2017.09.09. 15:56:39
3 meccsből 2 hazai iksz azért elég karcsú kezdés. Jó néhány fórumozónál lehetett olvasni idén, hogy sehol nem leszünk a bajnokságban, a Real simán behúzza stb. Ez a 3 forduló megmutatta, mennyi értelme van ilyesmit kijelenteni a rajt előtt 2 szuperkupa meccs alapján. Úgy gondolom, végig szoros lesz idén is a küzdelem, és megint pár pont dönt majd, mint tavaly. Mindenesetre nekünk sokat jelenthetnek az ilyen leadott meccseik, mert valszeg nekünk is lesz pár.
Lentebb írta veb, hogy ez a C csapat már nem a tavalyi, és abszolút egyetértek vele. Lehet, hogy a szezon későbbi szakaszaiban beválik majd Llorente, Hernández stb., de talán nem a 3. körben kellene őket erőltetni. A meccset nem láttam, így elképzelhető, hogy nem pont őket kellene kiemelni, de nyilván nem mindegy, hogy ők kezdenek vagy valamelyik stabil kezdő. A válogatott meccsek amúgy nem lehetnek elegek kifogásnak, szezon eleje van, a fáradtságra én nem fognék semmit. Szerintem ezt a meccset Zidane szórakozta el, váljon jó szokásává.
CR hiánya amúgy meghatározó mindkét döntetlenjükben, ennyi kapura lövésből ő bevert volna néhányat. De a szezoneleji pirosakat is kiemelném, Ramosban és Marceloban is benne van az ilyesmi, de azért 3 meccsen 2 piros a szezon legelején csapatszinten is elég sok, és frusztráltságra utal.
Ja, és talán mégis el kellett volna hozniuk Mbappét vagy valaki mást Benzema pótlására/helyettesítésére, mert Mayoralt nyilvánvalóan nem fogja olyan könnyedén bedobni Zidane, mint tavaly Moratát, és a két játékos közötti minőségbeli különbségek sem elhanyagolhatóak.