Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elmúlt 6 hónap náluk:
Úgy ahogy van, az egész angol bajnoksággal nem szabad a LaLiga-t összemérni.
City is belehúzott…Chino írta: ↑2025.06.12. 12:21:21Ez többek között betudható a klub Vb-nek. Sokan le akarnak már zárni igazolásokat, mert jó idő ki fog esni, plusz ki is akarnak vinni újakat.
Viszont a Bayern annyira nem vásáról, tőlük inkább elfelé mennek játékosok.Ahogy a Citynél is hasonló a helyzet. Lépett De Bruyne, most Gündogan megy a Galatasarayba és Walker, illetve Grealish távozására is van esély. Pep a klubVB-re sem viszi őket. Lehet, hogy majd júliusban/augusztusban lesz hirtelen ugrás.
Inkább a Pool az aki vásáról, de pénz az nem nagyon gyűlik. A Kerkez, Frimpong, Wirtz trió bele fog fájni 200 millió körül és eddig csak TAA-ból folyt be 10 millió.
Barcoláról írt a Sport, hogy megfelelő összegért akár távozhat is, a PL-ben vannak kérői, illetve a Bayern hajt egy balszélsőre Sané pótlására, mert Nicoról már eléggé elfordult a figyelem. Utóbbiról könnyen el tudom képzelni, hogy főleg Wirtz meghiúsulásával, Sané távozásával nagyon komolyan felborítják majd a piacot.
A Realhoz meg úgy néz ki 61 millióért érkezik Mastantuono. Az eddigi legdrágább argentin igazolás. 6 évre írna alá és nettó 3,5-4 millió körül keresne, de nem megy a klubvb-re.
Sztárigazolás nem tudom, hogy fog-e érkezni hozzájuk, főleg ha megszerzik valahogy Carrerast. Már így is elmegy nekik 130 millió, ha ehhez jön még a balhátvéd, az újabb 50 millió és könnyen lehet, hogy kelleni fog még egy belső védő. Viniciusszal pedig most hosszabbítanak és emelik fel Mbappéhoz a fizetését. Nagyon komoly eladás kellene, ha egy nagyobb nevet akarnak hozni.
Kizárt a 100 millió bárkitől és 70m is kiváló összeg egy jelenleg cserejátékosért.
Jogos, elfelejtettem, hogy ők is kint vannak. Csak rémlett valami ilyen szabály amúgy is, hogy 18 előtt nem jöhetnek át, és pont 3 nappal a Liga start előtt van a születésnapja.
Csak Barcola ennél a 60-nál a dupláján kezdődik. A PSG 100+ alatt nem is hallgat meg ajánlatokat. Habár ez szerintem nem csak Barcolára igaz.Troym írta: ↑2025.06.12. 12:50:20Na, Barcoláért inkább fizetnék 60-80 milliót (ha lenne, de nincs) mint akár Diazért, akár Nicoért.Chino írta: ↑2025.06.12. 12:21:21Barcoláról írt a Sport, hogy megfelelő összegért akár távozhat is, a PL-ben vannak kérői, illetve a Bayern hajt egy balszélsőre Sané pótlására, mert Nicoról már eléggé elfordult a figyelem. Utóbbiról könnyen el tudom képzelni, hogy főleg Wirtz meghiúsulásával, Sané távozásával nagyon komolyan felborítják majd a piacot.
Fiatal, tehetséges, eredményes, szerintem ő igazi szintlépés lenne.
Szerintem csak simán így egyeztek meg, hogy azt még a River-rel tolja végig. Nem is biztos, hogy sok szóhoz jutna a Real-nál.
Az ilyen híreknél nézegettem már párszor a srácot, elég komolynak tűnik, remélem nem sikerült szerezniük egy "ellenYamalt". Azért nem jön a klubvb-re, mert kb pont a szezon kezdetére tölti be a 18-at?
Na, Barcoláért inkább fizetnék 60-80 milliót (ha lenne, de nincs) mint akár Diazért, akár Nicoért.Chino írta: ↑2025.06.12. 12:21:21Barcoláról írt a Sport, hogy megfelelő összegért akár távozhat is, a PL-ben vannak kérői, illetve a Bayern hajt egy balszélsőre Sané pótlására, mert Nicoról már eléggé elfordult a figyelem. Utóbbiról könnyen el tudom képzelni, hogy főleg Wirtz meghiúsulásával, Sané távozásával nagyon komolyan felborítják majd a piacot.
Simán beáldoznék érte 1-2 nagyobb nevet. Lewa-ra sem tennék nagy téteket, hogy elfogadható szezonja lesz. Ha kiesik / gyenge formája lesz, ott leszünk, hogy nem lesz igazi 9-esünk.Chino írta: ↑2025.06.11. 13:05:35Már semmi kétség. hogy Gyökeres otthagyja a Sportingot, nem csak a komoly érdeklődés, hanem a jelentősen megromlott viszony miatt. Az szinte biztos, hogy 60 fölött kell fizetni érte. A legvalószínűbb úticél a MU, viszont el kell adniuk egy-két játékost, aki nem szerepel Amorim terveiben.
Ez többek között betudható a klub Vb-nek. Sokan le akarnak már zárni igazolásokat, mert jó idő ki fog esni, plusz ki is akarnak vinni újakat.
Bátor irányítóké a szerencse.....
Amúgy igen, ha mondjuk egy BL indulás a célom, amit jellemzően elér a csapat, de 2-3 éve nem.
Gabri Veiga most igazol vissza Európába a Portóba, és azt olvastam Cancelo és Laporte is jönne vissza. Mind2 játékos érdekes lehetne számunkra 2-3 évre, 31 évesek lettek májusban.