Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Milyen személyeskedés?Barca_10 írta:Ez tv-s pénz, Angliában mindegyik csapat rengeteget kap, de ha már személyeskedésnél tartunk akkor megjegyezném hogy egy női meccsen is vannak 30-40 ezren, attól függ melyik csapat játszik és hol. De mondok jobbat, 3 éve két negyedosztályú csapat játszott a feljutásért a Wembleyben, na a környéken mozogni nem lehetett és a stadion is tele volt.
Ez tv-s pénz, Angliában mindegyik csapat rengeteget kap, de ha már személyeskedésnél tartunk akkor megjegyezném hogy egy női meccsen is vannak 30-40 ezren, attól függ melyik csapat játszik és hol. De mondok jobbat, 3 éve két negyedosztályú csapat játszott a feljutásért a Wembleyben, na a környéken mozogni nem lehetett és a stadion is tele volt.Petr írta:Nem hinnem, hogy attol fuggove kene egy osszeget, hogy egy kivulallo szerint mi mennyire van eladva.Barca_10 írta:Az Aston Villa 170 millió fontot kapott a feljutásért. Én itt élek Angliában, látom milyen szinten van eladva a futball, de ez túlzás..
Nem hinnem, hogy attol fuggove kene egy osszeget, hogy egy kivulallo szerint mi mennyire van eladva.Barca_10 írta:Az Aston Villa 170 millió fontot kapott a feljutásért. Én itt élek Angliában, látom milyen szinten van eladva a futball, de ez túlzás..
Ki kell verni őket nincs kifogásMQuCsabi írta:Adama Traore nagyon kipattintotta magat Angliaban. Wolvs most árazza a MUt
Szerintem az nagyon korrekt lenne ebben mezőnyben. Idén is nagy harc lesz a BL helyekért, 3-6. hely között 4 pont a különbség.messideco írta:Watford és Wolves idegenben nehéz, a többit be kell húzni. Meg lesz a harmadikhely
Ettől függetlenül benne volt, ezt védeni kellett volna.LG írta:Mikor a kapu mögötti kamerállásból mutatták, látszott, hogy elég váratlanul csavarodott, nehéz lövés volt.18Barca99 írta:Ezt most nem tudom eldonteni. A labda ment ennyire rosszul DDG-nak vagy kapusbaki?
Mikor a kapu mögötti kamerállásból mutatták, látszott, hogy elég váratlanul csavarodott, nehéz lövés volt.18Barca99 írta:Ezt most nem tudom eldonteni. A labda ment ennyire rosszul DDG-nak vagy kapusbaki?
Gondolom többszörösét kapja annak mint a Celticnél. Talán a kihívás is nagyobb.messideco írta:Érdekes ez a Rodgers dolog. Te vagy egy bajnokság legpatinánsabb csapatának a menedzsere, erre elmész egy erősebb bajnokság középcsapatához. Mit gondoltok erről?