2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen sajnos ez a nagy igazság, óriási változásnak kéne bekövetkeznie a futballban, a többi sportban is de leginkább ott fenn a fejeseknél...Drigo írta:Egészen szánalmas ez a magyar "első osztály". A 16 csapatból kb 4-5 csapatnak áll érdekében hajtani a meccseken a másik 11-12 csapatból 2-t kizártak(illetve egyet kizártak a mésik meg jövőre nem fogja tudni vállalni az NBI-t) így már nem esik ki senki sem, ebből kifolyólag nincs is tét a csapatok többségének. Nekik csupán az okozhat fejtörést, hogyha A csapathoz mennek vendégségbe, akkor az A városon belül lesz egy B pályán, vagy esetleg egy C városban. SZÁNALMAS!
Nem kérlek nem utolsó elötti, 16-ból 11.-ik...tenkl írta:Bányász írta: Paks - Bányász 6 - 0
A világ szégyene ami Tatabányán zajlik.
A foci meggyalázása.....
Azt hozzátenném, hogy a paks az utolsó előtti, és ők sem mutatnak valami fényes teljesítményt
Bányász írta: Paks - Bányász 6 - 0
A világ szégyene ami Tatabányán zajlik.
A foci meggyalázása.....
Jaj, eltévesztettem. Az eredményt tényleg rosszul írtam, de ha a hsz-met olvastad, abból kiderült a végeredmény: a Fradi kétszer vezetett, de az Orosháza mindkét alkalommal egyenlített. Jujj.Game90 írta:2-2 lett.Varga Tamás írta:Ferencváros - Orosháza 1-1.
A feljutás elég nehéz lesz már...
Egészen pontosan: Katincbarcika Bányász Sport Club.Los Banditos írta:Kazincbarcika Sport Clubkovinho írta:Egyébként mi az a KBSC?![]()
Kazincbarcika Sport Clubkovinho írta:Egyébként mi az a KBSC?
Az a stadion "csak" 5 éve épül, de még mindig nincs kész...De tényleg szép lesz, ha végre elkészül.PCPocok írta:győr közeli lévén én is teszem fel a kérdést magamnak, de nem tomfir3bird írta:mi történt a Győrrel, hogy ilyen jó lett? már 2. a táblázaton![]()
![]()
lényeg hogy most télleg jók, sokan is vannak kint meccseken, jó hangulat szeretik a csapatot és hát az új stadion..... nah az nem lesz semmi
meghát Egervári mester jól összerakta a csapatot, jövőhét sopron, biztos 3 pontutánna meg jön hozzának az MTK
ugyhogy hajrá ETO
győr közeli lévén én is teszem fel a kérdést magamnak, de nem tomfir3bird írta:mi történt a Győrrel, hogy ilyen jó lett? már 2. a táblázaton
Atesz írta:A Szolnok tudná vállalni az NB1-et?