Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Arsenal: Mivel már elfogytak elől, muszáj volt. Hosszútávon viszont hiányozni fog nekik, hogy nincs igazi 9-es, télen inkább abba kellett volna fektetniük.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 15:52:51Merinót betette Arteta centernek, és egy duplával megmentette őket a Leicester elleni betlitől.Elég merész húzás volt, de bejött.
A City-Newcastle érdekes rangadó lehet, eléggé olyannak tűnik a Newcastle stílusa, hogy akár teljesen le is rohanhatják ezt a fejetlen City védelmet. Nico viszont kezd, tényleg nem volt komoly a sérülése, kíváncsi vagyok, sikerül-e valamit stabilizálnia így rögtön a mélyvízbe dobva, kb ez az utolsó csoda, amibe kapaszkodhatnak a BL visszavágó előtt.
No meg Marmoush, akinek megvan az első gólja. Meg a második.
Jó, azért az végülis egy potya öngól volt, de maga a lövés valóban szép volt, hiába csak kapufát talált.
Amíg 1-gyel ment az Arsenal, addig kiegyenlített meccs volt. Miután a City egyenlített, a hazaiak tudtak magasabb fokozatra kapcsolni, és kivégezték a kékeket.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 20:12:40Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?
Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.
Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.
Ettől függetlenül élete formájában játszik a srác, jó eséllyel ez lesz élete eddigi legjobb szezonja egyénileg.
Sok pl. meccset néztem most és szerintem nekik ugyanaz a bajuk mint a Madridnak és egy egész folyamatot indukált. A Madridnál Kroosra lehet szerintem ezt visszavezetni, náluk Rodrira.pep71 írta: ↑2025.01.23. 11:27:22Nem látom most azt, hogy Guardiola sokáig húzza még a City padján.
Nagyon földbeálltak, mondjuk ennyi idő után már nehéz is fenntartani a színvonalat, egy új impulzus kéne a City-nek. Klopp után is van élet a Pool-nál, a City-nél is simán lehet, csak bele kell nyúlni egy jó edzőbe, pénz van.
Brutális meccsek jönnek nekik a PL-ben. Chelsea(o), Arsenal(i), Newcastle(o),Pool(o),Tottehnam(i),Nottingham(i).
Közben a Brugge elleni kötelező(amik elég nehezek), hogy a BL-ben továbbjussanak.Nem vagyok biztos benne, h ennek a menetnek a végén még ő lesz-e a City edzője.
Szerintem kicsit... nem tudom, az én szememben kicsit "jogtalan" elvárás (reménykedni lehet, ez nálam más mint az elvárás) a PL top2-höz képest az előrelépés egy olyan ligában, ahol ott a Pool, City, CFC és még pár másik némi fluktuációval. BL-ben is ott voltak a nyolc között asszem, ahhoz képest lehet tovább is mennek, mert azért szerintem tavaly is az a Pl ámokfutásszerű naptár kellett az előtte lévő két hétben, hogy kiessenek de szerintem tavaly elérték kb a plafonjukat, onnantól kezdve meg vakszerencse lesz, hogy ebből kupa lesz, vagy éppen lemaradnak róla.LG írta: ↑2025.01.15. 17:53:18Nekem az Arsenal a kedvenc PL-csapatom, és én szezon elején azt éreztem, idén végre meglesz nekik a bajnoki cím. Amit én vártam tőlük, ahhoz képest gyengébbek, illetve szerintem tavaly is jobban futottak a szezon nagy részében. Pedig a City gyengélkedésével most tényleg itt az alkalom, de nagyon úgy néz ki, hogy megint nem tudnak élni vele. Amúgy tényleg nem annyira vészes a helyzet, de az +, ami egy PL vagy BL címhez kell idén sincs meg bennük. Mert a BL-ben is jók, de ott is szerintem a top esélyesek ellen idén is elvéreznek. Tehát lényegében az a bajom, hogy tavalyhoz képest nincs előrelépés.
Igen, nem lehet a PL-ben azt mondani, hogy ha nem nyersz bajnokságot, béna vagy. Top3-ban kell lenni. Az már hatalmas dolog. BL-ben 3. hely, tényleg nem tudom, mit lehet ennél többet elvárni. 1-2 éve majdhogynem-félig-kvázi bajnokaspiráns csapat, de eddig a City volt kimagaslóan durva, most meg a Pool.
Az arsenalnak pont ez a kifogás keresés a problémája amit most te is írsz meg amugy Arteta is csinál.bence0330 írta: ↑2025.01.15. 11:39:30Mindenhol azt olvasgatom, hogy milyen gáz az Arsenal, ugye még itt a fórumon is volt ilyen az év végi szavazásban, év csalódásai címen. Nem értem az egészet,. 2. helyen állnak a világ legerősebb bajnokságában, és 3. helyen a BL-ben. Elég komolyat mennek. Lehet mondani, hogy ja, kéne már egy komoly kupa, de azért otthon is sok kimagasló csapat van, ahol nem lehet elvárás a győzelem, a BL meg nyilván teljesen lutri és vagy 10 csapat megnyerhetné.
Mindenhol azt olvasgatom, hogy milyen gáz az Arsenal, ugye még itt a fórumon is volt ilyen az év végi szavazásban, év csalódásai címen. Nem értem az egészet,. 2. helyen állnak a világ legerősebb bajnokságában, és 3. helyen a BL-ben. Elég komolyat mennek. Lehet mondani, hogy ja, kéne már egy komoly kupa, de azért otthon is sok kimagasló csapat van, ahol nem lehet elvárás a győzelem, a BL meg nyilván teljesen lutri és vagy 10 csapat megnyerhetné.LG írta: ↑2025.01.15. 11:21:26Én erről a fordulóról lemaradtam, de eddig mindenki x-elt, aki számít. Esetleg az Arsenal zárkózhat egy kicsit, de bennük sem bízom nagyon, ahogy mostanában futnak...bence0330 írta: ↑2025.01.14. 20:16:57Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?
Szerk: Végignéztem, kb egálban volt a két csapat. Pool nyilván kicsit jobban nyomott, talán kicsit közelebb álltak a 2. gólhoz, de nem sokkal. A CFC is pontot bukott előnyből meg a City is hozta a formáját, 2-0-ról 2-2.
Kicsit hasonlít a Leicester bajnok csapatához mert Nuno jól összerakta és vannak kiugro egyéni teljesitmények. A védelem nagyon egyben van ez tegnap is látszott . Willimas szabályosan megette Salaht. Van egy "no name" idősebb csatáruk aki idén brutálisan berobbant és bárhonnan bármikor képes gólt lőni. A kommentátorok meg a studio elemzők azon vergődnek, hogy nem jó mezőnyben meg három labdaérintése van egy meccsen. Na igen de az pont mindig gól a csapat meg kompenzálja a gyengeségeit. Én szívesen nézem a meccseiket mert korrekt focit játszanak. Szerintem egy BL indulás meglehet aztán majd nyáron szétvásárolják őket.bence0330 írta: ↑2025.01.14. 20:16:57Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?
Szerk: Végignéztem, kb egálban volt a két csapat. Pool nyilván kicsit jobban nyomott, talán kicsit közelebb álltak a 2. gólhoz, de nem sokkal. A CFC is pontot bukott előnyből meg a City is hozta a formáját, 2-0-ról 2-2.
Én erről a fordulóról lemaradtam, de eddig mindenki x-elt, aki számít. Esetleg az Arsenal zárkózhat egy kicsit, de bennük sem bízom nagyon, ahogy mostanában futnak...bence0330 írta: ↑2025.01.14. 20:16:57Ha valaki követi a Notthinham meccseit: ez a mai most egy tényleges csúcsrangadó a Poollal, tényleg ennyire jók?