz CR akkor megint hozta az óvodás formáját, mert elég lett volna egy fél perces nyilatkozatban elmondani hogy kamu és marad, vagy instára feldobni egy Realos képet, de o inkább tovabb titkolozik.
Azt valahogy gondoltam, hogy spanyolország katalán részén megkapja, csak nem akartam leírni, nehogy provokálásnak vegyétek.csabimo írta:Volt szerencsém kint lenni classicon, ahol szeretettel énekelték neki hogy egy "gay"
Hogy jönne már kapóra? Egy adóbotrány ha igaz, ha nem, abból nem szerezhet előnyt. Ki az a nem normális, aki elhiszi, hogy emiatt akarna távozni? Azt meg ki kommunikálta le, hogy Peréz és a klub nem áll mellé? Mert eddig egyik érintett szájából sem hallottam. Szóval ezek mind egytől egyik csak összeesküvés elméletek.csabimo írta:Nem azt irtam, hogy ő robbontotta ki az adőügyét, azt megteszi az arra illetékes szerv, hanem hogy "ugymond"kapora jött neki, es ez is lehet az egyik oka, indoka, a távozasnak! Es azt komunikaljak hogy a klubb meg Perez nem áll mellé..
Pedig az esély bőven megvan, mégha itt sokatoknál ez az idei év is csak nektek köszönhette a Real.csabimo írta:Miért indulna el jövőre lefele az ut?? Azert mert nehez hiszem el hogy egy bajnoksag-bl után jövőre tripláztok
Én sem ragaszkodnék hozzá egyébként, mert inkább a szellemisége hiányát érezné meg a csapat. De ez a "6-7 jó meccse volt egész szezonban és csak a 16oson belül várja, hogy kiszolgálják" duma épp akkora túlzás, mint az, hogy Messi minden rangadón bújócskázik.csabimo írta:Amugy Cuncihoz visszatérve, kb 6-7 meccsel kihuzta a szezonjat itt a bajnoksag vége felé, azert maradjunk annyiban hogy összel kb minden 2. Madridista eladta volna ez van, valaki jol irta, 6-7 jobb meccsel is lehet aranylabdat nyerni, 6-7 roszzabbal meg elvesziteni..
Igen nekem nem kell szeretni, nem is csipázom..IscoDisco írta:. Melegezni meg nem a meccseken szokták, Real meccsen nem kapott még ilyet, ez inkább a válogatottnál jön elő. Egy adóügyet kirobbantani, hogy legyen egy kifogása eligazolni meg elég meredek lenne.Ilyen hülye ember nem lehet, ha lenne is valaki rá szólna.
Miért indulna el lefele az út? .
Szép kis vélemény, látszik, hogy nem csipázod.csabimo írta:Cunciisága: Az én véleményem az:
Szerintem Ronaldonak kezdett elege lenni abból, hogy minden pályán, ami nem a bernabeu(idén már ott is egyre többször), kifütyülik le melegezik stb..Ez az adóügy valamelyest kapóra jött neki, hogy legyen oka váltani, valamivel magyarázni kell, mert ugye tavaly hosszabitott, es 40 eves koráig is szeretett volna maradni, es aranylabdák tömkelegét nyerni a tap in goljaival..nem mellesleg igencsak zavarhatják kicsiny egoját azon apro tények, hogy már nem ő vilag legdrágább játékosa(simán elképzelem!), es ha Messi aláir hamarosan, akkor nem ő a legjobban kereső játékos sem..
A Realnal megnyert most mindent, innen valoszinü csak lefele lenne út! az elvárás is más, mint mondjuk, egy Psg vagy Mu-nal, ahol ugye prioritas egy Bl, de a realitas az, hogy valahol a 16-4 között elvéreznek akkor sem történik semmi..nem fogjak fütyülni, adjuk el öreg már stb csúnya dolgokat hozzávágni
Tehát ennek tudtatában, hogy megkaphatja még1x azt a titulust, hogy ö a vilag legdragabb játékosa mittomén 150-200 millioval, és aláir szintén egy zsiros szerződést, amivel ö lesz a legjobban fizetett jatekos is, meg a nagy hype es a sok minden a teli vigyorral ahogy ott áll és bemutatjak mint a nagy Messiást, ugy gondolom hogy benne van a váltás! Ez az én véleményem!
Mindenttöl fúggetlenül lehet oriasi kamu az egész, nem tudhatjuk hogy csak simán egy hiszti, vagy mi a baja, de valami van a háttérben, és ez az ami biztos..
de értelek, és tudom h más kávéház. de a gyerekben egyszerűen minden meg van ahhoz h a legmagasabb szinten is jól tolja.miro. írta:Tudom hogy nonszensz,de nem ertesz.
Megcsinalta a gyerek a tuzet,most ha eligazol,plane hozzank,biztos vagyok benne hogy a media raszall.
Milanoban meg lehet hogy nem remegett meg,de nem is vedett meg a BLben,vagy egy el classicon.
Kicsit mas kavehaz az utobbi evekben a Real vagy a Milan kapusanak lenni...
A legutóbbi hírek arról szóltak hogy a Párizs a legesélyesebb, dehát ezek csak újságírók. Kíváncsi leszek mi lesz a gyerekkel mindenesetre, a jövő az övé lehet de tartom magam ahhoz hogy most még nem lenne jobb egy Madridban mint Navas.miro. írta:Tudom hogy nonszensz,de nem ertesz.
Megcsinalta a gyerek a tuzet,most ha eligazol,plane hozzank,biztos vagyok benne hogy a media raszall.
Milanoban meg lehet hogy nem remegett meg,de nem is vedett meg a BLben,vagy egy el classicon.
Kicsit mas kavehaz az utobbi evekben a Real vagy a Milan kapusanak lenni...
minden kapus hibázik, szóval ezt várni nonszensz. a gyerek amúgy egy gép, még a legnehezebb szitukban sem remeg a keze, abszolut higgadt.miro. írta:Foleg ezek utan ami most megy, mindenki azt fogja varni hogy hibazzon. JOGOSAN.