2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
MatyiG írta:Tehát nem zavarta a kapust a játékos.coutinho10 írta:Nem reklamáltak? Igen, ők sem érzékelték ezt egyből. Egy szabálytalanság nem attól az, ha a játékosok reklamálnak.
És ki tiltotta meg nekünk, h 1-0 vagy 2-0 után elkezdjük felpörögni, vagy focizni? Vagy szünetben rendezzük a sorokat? Vagy rúgjunk egy biztonsági gólt, esetleg 1 db helyzetet kialakítsunk? Egyet.MessiNeymarSuarez írta:Elhitték az odavágó után hogy megvan, magyarul nem adtak bele 100%-ot, mert csak le akarták pörgetni a visszavágót---> félvállról vették, nem?recrea írta:Semmiféle félvállról vétel nem volt pl tavaly, max annyi, h elhittük az odavágó után, h megvan, ami érdekes annak függvényében, h előtte pont így ejtettük ki a Párizst. Lefocizott minket a Roma, h osztálykülönbség volt köztünk. Ha másnap reggelig játszunk, akkor 20-at raknak közé, olyan vakon voltunk.
Ki ne találjuk már, h azon múlik, h bl-t nyerünk-e, h van kedvünk focizni vagy sem
Természetesen én is azt gondolom, hogy bárkit meg tudtok verni és esélyesei vagytok a tornának, de azzal a párhuzammal nem értek egyet, ha ti nem veszitek komolyan, akkor onnantól úgy is a Real nyer.MessiNeymarSuarez írta:
ultrasur : Nem csak Messiről van szó, hanem az egész csapatról. Ha tényleg odateszik magukat akkor képesek bárkit elverni, még egy gyors csapatot is(lásd: Tottenham),
Elhitték az odavágó után hogy megvan, magyarul nem adtak bele 100%-ot, mert csak le akarták pörgetni a visszavágót---> félvállról vették, nem?recrea írta:Semmiféle félvállról vétel nem volt pl tavaly, max annyi, h elhittük az odavágó után, h megvan, ami érdekes annak függvényében, h előtte pont így ejtettük ki a Párizst. Lefocizott minket a Roma, h osztálykülönbség volt köztünk. Ha másnap reggelig játszunk, akkor 20-at raknak közé, olyan vakon voltunk.
Ki ne találjuk már, h azon múlik, h bl-t nyerünk-e, h van kedvünk focizni vagy sem
Igazából meg is lep, hogy az Ajax edzője még nem is merült fel alternatívaként, remek játékot játszat, és bátran építi be a fiatalokat, tegnap úgy játszottak mint mi legjobb meccseinken, annyi különbséggel hogy olyankor azért Messiék pontosabbak befejezésnél.Chino írta:Újabb épületes madridista hozzászólás, ez már tényleg a sírás vagy nevetés kategória.
Most már mondjuk tényleg eső után köpönyeg, de ami számomra a legfurcsább volt és talán legjobban mutatja, hogy mennyire volt "szabályos" a gól az Courtois, sőt úgy en bloc a védők reakciója. Ha van egy minimális kétség is egy gól szabálytalanságával kapcsolatban már mindenki letámadja a bírót, de legalább mutogat stb. Ehhez képest a belgának, akit elvileg akadályoztak és akinél senki sem állt közelebb az esethez, eszébe sem jutott, hogy reklamáljon. Nekem legalábbis először ez volt az érthetetlen, Talán Hajdú B. meg is jegyezte.
Ez pedig megint érdekes, hogy a Marca bíró-szakértője is az ellenkezőjét mondja.
https://www.marca.com/futbol/champions- ... b45f9.html" target="_blank
Ha meg ennyire szabályosak Vasquez öklelését miért nem fújták be Asensio gólja előtt vagy miért nem hagyták végigvinni azt a bizonyos "lest".
Mindenesetre érdekes.
Ettől függetlenül nagy közhely, de az Ajax magát verte meg. Annyi ziccert még kiscsapatok ellen sem nagyon lehet elbarmolni.
De Jong szerintem egész jól játszott, direkt figyeltem, csak éppen nem volt látványos, mert leginkább Schone lépett feljebb, majdnem van de Beek-kel egyvonalba, Frenkie feladata meg inkább a biztosítás/szűrés volt, le is zárta sokszor a passzsávokat, így nem tudták kinek tenni a labdát, ezzel hatékonyabb volt a letámadás is.
Mondjuk négy éve mondjátok kb,, hogy Messiék így úgy félvál... Szerintem a 'Pool vagy City is ha csúcson játszik szétfutja a védelmeteket és továbbjuthat csúcs Messi ide vagy oda.MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy idén is azon dől el a BL sorsa, hogy Messiék megint félvállról veszik-e, vagy pedig végre odacsapnak, és megnyerik, ha az előbbi akkor megint a RM lesz a győztes a makkal és a számukra kedvező bírói tévedésekkel.
jó volt az első félidőben, magabiztosan játszott, jó helyen volt nála a labda. de nekem tipikus zongoracipelőnek tűnt ezen a meccsen, a többiek villogtak helyette.visca el barca írta:nem néztem a meccset, inkább arról írjatok, hogy a de jong gyerek hogy játszott?
Nos igen a fociban még mindig futni kell, amit mi valahogy elfelejtünk és megy a laza passzolgatás.Tegnap az Ajax lefocizta a Realt, de mégis a Madrid győzött, lehet, hogy elvettek egy gólt az Ajaxtól, de akkor is a Realnak köze nem volt a meccshez, kb volt még talán egy helyzetük a gólokon kívül és még a labda se nagyon volt náluk.recrea írta:Fújható volt az Ajax gól, én se adtam volna meg, mégha les meg a nagyképű akadályozása nélkül is gól lett volna. Pech volt.
Számtalan meccset nyert így a Real, írtam tegnap, hogy ingyen pénz 1,9-értettől még le voltak focizva rendesen, csak még mindig gólra játszák ezt a játékot. Tartok tőle, h mi is csak szemmel követtük volna a mai Ajaxot.
Nem róla szólt a meccs, szerintem nem volt kiemelkedő!visca el barca írta:nem néztem a meccset, inkább arról írjatok, hogy a de jong gyerek hogy játszott?