Az RMC szerint a sejk "kiválasztotta" Emery utódját
Annyit írnak a cikkben, hogy nem szabadúszó és nem olasz edző (kiesik Antonio Conte, Carlo Ancelotti, Massimiliano Allegri, Thomas Tuchel, Luis Enrique).
Az nso 3 edzőt írt, mint potenciális jelöltet Pochettino (Tottenham), Simeone (Atlético Madrid) és Sergio Conceicao (FC Porto), illetve azt írja, hogy az élő szerződés mellett kivásárlási ára van a jelöltnek.
Kérdés: ha kivásárlási ára van, akkor az kizárásos alapon Siemone, nem? Alapból csak a spanyoloknál kötelező a kivásárlási ár (mondjuk én nem tudtam, hogy edzőkre is vonatkozik).
Olyan szempontból logikus választás lehet, hogy ha valaki, akkor Simeone helyre tudná tenni Neymart és a brazil haverjait. De Simoene akkora matracos, hogy nem hiszem, hogy a pénzért lelépne, illetve a francia bajnokságot rommá verő PSG-hez nem illene a defenzívebb foci, bár ki tudja mire lehet képes Simeone végtelen pénzzel és olyan játékosokkal akiket csak akar.
A Porto-s csávóról nem tudok semmit, de elnézve a Porto eredményeit nem tűnik olyan nagyon kiemelkedőnek.
Pochettino meg nem lenne rossz választás, de nekem nagyon úgy néz ki, hogy a Tottenhamnél hosszú távra terveznek, mind a játékosokkal, mind az edzővel. Persze lehet, hogy elege lesz szezon végén a City ámokfutásából és inkább lelép egy biztos bajnoki címet behúzni