2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én Varane-nak vagy Asensionak adnám most már, amit ők évről-évre letesznek az asztalra, az már Modric teljesítményét is elhomályosítja.MessiNeymarSuarez írta:Avagy érik Modric második aranylabdája?![]()
Csak az Atletit neCestus írta:Én valamiért azt érzem, hogy a bajorok meg az Atléti mennek tovább.
mondjuk ezt nem vettem számításba, lehet meggyőztélrecrea írta: Nekem is teljesen mindegy, h most vernek ki minket vagy eggyel később. Ha most kiesünk, annak lehet pozitív hozadéka, nem hosszabbítanak ezzel a töketlennel, nekem ez lehet, h megérne egy kiesést.
Nekem is teljesen mindegy, h most vernek ki minket vagy eggyel később. Ha most kiesünk, annak lehet pozitív hozadéka, nem hosszabbítanak ezzel a töketlennel, nekem ez lehet, h megérne egy kiesést.MatyiG írta:Ez miért nagyképűség?A Poollal már rég játszottunk, két jó meccs lenne, az meg szinte mindegy, hogy most esünk ki egy futós csapat ellen, vagy a 8 között. Szerintem amúgy kiejtenénk őket.
mire ez a nagyképűség?MatyiG írta:Schalke, Pool, Roma, MU, Ajax, Lyon, valószínűleg őket kaphatjuk.
Jöjjön a Pool.