Az a szép az egészben hogy ha valami jó hír jön bármilyen forrásból, és te esetleg örülsz neki akkor "megeszed a hurráoptimista kamukat."
Ha bármi rossz történik, vagy csak egy hír jön róla, akkor az kész tény, és azt is tudjuk hogy ki a hibás és miért
Minden más klubnál csak a pozitívat látjuk, ha sikeres akkor azért jó, ha jó a mérleg akkor azért, ha éppen elvittek valakit előlünk akkor azért. Mindenki mindent jobban csinál mint mi lásd éppen Inter, vagy Atléticó.
Ha van egy tucat aspektus ami alapján össze lehet vetni a Barcát mással, akkor abból meg kell keresni az egyet amiben a másik jobb (az is subjektív...), oldalakon keresztül magyarázni hogy az miért a legfontosabb és hogy akkor ebből miért következik hogy itt minden rossz.
Az Inter kevesebb fizuból messzebb ment a BL-ben, tehát itt rossz munka folyik, ki kell rúgni minden vezetőt.
A Rayo döntetlent ért el ellenünk, tehát akkor a spanyol szabályozás az jó, hiszen a kis csapat versenyképes, és a Barca rossz, tehát Flicket rúgjuk ki mert túl magasan tartja a védővonalat, meg amúgy az összes játékosunk is gyenge.
Az Atléticó elvitte Julian Alvarezt szóval igazából ők mindent jobban csinálnak mint mi.
Ebben igazából túlzás sincs, még a vicc kedvéért se, vannak akik ezen az állásponton vannak.
Hihetetlenül unalmas és szomorú.
A Barca szurkoló az komolyan mondom a legszomorúbb és pesszimistább az összes közül.
Valahogy máshol a szurkolóknak teljesen más a csapat és a játékosok felé az érzelmi kapcsolata.
Máshol ha van egy csupaszív játékosük akkor azt imádják és magasztalják, akkor is ha gyenge lásd bármelyik saját nevelés bárhol. Itt meg Gavit el kéne adni, ez se jó, az se jó.
Van Liverpool szurkoló barátom aki nagyon szomorú volt hogy Nunez elmegy, és hogy nem jött össze neki. Nem utálta, sajnálta.
Itt meg a fele annyiba kerülő Ferrant szidja a fél fórum ahol éri, miközben európai szűk elitet mutató számokat mutat.
Nem értem hogy miért nem lehet kellő tisztelettel és szerettel állni a klubunkhoz és annak alkalmazottjaihoz.
Kritizálni lehet és kell... csak nem úgy hogy ferdítünk, kamuzunk és szándékosan csak rész információkat ragadunk ki komplex szituációkból. Alacsonyabbak a fizuk... ja. Brávó.
Amit te írsz, az a lényeg. Megver minket az Inter alacsonyabb fizuból, de nekik itt a saját működésükkel már a teljes klubbot le kellett volna bontaniuk, Bastoni éppen a Chelseabe menne 35+10 misiért, Chalhanuglo a Fenerbe 5+5ért és Thuram ingyen az Al-hilalba mert kötelező lenne eladniuk őket. Stadionjuk éppenséggel nekik sincs saját szóval megnézném abból mennyi bevételt kapnának a mi szabályaink mellett.
Szerintem én el is fáradtam ebben, nincs értelme.