Feast4 írta: ↑2025.08.28. 12:19:43
CR amikor visszament azt nilatkozta, hogy ledermedt azon amit látott. Elmaradott módszerek, kiskirálykodó játékosok, mindenbe beleszóló igazgatóság, túlhajszolt és feszültségben tartott szakvezetők.
Teljesen kizártnak tartom, hogy mindenki hülye lenne aki oda kerül. A világ összes pénzét elköltik, edzőnek mindig az aktuálisan legjobban hajtott feltörekvő csodagyereket hozzák el, a játékoskeret közel milliárd értékű, ha máshol bevállt játékosokat hoznak el azok is megfőnek, ott szerintem az egész vezetőség és a klub maga a baj. Eleve azt érdemes megnézno, hogy mindenki menekül tőlük egy idő után.
Mondjuk én aki ki nem állhatom az MU-t jót szórakozom.
Lehet, hogy igaza van, de mondjuk én pont őt jelölném meg továbbra is a probléma forrásának. Ő egy BL helyet elérő/azért jó eséllyel küzdő csapatba ült bele, és onnantól kezdve mélyrepülésbe kezdett a klub, a játékosok, főleg a támadók egyéni teljesítmény teljesen megzuhant ettől a "gólt rugatni CR-el" féle taktika miatt, sőt, ugye Olét is ő buktatta meg, aki az utolsó "sikeres" edzőjük volt. Főleg azért gyanús, mert már előtte a Juvéban is ez történt, ahol ugye már évek óta magasan a ligájukat leuraló klubot züllesztett le bő 1 év alatt morálisan. Azóta ugye az (azt hiszem 2. legtöbbet költő) szaúdi csapatban sem nyert egyetlen kupát sem, ez is gyanús nekem, de erről nem tudok annyit, hogy megítéljem benne a szerepét. Ő szerintem az a klasszikus idős játékos, aki nincs tisztában azzal, mit tud adni, és mit nem, és mellé akkora a neve, hogy az edzője sem tudja/meri ezt kimondani.
Ettől még lehet, hogy már akkor is voltak gondok, szóval nem mondom, hogy hülyeséget mond, csak szerintem maga az ennyire komoly lejtőn való megindulás ott történt, az ő érkezése, és a miatta elküldött edzőváltás környékén. Mármint a második hullám, mert az első nyilván Sir Alex távozása volt, de az még érthető is.
Ja, én sem vagyok szerencsér oda értük, a heti mém így legalább megvan.

de azért akkor is megmagyarázhatatlan, ami történik. A jelen helyzetre én is hasonlót mondanék, valami a klub környékén nagyon toxikus. A történelmi ereedetű elvárások se segítenek, de ez nem magyarázza meg az alsóházi csapat szintet, max azt, hogy sok erős klub között miért nem érik el a BL-t. Mint ahogy az erős verseny is csak ennyit magyarázna meg, hogy mondjuk miért lennének hatodikak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy