Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehet. Viszont hány meg hány nagy nevet igazoltak idáig. (Ráadásul igazából nem sokat nyertek)Game90 írta:Azért az Inter mostanában nem igazol össze-vissza sztem
Azért az Inter mostanában nem igazol össze-vissza sztembarca99 írta:Nem tudom, számomra az Inter = Bayern = Real Madrid. Legalábbis igazolás politika terén.
Én is rühellem őket mint a szrt....de sajnos szntem elég simán leesik nekik a táljuknoname írta:Nem vagy vele egyedül.Perrero írta:ők is...naon utálom a Bayernt
![]()
![]()
A Werdert szóba hozták Anelkával.Ha megszerzik,akkor nem is lesz olyan unalmas jövőre a bajnokság.

Nem vagy vele egyedül.Perrero írta:ők is...naon utálom a Bayernt
Ja, perxe...csak annyira furcsa...Slither írta:Khmm...Csak az UEFA-kupában indulhatnak, nem?LG írta:Azért idén kumma erős lex a Bayern, bajnokság tuti meglex nekik, és a BLben is alkothatnak...Toni, Klose, Ribery...nagyon durva
Ezt aláírom, de volt még pár kérője, és ő aki ennyire szeretett volna indulni a BL-ben pont a Bayernt válaszotta. De jövőre nagyon sok esély van hogy indulhatnak a BL-ben. Akára jövő évi Bl-ben még a második helyet is elérhetik.Ádám02 írta:Hát szerintem azért nagyobb jövője lesz a Bayernben mint a Marseileban.
De-de, én os úgy tudom, ezért is csodálkoztam Ribery-n hogy elment egy bl-csapatból, egy Uefa kupás csapatba...Slither írta:Khmm...Csak az UEFA-kupában indulhatnak, nem?LG írta:Azért idén kumma erős lex a Bayern, bajnokság tuti meglex nekik, és a BLben is alkothatnak...Toni, Klose, Ribery...nagyon durva
Khmm...Csak az UEFA-kupában indulhatnak, nem?LG írta:Azért idén kumma erős lex a Bayern, bajnokság tuti meglex nekik, és a BLben is alkothatnak...Toni, Klose, Ribery...nagyon durva
Német ligakupaSharkinho írta:Mi volt ez a Werder-Bayern![]()
Nagyon jó! Csak így tovább!el fuero írta:Hannover-Twente 3-1
Huszit a 71. percig a pályán volt és lőtt egy gólt.