Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minek adnának kettőt, ha az egyiket úgyis adja az m4 is?davi10 írta:Nem fog mindkettő?MatyiG írta:Azt tudja valaki, hogy a kieséses szakaszban az m4 mellett a Spíler1 vagy a Spíler2 fog meccset adni?
Igaz csak az eredmenyek.comon, de úgy láttam, hogy a csoportmeccseknél is mindkettő adott egy-egy meccset.
Nem fog mindkettő?MatyiG írta:Azt tudja valaki, hogy a kieséses szakaszban az m4 mellett a Spíler1 vagy a Spíler2 fog meccset adni?
Én Varane-nak vagy Asensionak adnám most már, amit ők évről-évre letesznek az asztalra, az már Modric teljesítményét is elhomályosítja.MessiNeymarSuarez írta:Avagy érik Modric második aranylabdája?![]()
Csak az Atletit neCestus írta:Én valamiért azt érzem, hogy a bajorok meg az Atléti mennek tovább.
mondjuk ezt nem vettem számításba, lehet meggyőztélrecrea írta: Nekem is teljesen mindegy, h most vernek ki minket vagy eggyel később. Ha most kiesünk, annak lehet pozitív hozadéka, nem hosszabbítanak ezzel a töketlennel, nekem ez lehet, h megérne egy kiesést.
Nekem is teljesen mindegy, h most vernek ki minket vagy eggyel később. Ha most kiesünk, annak lehet pozitív hozadéka, nem hosszabbítanak ezzel a töketlennel, nekem ez lehet, h megérne egy kiesést.MatyiG írta:Ez miért nagyképűség?A Poollal már rég játszottunk, két jó meccs lenne, az meg szinte mindegy, hogy most esünk ki egy futós csapat ellen, vagy a 8 között. Szerintem amúgy kiejtenénk őket.