Bajnokok Ligája & Európa Liga
Szerintem Ancelotti kell nekik és menni is fog nyáron. Ő pedig összerak majd egy elegáns United-ot...zola8787 írta:Most őszintén: miért jó az a vezetőségnek, hogy a többször is megalázott edzőt elhozzák elképesztő nagy pénzekért? Nem lenne szimpatikusabb egy saját nemzeten belüli edző, vagy egy volt sztárjuk?
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Most őszintén: miért jó az a vezetőségnek, hogy a többször is megalázott edzőt elhozzák elképesztő nagy pénzekért? Nem lenne szimpatikusabb egy saját nemzeten belüli edző, vagy egy volt sztárjuk?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Megkaphatnánk, aztán tenyeret dörzsölve nyomhatnánk a szöveget hogy" itt már nincs könnyű ellenfél, mindenki ugyanolyan erős"S.Agüero írta:Holnap valahogy tovább kell szenvednünk magunkat, aztán megkapni a mai két továbbjutó egyikét.

De ilyenről ne is álmodjunk, fix hogy a Bayern-Real-City-Juventus négyesből kapunk, ha tovább jutunk.
Legalább 1 buszos csapattal kevesebb.
Mourinho meg továbbra sem értem hogy mit keres az Unitedben, annyira gyenge játékot mutat a csapata hogy Giggsék szerintem párnájukba sírnak minden meccs után.
Annyira fura, hogy Ferdinand, Scholes és Gerrard szakért a meccs után, nemrég még a saját csapatomat féltettem tőlük 
A MU sajnos már évek óta a középszer csapatok egyike, és nagyon nem látom, hogy kikerülnének onnan.
Roma Sevilla remélem megkapják egymást és az egyik kisebb csapat közelebb jut a nagy álomhoz!

A MU sajnos már évek óta a középszer csapatok egyike, és nagyon nem látom, hogy kikerülnének onnan.
Roma Sevilla remélem megkapják egymást és az egyik kisebb csapat közelebb jut a nagy álomhoz!
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
vicc még mindig a PL mondjon bárki bármit.MessiNeymarSuarez írta:zola8787 írta:Két egyszintű csapat, egyedül Mourinho a különbség :DDD
Na még a végén kiejti a Spanyol 5. a Pl második helyezettet
De a City meg a Pool továbbment a veretes Basel-Porto duón....

Spurs, United kipottyant, Chelsea szintén kifog.
De az angol bajnokság a legerősebb az a lényeg.....

madridista
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Már az első meccsen is győzelmet érdemelt volna a Sevilla, de nem gondoltam, hogy továbbjutnak. Azt hittem, hogy valahogy bedarálja őket Mou. Szerencsére nem így történt. Habár a kupa-döntő miatt nem is tudom, hogy örülni kell-e a Sevillának vagy sem. 

Hatalmas sikert ért el Kisrepülő a Sevillával.Jár az elismerés neki.
Most már őket is a kívánságlistámra tenném a Bl-ben.
Abszolút verhető csapat számunkra.
Most már őket is a kívánságlistámra tenném a Bl-ben.
Abszolút verhető csapat számunkra.
Mibe fogadunk hogy még csak fel se merül a kirúgása?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ki a bánat ez a Ben Yedder???
Hatalmas fazon!! Kipattintja Mout a BL-ből egyedül.
Hatalmas fazon!! Kipattintja Mout a BL-ből egyedül.
Mou remélem beáll védekezni. Jó az a 0-2, még a végén megalázó lenne 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
OTT A MÁSODIK! 

Special 5 nagyot megy megint

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
zola8787 írta:Két egyszintű csapat, egyedül Mourinho a különbség :DDD
Na még a végén kiejti a Spanyol 5. a Pl második helyezettet

Két egyszintű csapat, egyedül Mourinho a különbség :DDD
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vezet a Sevilla!

Szépen beverte Sevilla, ha nem esnek szét fejben akkor csak kibírják hogy ne kapjanak 2 gólt 15 perc alatt.

Szépen beverte Sevilla, ha nem esnek szét fejben akkor csak kibírják hogy ne kapjanak 2 gólt 15 perc alatt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2018.03.13. 22:17:42-kor.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én a másik meccset nézem. Elég kiegyenlített a dolog. Eddig Strootman nagy labdája és Dzeko higgadt befejezése a különbség. De a Shaktar kontráiban is ott a gólveszély. Lehet még bármi. Bár azért a gól óta visszaállt a Roma és az ukránoknak kell fal ellen menni.
Akkor én teljesen más meccset nézhetek.
Lehet, mert nem rossz a Sevilla, de a befejezések, valami szörnyűek, ott elfogy a tudomány.
Akkor én teljesen más meccset nézhetek. Szerintem teljesen dominál a MU.MessiNeymarSuarez írta:Sevilla egész jól játszik, nincs alárendelt szerepben. Ha az odavágón kicsit pontosabbak, akkor már innen könnyű lenne, de valószínű fog a MU busz találni egy gólt és vége.
Mindig is utáltam a MU csapatát, a Sevillának szurkolok, de nagyon kevésnek látom őket, minden erejüket leköti a védekezés jelenleg.
Félő, hogy az angolok találnak egy szerencsés gólt és utána vége a meccsnek, betolják a buszt.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Sevilla egész jól játszik, nincs alárendelt szerepben. Ha az odavágón kicsit pontosabbak, akkor már innen könnyű lenne, de valószínű fog a MU busz találni egy gólt és vége.
Szerintem még megfordíthatják, bár az idei szezonjukat tekintve eltudom képzelni, hogy kiesnek.S.Agüero írta:Dortmund kiesik.messideco írta:Nem lesz rossz az Arsenal, Atletico, Dortmund, Lyon, Lazio, Marseille, Leipzig, Sporting sor az Európa Ligában
A Spurs gyakorlatilag megmutatta hogy lehet egy megnyert párharcot pár perc kihagyással elvesziteni.Remelem nézték Messiék a meccset.
Pedig már azon gondolkodtam milyen nagy angol dominancia lesz itt a legjobb nyolcban aztán lehet csak a Pool meg a City marad.
Pedig már azon gondolkodtam milyen nagy angol dominancia lesz itt a legjobb nyolcban aztán lehet csak a Pool meg a City marad.