Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem tudom te milyen színű vagy, de amit ide írtál az színtiszta rasszizmus.MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/nagyvilag/20180716- ... =nagyvilag
Eszem megáll![]()
Szerintem nem kellene arra büszkének lenniük hogy tele van az ország csokikkal, akiknek a legnagyobb részük nyomornegyedben él, és esetleg közülük 1-2 kikerül és sikeres focista lesz.
Jut eszembe miért csak fehér ember lehet rasszista?
Mindezek mellett, nekem ez nem volt egy élvezetes VB. Horvátoknak örülök,és több nagycsapat bőven megérdemelte ezt a pofont, amit kapott ezen a VB-n, viszont igazán szinvonalas meccs kevés volt (talán pont azért, mert hiányoztak a nagycsapatokPCsabi írta:Games: 64
Goals: 169
Set-piece goals: 73
Penalties: 29
Own-goals: 12
Ez leginkább azért válogatott fociban van így ,évi 10-15 komoly meccs van ,arra azért nehéz összerakni egy igazán látványos játékot.Arról nem is beszélve ,hogy a játékosok már kifacsartan érkeznek is Rakiticnek is a 71 meccs azért nem semmi...MessiNeymarSuarez írta:fanbarca:
Jól mondod.Egyre inkább háttérbe kerül az egyéni megvillanás, a cselek, a jobbnál jobb megoldások, minden a védekezésről és az ellenfél játékának tönkretevéséről szól művészek vs barbárok, és a pontrúgásokról.
Remélem ez csak egy olyan ideiglenes trend ami hamarosan visszafordul, mert ez egy nagyon rossz irány.
Brazilokat elviszik a belgák, belgákat a franciák, a franciákat a brazilok. Kicsit szerencse kérdése is, hogy milyen sorrendben találkoznak.MessiNeymarSuarez írta:Azért megnéztem volna hogy a brazilok ellen mit mutatnak a franciák.

Konkrétan, ha CR, vagy Neymar homoritott volna ilyet, a fórum felrobbant volna... A franciák ma max egy hazautat érdemeltek, nem győzelmet. Olvastam itt olyat is, hogy a Franciák végig uralták a meccset... AzMatyiG írta:Továbbra is azelőtt dobta magát, hogy hozzáértek volna, de nem baj.amúgy pedig mutassatok egyetlen embert aki ha hozzáérnek nem dobja magát?!
A betonbiztos PL-en edződött angolokmess2009 írta:amúgy pedig mutassatok egyetlen embert aki ha hozzáérnek nem dobja magát?!