Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen.markionni írta:A negyzet nagysaga a golhelyzet nagysagat es tisztasagat jelzi?
Nem az a komikus, hanem az, hogy rendre győztesként jönnek ki olyan meccsekből is, ahol gólokkal kellett volna nyernie az ellenfélnek.Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?
Sajnos, nem sajnos, jelenleg nem tudok olyan birót mondani, aki egy ilyen meccset hiba nélkül nem tud levezetni. Kassai nem hiába volt sokáig az egyik legjobb biró, nem tartatta be mindig szigorúan a szabályokat (nem Vak2 esetre gondolokChino írta:
Ezen a bírón meg szétröhögtem magam. Akárhányszor sárgát kellett volna adni, szépen elkezdett trécselni a játékosokkal, mintha vakrandin lenne. Amúgy azon is csodálkoztam, hogy Cr nem kapott lapot, Suareznek kisebb repülésért kiosztották, ilyen homorításért pedig szinte elnézést kért a bíró hogy nem fújta le. A kezezés szintén lap. Nem akarom azt mondani, hogy a bírón múlt, félreértés ne essék, de ezek a jelenetek több, mint viccesek voltak.
Bayernnél ez már a fene tudja, hogy hányadik szezon, mikor esélyük lett volna megugrani egy ennél nagyobb szintet, de valahogy sose pattan jófelé az a labda. Fejben 100szor erősebbek Ronaldoék, ennyiszer nem lehet véletlenül továbbjutni egy Bayern ellen.Varatrix írta:
Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?
Ha ezen a párharcon lehet élcelődni valamin az a Bayern impotens játéka.
Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?S.Agüero írta:Hányadik ilyen BL-meccsük már ez a kieséses szakaszban?
Nekünk vajon hány kis kockánt volt Rómában? Mellesleg nekem végig az az érzésem volt, hogy a Real csak a minimálisan szükségeset adta ki magából. A Bayern ment előre, de inkább csak a hazai pálya lendülete vitte őket, játékban kevés meggyőző dolgot mutattak. A Real az utóbbi évtizedek talán legracionálisabb csapata. Mindenféle sallangtól mentes totális célfocit játszanak, gyakorlatilag németes precizitással végzik ki az ellenfeleiket. A mostani játékuk meg sem közelíti a Raul-Zidane-féle korszakos Real játékát, de hatékonyságban páratlanok. Mentálisan rendkívül erősek (ez egyértelműen Zidane érdeme) és iszonyatos BL-rutin van a lábukban, ami ezen a szinten döntő faktor. Ráadásul a padon bármikor van 2-3 minőségi friss emberük, ami a legtöbb ellenfelükről nem mondható el.S.Agüero írta:Hányadik ilyen BL-meccsük már ez a kieséses szakaszban?
Én meg hasonlót Reálos részről is olvastam idén. Francba már ezekkel a bírókkal.pajtai írta:jó igaz már idén is olvastam, hogy 12 pontot vettek el a bírók a barcától ideén
Mondjuk ez most pont nem látszott. Tavaly Neuer kifogta a Real szemét is az első meccsen arra emlékszem, de most nektek volt szerintem rohadt nagy mákotok, hogy nem született több München gól.miro. írta: Zizou összerakott a szezon végére egy védekezésben és támadásban egyaránt taktikus csapatot.
Imádom ezeket a válaszokat egy vitában..pajtai írta:annyira nem érdekel ez a dolog, hogy több időt szánjak rá, nem kell ebbe belelátni megint valami madridom dolgot mint ahogy szoktátok, szoktam olvasni a fórumot, láttam, hogy beírtátok, innentől kezdve én nem fogok keresgélni
Mondj már a Bayern keretében egy hasonló képpességű szélsőt az ő oldalán?Nem voltak hajlandóak észrevenni hogy Robben és Ribery az utolsókat rúgja.Pep próbálta pótolni őket Costával meg Komannal de nem igazán jött össze.Nekik szerintem 1-2 éven belül nagyon zsebbe kell nyúlni ha nem akarnak leszakadni az európai top 5-ből.fanbarca írta:Én nem értem, hogyan lehet egy 35 éves Ribéryt nyomatni még mindig? Mégpedig szélsőként, az egyetlen értelmes megmozdulása is csak a szerencse miatt jött össze.
Jaaaj Klopp és Szalah: kérlek!
Nem történt meg? Most tényleg hozzam a példákat? Ennyire szelektív a memóriád? Nah jó, elég volt belőled, remélem megkapod a téged megillető "ajándékot"... Semmit se csinálsz a trollkodáson kívül...pajtai írta: jó igaz már idén is olvastam, hogy 12 pontot vettek el a bírók a barcától ideén![]()
jó igaz már idén is olvastam, hogy 12 pontot vettek el a bírók a barcától ideéncsababarca írta: most úgy van ez, hogy légyszi, hozz ezekre forrást, hol olvastad, kinek a szájából hangoztak el, ki írta le, stb. érted.
mert ezeket ti szoktátok kitalálni, valamelyik vezéretek beírja, ti meg ezeréves törvényként hivatkoztok rá.
szóval hozhatod a 2.,3.,4.-es pontra a forrásaidat.
az 1esre ne hozz, azt mondtuk tényleg, mondjuk amikor 2 olyan gólt elvesznek, ami hálót ért, csak mert nem volt bent, azt nem tudom minek hívod.
most úgy van ez, hogy légyszi, hozz ezekre forrást, hol olvastad, kinek a szájából hangoztak el, ki írta le, stb. érted.pajtai írta: most a mák és csalás részre nem is reagálva, mert van egy szint ami alá nem süllyedek, de.
tavaly mindenhol azt lehetett olvasni, hogy csak azért leszünk bajnokok, mert: 1. csalnak a bírók, 2. ti nem akartok nyerni így akartok edzőt buktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartatok), 3. azért se akartok nyerni, mert így akarjátok a vezetőséget is megbuktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartátok), 4. annyit nyertetek már, nyerjünk egyszer mi is.
most akkor hogy is van ez?
Ha ennél mélyebbre süllyednél, igazi hollandus lennél... Nem tennél nekünk egy szívességet?pajtai írta: most a mák és csalás részre nem is reagálva, mert van egy szint ami alá nem süllyedek, de.
tavaly mindenhol azt lehetett olvasni, hogy csak azért leszünk bajnokok, mert: 1. csalnak a bírók, 2. ti nem akartok nyerni így akartok edzőt buktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartatok), 3. azért se akartok nyerni, mert így akarjátok a vezetőséget is megbuktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartátok), 4. annyit nyertetek már, nyerjünk egyszer mi is.
most akkor hogy is van ez?
most a mák és csalás részre nem is reagálva, mert van egy szint ami alá nem süllyedek, de.Stalkyard írta:Dehát nem tudjátok? Idén csak azért nyerünk bajnokságot, mert ők odaajándékozták nekünk. Véletlenül sem azért, mert április végén még veretlenek vagyunk.
Ha az adott évben a reál nem nyer meg valamit, akkor az azért van, mert nem akarták, nem arra koncentráltak, és különben is, nem is a győztes nyeri meg, az adott kupát, hanem ők veszítik el. Ezt már igazán megtanulhattátok volna.
És még idejössz alvaro osztani a hülyeségedet. Én békés ember vagyok, úgy hiszem azért nagyrészt objektíven tudom látni a dolgokat, de te és a hozzád hasonlók nagyon ki tudnak hozni a sodromból.
Meg a rejtett odaszúrások, mikor az egyetlen dolog amit az elmúlt 10 év hazai szereplésetek után tehetnél az az, hogy befogod a p.fádat, ha ez a téma kerül szóba. De igen, ígérem azért igyekszünk kiélvezni a pillanatokat, amíg még legalább itt sikereket érhetünk el, mert hamarosan úgyis úgy fogtok dönteni, hogy otthon is nyertek már valamit, és akkor sajnos nekünk vége.Van bőr a képeden azért.
Majd ha valaha egy triplázás is összejön, és nem csak egy sorozat 4-5 meccsén jön ki a lépés/van ordító mákotok/segít be a bíró olykor-olykor, majd szólj légyszíves. Akkor talán lehettek majd korszakos csapat, és esetleg egy lapon említve a Pep-teammel, bár ahhoz azért még gyúrni kéne kicsit játékban is.
Mindezek mellett, teljességgel megérdemelten fogjátok zsinórban harmadszor is megnyerni, csak légyszíves húzzál innen, és máshol provokálj, és szerezz egy életet, nem utolsó sorban. Az meg ne árnyékolja be számodra a sikereiteket, hogy 3 éve tartó mák-csalás sorozatotok (ami hangsúlyozom, NEM az egyedüli oka a sikereiteknek) miatt a 2008-2015 közötti Barcát a világ végezetéig pocskondiáznák és köpködnék, mert engem se érdekelne fordított esetben (és ez nem irónia).
Valencia-t felejtsd már el, mindkétszer mikor bajnokok lettek a 2000-es évek elején, nem volt negatív a mérlegük sem a Barca sem a Real ellen és relatíve utcahosszal nyerték a ligát.alvaro írta:A bajnoksag megnyeresehez kikaphatsz a 2 nagytop, ha megvered az osszes kicsit, bajnok vagy. Lasd Valencia.
Inkább úgy értem, hogy nem pánikoltuk el, Ramos-Varane a nyomás mellett is beton volt. Ronaldo alibizése mellett tudtunk lőni két gólt.S.Agüero írta:Mondjuk ma nem a stabilitásotokon múlt, hogy a tíz helyzetből egyet lőtt be a Bayern, ti meg háromból kettőt.számomra ez a stabilitás, tapasztalat és nyugodtság a kulcs a triplázáshoz.
Mondjuk ma nem a stabilitásotokon múlt, hogy a tíz helyzetből egyet lőtt be a Bayern, ti meg háromból kettőt.számomra ez a stabilitás, tapasztalat és nyugodtság a kulcs a triplázáshoz.