Bajnokok Ligája & Európa Liga
Azóta megváltoztak a számok gondolom még friss voltMatyiG írta:Nero. írta:Tegnap biztosra vettem hogy mi leszünk a favoritok a Pool ellen, de egyenlőre a bet365 2szeres pénzt ad a mi továbbjutásunkra, a Pool 1.75
Érdekes![]()
Fordítva.

Most 1.70 mi és 2.05 a Pool
A Tottenham-Ajax pedig 1.9 mindkettő, az is más oddsokkal indult
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hát, 3 gólt nem kéne otthon kapni.
az oda vágót eltaktikázta Pep, túl gondolta ezt a KdB dolgot, simán egy Xre hozható meccs volt az, itt meg így a hátrány miatt pont az történt amit vártam.
az lep meg, hogy legalább egyszer továbbjutásra álltak a meccsen.
szerencsétlenek tényleg, Monaco ellen is így estek ki ha jól emlékszem, mármint idegenben lőtt góllal.
ez a hosszabbításos gól meg, hát nem vagyok benne biztos, hogy jól döntött a VAR.
viszont az az ág így gyengébb lett, ez az Ajaxnak nagy sansz, falábúak ellen bemehetnek a döntőbe.
persze benne van náluk, hogy elfogynak, és pont az elődöntőre kipukkannak, de hátha nem.
Tottenham ellen mondjuk előbb döntőznék, de az Ajax meg kiverte a Real-Juve kettőst, ráadásul nem ilyen mákosnúdlin, mint a Tham, hanem remek játékkal, úgyhogy megérdemelnék.
az oda vágót eltaktikázta Pep, túl gondolta ezt a KdB dolgot, simán egy Xre hozható meccs volt az, itt meg így a hátrány miatt pont az történt amit vártam.
az lep meg, hogy legalább egyszer továbbjutásra álltak a meccsen.
szerencsétlenek tényleg, Monaco ellen is így estek ki ha jól emlékszem, mármint idegenben lőtt góllal.
ez a hosszabbításos gól meg, hát nem vagyok benne biztos, hogy jól döntött a VAR.
viszont az az ág így gyengébb lett, ez az Ajaxnak nagy sansz, falábúak ellen bemehetnek a döntőbe.
persze benne van náluk, hogy elfogynak, és pont az elődöntőre kipukkannak, de hátha nem.
Tottenham ellen mondjuk előbb döntőznék, de az Ajax meg kiverte a Real-Juve kettőst, ráadásul nem ilyen mákosnúdlin, mint a Tham, hanem remek játékkal, úgyhogy megérdemelnék.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tegnap biztosra vettem hogy mi leszünk a favoritok a Pool ellen, de egyenlőre a bet365 2szeres pénzt ad a mi továbbjutásunkra, a Pool 1.75
Érdekes
Érdekes
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Capitá del Barça
Ugyan már nézted te ezt a meccset?Ez a hígfos tottenham nem játszik egy ligában velünk,az ajaxtól már jobban tartok viszont ott a sok fiatal szerintem összeroskadna egy BL döntő súlya alatt.herlius írta:Aha. Ezt megbeszélted már az Ajax és a Tottenham játékosaival is? Úgy látszik egyeseknek még a tavalyi római pofon sem volt elég kijózanító.StickyFingaz írta:Marha egyszerű a képlet.Valahogy át kell jutni a Poolon és mienk a BL.
Szerintem is megvan a BL ha megoldjuk a Poolt, de semmiképp sem szabad lenézni a Spurst vagy az Ajaxotherlius írta:Aha. Ezt megbeszélted már az Ajax és a Tottenham játékosaival is? Úgy látszik egyeseknek még a tavalyi római pofon sem volt elég kijózanító.StickyFingaz írta:Marha egyszerű a képlet.Valahogy át kell jutni a Poolon és mienk a BL.
Aha. Ezt megbeszélted már az Ajax és a Tottenham játékosaival is? Úgy látszik egyeseknek még a tavalyi római pofon sem volt elég kijózanító.StickyFingaz írta:Marha egyszerű a képlet.Valahogy át kell jutni a Poolon és mienk a BL.
-
- Capitá del Barça
Marha egyszerű a képlet.Valahogy át kell jutni a Poolon és mienk a BL.
Ez elképesztő, ilyen kegyetlen kiesés a világon nincs. 
Mondjuk én a Spursnek szurkoltam, ők voltak az underdogok, meg nekem valahogy szimpatikusabbak. De hihetetlen, hogy ez a trágya Spurs képes volt továbbmenni.

Mondjuk én a Spursnek szurkoltam, ők voltak az underdogok, meg nekem valahogy szimpatikusabbak. De hihetetlen, hogy ez a trágya Spurs képes volt továbbmenni.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Az lesz szanalmas ha innen nem a Barca nyeri meg a bl-t.
Uram atyám Tottenham elődöntőben
Ajax megeszi reggelire. Jelen állás szerint a pool-barca eldönti bl győztest

Ajax megeszi reggelire. Jelen állás szerint a pool-barca eldönti bl győztest

-
- Capitá del Barça
az ajax bl győzelem 8-as szorzó volt még délután de most tuti le fog esniTomix354 írta:Te jó ég, ezeket az Ajax nagyon verné![]()
Lehet lassan rá kéne nézni arra, hogy mennyit fizetnek egy ajax döntőzésért

Mekkora meccs 

Te jó ég, ezeket az Ajax nagyon verné

Szerintem az Ajax megcsapja bármelyik továbbjutó angolt.
Pörgős meccs, de azok a védekezések komikusak.
Szerk.: beseggelte a szögletet basszus.

Pörgős meccs, de azok a védekezések komikusak.
Szerk.: beseggelte a szögletet basszus.

"It is what it is."
Jól mulatnék ha kiesne a City de azért el kell ismerni hogy 1-2 támadásuk élményszámba megy
Nem kis tüzijáték van a Tottenham kapuja előtt, Lloris nem unatkozik
Közben lezárhatta volna a Spurs, áhh....
Ott is van
Nem kis tüzijáték van a Tottenham kapuja előtt, Lloris nem unatkozik
Közben lezárhatta volna a Spurs, áhh....
Ott is van
-
- Capitá del Barça
Vicc hogy mennyire gyenge ez a porto... szinte beszorítják a poolt 20 perc alatt több mint 10 lövés erre kis túlzással ezek egyszer átjönnek a felezőn és vezetnek... real szindróma 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na ezért is kell mocskosul vigyáznunk velük.Nero. írta:Közben fél szemmel nézem a Liverpoolt, eddig hatalmas nulla amit csinálnak.
Szerk.: 0-1
Visszavágóra meg úgy kimenni, hogy mindent megtenni az idegenbeli gólért. Kaphatunk 3-mat is, ha rúgunk 2-t, mint az Allianzban.
Közben fél szemmel nézem a Liverpoolt, eddig hatalmas nulla amit csinálnak.