Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perpillanat no1 balhátvéd egyébként szerintem Mendes, de ja, zsebre vágta Yamalt az tény.
Én sem Celta meccsekkel kelek-fekszem, de a Barca, Madrid elleni és válogatott meccseken rendszerint rémgyenge. Elhiszem, hogy ügyes az Osasuna ellen, csak azzal mire jutunk? Egyik középső védőnket sem cserélném el őrá, de még jhv poszton is valahogy inkább Fort, vagy EG lenne a választásom. Vegye meg őt a Wolves mondjuk és kapjuk meg a vételár felét, 10 millióval előrébb jutnánk, mint vele.
Épp akartam írni, hogy nem tudom én fogok-e ki csórónak mindig olyan meccseit ahol ennyire gyenge, vagy alapból ilyen neki a legtöbb. Jó helyen van ő a Celtában sztem is egyelőre.
Yamal és Nico tényleg nagyon jók voltak, gyakorlatilag ők ketten ahogy labdát kapnak, onnantól folyamatos gólveszély van a válogatottnál, ez volt már az EB-n is. Én biztos, hogy ha lehetne, idehoznám Nicot, az egész csapat a haverja, Yamallal meg világi cimborák, imádják egymást.brazilfan írta: ↑2025.06.05. 23:08:53Jó meccs volt, a vége izgalmasan alakult, 5:1-es vezetés után végül 5:4. Yamal, Nico Williams, Unai Simon tetszett a legjobban, Pedri finom gólt lőtt. Szerintem az első félidő elején tizenegyest kellett volna adni a franciák kezezéséért, a második félidőben pedig elmaradt néhány sárga lap, de szerencsére nem ezen múlt.
Azért forro volt a szitu. Jo kis meccs volt ez is. Idén sok golos meccsek voltak klub szinten is senki nem fogta vissza magát ami nagyon örömteli a guardiola féle mikro menedzselt unalmas görcsölés helyett.
Igen, sajnos így valóban el lehet adni. Viszont ez így ebben a formában közel jár a megvesztegetés fogalmához. El lehetne ugyanazt a pénzt osztani teljesen máshová is, nem egy nyamvadt nyári versenyre. Azt ugyanis erősen kétlem, egy ezt az irgalmatlan pénzt a klubvb nézettsége fogja generálni. De tényleg legalább engednének keretet tartani ehhet az irgalmatlan tempóhoz.LG írta: ↑2025.03.30. 11:13:09Itt látszik az érme másik oldala: egy kis extra pénzzel nagyon sok mindent le lehet nyomni a klubok és a játékosok torkán. Nem is hallottam még egy játékostól sem, hogy azt mondta volna: Rendben, beérjük kevesebb pénnzel, csak játszunk kevesebb meccset. A mi helyzetünk meg igazán speciális, olyan bevételekért küzdünk, amelyeknek nagy részét aztán nem fordíthatjuk igazolásokra és fizetésekre a spanyol FFP szigorúsága miatt. Miközben egy Chelsea minden évben vesz fél keretnyi játékost.brazilfan írta: ↑2025.03.30. 08:22:20A játékosoknak van eszük, és határozottan felléptek a klubvilágbajnokság átalakítása ellen, bírósági úton támadták meg az eszement és sportszakmailag sem indokolt új lebonyolítási rendszer bevezetését, de hiába.
A FIFA, hogy kedvet csináljon ehhez a hülyeséghez, 1 milliárd dollárt fog szétosztani a klubok között, ennyi pénz még a teljes szezonon át tartó BL-ben sincs, aztán majd utólag kiderül, hogy megérte-e, de én arra tippelnék, hogy a semleges szurkolókra ne nagyon számítsanak a szervezők.
Itt látszik az érme másik oldala: egy kis extra pénzzel nagyon sok mindent le lehet nyomni a klubok és a játékosok torkán. Nem is hallottam még egy játékostól sem, hogy azt mondta volna: Rendben, beérjük kevesebb pénnzel, csak játszunk kevesebb meccset. A mi helyzetünk meg igazán speciális, olyan bevételekért küzdünk, amelyeknek nagy részét aztán nem fordíthatjuk igazolásokra és fizetésekre a spanyol FFP szigorúsága miatt. Miközben egy Chelsea minden évben vesz fél keretnyi játékost.brazilfan írta: ↑2025.03.30. 08:22:20A játékosoknak van eszük, és határozottan felléptek a klubvilágbajnokság átalakítása ellen, bírósági úton támadták meg az eszement és sportszakmailag sem indokolt új lebonyolítási rendszer bevezetését, de hiába.
A FIFA, hogy kedvet csináljon ehhez a hülyeséghez, 1 milliárd dollárt fog szétosztani a klubok között, ennyi pénz még a teljes szezonon át tartó BL-ben sincs, aztán majd utólag kiderül, hogy megérte-e, de én arra tippelnék, hogy a semleges szurkolókra ne nagyon számítsanak a szervezők.
El sem tudom képzelni, hogy jön ez a témához a zsigeri utálaton kívül, nem nyitom újra, nem is való ide, szinte nincs is köze a témához.