NB1 - Magyar Bajnokság
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Tehát Ndjodo a hülye....világos. 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Most úgy magam elé képzelem a helyzetet, ahogy többezer ember - mint bumerángot - dobja a banánját NdJodo felé. Nem. Ezt ti sem gondoljátok komolyan. Egy edzőmeccsen (ahol amúgy is alig vannak) még nyáron történt, hogy három ember nem bírt magával és dobtak felé banánt. Aztán az első bajnokin egy emberke leköpte, amiért egy bizonyos biztonsági embertől kapott egy olyan maflást, hogy csak zengett bele. Gondolom a biztonsági ember szakszerűtlen viselkedése senkinek sem szúr szemet. Ugyanis ilyenkor talán ki kellene vezetni a renitenst a szektorból, nem pedig pofánverni. Ezen kívül nem igazán volt olyan fellépés afrikai barátunk ellen, amit más játékosok esetleg ne kaptak volna meg. Különösen a "betonvédelem" oszlopos tagjai, vagy Bartha "Rio" Lacika. A másik dolog meg az, hogy Souaret nem nagyon szokás megtalálni, meg Moussa Bambát sem, pedig mintha ők is feketék lennének.
- Bányász
Nem ismerem mindennek a hátterét.
Így nem tudom,h viselkedik edzésen meccsen.Azt tudom,h Tatabányán h viselkedett!Nem így ahogy mondod nem tudom mi lelte.
Viszont az nem értem,h miért Őt találják meg?
Azért Ő úgy ahogy hozza magát,lövi a gólokat.
Így nem tudom,h viselkedik edzésen meccsen.Azt tudom,h Tatabányán h viselkedett!Nem így ahogy mondod nem tudom mi lelte.
Viszont az nem értem,h miért Őt találják meg?
Azért Ő úgy ahogy hozza magát,lövi a gólokat.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Llegenda del Barça
a banánozás bunkóság, már ha igaz egyáltalán. a niggerezés szintén, az ilyen gyerekeket küldeném ki zimbabwébe, h egy kicsit jobban átlássák ezt a kérdést.Bányász írta:A fradi szurkerek meg azzal nyitottak,h banánt vágtak hozzá....
És amint hallottam elég sokat szídták.Ezek után nem csodálom,h betelt a pohár.
Ember Ő is...
de a gyerek sem kispályás, rendszeresen kiugat az edzéseken és a meccseken is. arról nem beszélve, h őt is és a többieket is azért tartják, h a nézőket kiszolgálják a pénzükért. ezt nem teszik meg már jóideje.
nem a fekete gyerekkel volt itt elsősorban a probléma, hanem az egész nyomorult szezonnal, és a játékosok hozzáállásával. njdodo sajnos csak "felnőtt" a feladathoz...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Bányász
A fradi szurkerek meg azzal nyitottak,h banánt vágtak hozzá....
Ember Ő is...
Ember Ő is...

-
- Llegenda del Barça
a ndjodo-féle bugihoz csak annyit, h a gyerek azzal nyitott, amikor megérkezett a játékosok busza a fradi-pályához a meccs után, nem sokkal az egyik szurkolói buszt követően, h már a buszról való leszálláskor elég keményen beszólogatott pár szurkolónak. utána elvonultak a klubházba, ahova valóban bekeveredett pár gyerek, h megkérdezzék, mégis mi a fszt képzel ndjodo a beszólogatással, a többi zsugás pedig azzal a fossal, amit játék címén mutogatnak már két éve, akkor takarta be az egyik gyereket a játékos. a többit itt: www.fradidrukker.hu
nem kell mindent elhinni az ilyen pepsifoci jellegű orgánumoknak.
egyébként sem gondolhatja senki sem komolyan, h a valóban komoly fradiszurkolóknak tetszik az, h a csapatuk, az ország legnépszerűbb csapata tartósan a kettőben nyomja, és amikor jön egy olyan fas.zi, aki ki akarja húzni a szarból a Klubot, és akinek az érdekében még tüntettek is, akkor majd nekiállnak mindent a földdel egyenlővé tenni, h még véletlenül se legyen ennek az egész szitunak a végén vmi normális végkifejlet.
nem kell mindent elhinni az ilyen pepsifoci jellegű orgánumoknak.
egyébként sem gondolhatja senki sem komolyan, h a valóban komoly fradiszurkolóknak tetszik az, h a csapatuk, az ország legnépszerűbb csapata tartósan a kettőben nyomja, és amikor jön egy olyan fas.zi, aki ki akarja húzni a szarból a Klubot, és akinek az érdekében még tüntettek is, akkor majd nekiállnak mindent a földdel egyenlővé tenni, h még véletlenül se legyen ennek az egész szitunak a végén vmi normális végkifejlet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Blest, bocsi, de nem nagyon értem mit is akarsz mondani. 
Egy sejtésem van, de nemhinném, biztos rosszul értelmezem.

Egy sejtésem van, de nemhinném, biztos rosszul értelmezem.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Blest
- Jugador d'estrella
Hú csak jöjjön le egy "fekete" Pécsre focizni...LG írta: Kell ahhoz vmit tenni![]()
Egyetlen bűne, h fekete...
Ez fölháboritó, ami itt folyik ebben [auto_cenzúra] magyar fociban

Nem is tudom miért nincs az egész PMFCben xéve egyetlen sem

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, Főnökasszony, eszembe jutottál, be is akartam írni, de megelőztél!Szandi írta:Helloszia, Szandi vagyok.Érsek Zsolt írta:Az a szurkolói alelnök azt mondta hogy a drukkerek meg tudták volna beszélni ezt normálisan is a játékossal.Ha nekem mutatnak egy normális fradi drukkert akkor ÚJPESTES létemre átálok a frdihoz.
Igaz, Te vagy az egyik kivétel, ami erősíti a szabályt.

Na jó, ez vicc volt. A tisztességesek többségben vannak, csak ők nem hőbörögnek, így a hangjukat nem nagyon lehet hallani. Igaz, ők inkább otthonról nézik a Ferencváros meccseit a tévé előtt ülve, sört szürcsölgetve, és szotyit ropogtatva.

Helloszia, Szandi vagyok.Érsek Zsolt írta:Az a szurkolói alelnök azt mondta hogy a drukkerek meg tudták volna beszélni ezt normálisan is a játékossal.Ha nekem mutatnak egy normális fradi drukkert akkor ÚJPESTES létemre átálok a frdihoz.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csak azt nem értem, hogy a banán bedobása előtt vagy után akartak vele normálisan beszélgetni? Vagy a "lebuziniggerezés" előtt vagy utána akarták vele a nézeteltéréseket tisztázni. Egy szánalmas cselekedet, még szánalmasabb magyarázkodása ez. Tipikus Fradi-gondolkodásmód. Mi szentek vagyunk, a ma született báránynál is tisztábbak, csak ez a 'hülye majom' ugra-bugrál ittennék ehol ni'. Brrrr....Érsek Zsolt írta:Az a szurkolói alelnök azt mondta hogy a drukkerek meg tudták volna beszélni ezt normálisan is a játékossal.Ha nekem mutatnak egy normális fradi drukkert akkor ÚJPESTES létemre átálok a frdihoz.

Remélem, még pár évet eltöltenek a második vonalban. Az ilyen szurkolóknak nevezett bajkeverőket pedig kivetik maguk közül a normálisak. Amíg a fekélyt nem vágják ki a testből, addig az nem gyógyulhat meg. Márpedig ezek a huligánok fekélyt jelentenek a Fradi, és a magyar foci testén. Bocsánat, a tisztességes, becsületes Fradi-szurkolóktól, akik a meccsért és nem a balhéért járnak Fradi-meccsekre.

-
- Barça C
Az a szurkolói alelnök azt mondta hogy a drukkerek meg tudták volna beszélni ezt normálisan is a játékossal.Ha nekem mutatnak egy normális fradi drukkert akkor ÚJPESTES létemre átálok a frdihoz.
Kell ahhoz vmit tenniBányász írta:És egyébként Ndjodo teljesen szerény és teljesen normáli emberke.
De télleg nem arcoskodik mint sokan mások.Így nem is értem mivel válthatta ki a szurkolók ellenszenvét...

Ez fölháboritó, ami itt folyik ebben [auto_cenzúra] magyar fociban
- Bányász
És egyébként Ndjodo teljesen szerény és teljesen normáli emberke.
De télleg nem arcoskodik mint sokan mások.Így nem is értem mivel válthatta ki a szurkolók ellenszenvét...

- miihii
- KHAL
Ezt azért már nem akarom elhinni.Én azt hittem az angol befektetővel érkezett pénz szagától megtáltosodnak a zöldek és simán behúzzák a tavaszi meccseket,irány az nb1 és végre nyugi lesz körülöttük.Erre meg ez,ami mostanában zajlik az Üllői úton,enyhén szólva is sokkoló.Én gyerekkorom óta szimpatizálok a klubbal,ezalatt rengeteg dolgon átment a csapat,jón is,de mostanában inkább a negatív dolgok kerültek előtérbe.Volt itt már szimpátia és ellentüntetés,buszmegállítás,szinte minden.Valahol megértem a szurkereket,h kiborult a bili,mert úgy néz ki,h idén sem lesz semmi a feljutásból.Na de ez már egy pöttyet erős.Gratulálok a rendfenntartóknak,h be tudtak jutni az öltözőig a fiúk.Belázadtak,csak arra nem számoltak,h a kameruni meg is fogja védeni magát.OOps,bibis lett a bácsi
Erre most mégis ő a public enemy?Mondanám,h ez nevetséges,de ez már régóta nem az... 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezek szerint a szurkoló a családhoz tartozik, a játékos meg egy vadidegen kívülálló. Na szép. Sic transit gloria mundi. Tipikus Fradi-szemlélet. Igaz, hogy ő a házi gólkirály, de tűnjön el innen. Ja, a góljai nélkül a 10. helyen tanyáznánk? Kit érdekel, mellékes.Bányász írta:A legdurvább ami még ehhez kapcsolódik az az nb1.hu-ról van.
"Ndjodo viszonya már a kezdetek óta nem volt felhőtlen a ferencvárosiakkal, hiszen rögtön bemutatkozó edzőmeccsén banánt dobtak rá"
Erről nem is tudtam egyébként...
De ami utánna elhangzik vélemény az is érdekes.
"A mostani incidens után általános vélemény ferencvárosi szurkolói körökben, hogy nem szívesen látnák továbbra is a csapat háza táján a színes bőrű játékost, hiszen egy ferencvárosi sportember nem verekedhet össze a saját klubjához, saját családjához tartozó drukkerrel."
Szép....

- Bányász
A legdurvább ami még ehhez kapcsolódik az az nb1.hu-ról van.
"Ndjodo viszonya már a kezdetek óta nem volt felhőtlen a ferencvárosiakkal, hiszen rögtön bemutatkozó edzőmeccsén banánt dobtak rá"
"A mostani incidens után általános vélemény ferencvárosi szurkolói körökben, hogy nem szívesen látnák továbbra is a csapat háza táján a színes bőrű játékost, hiszen egy ferencvárosi sportember nem verekedhet össze a saját klubjához, saját családjához tartozó drukkerrel."
Szép....
Szép....

-
- Eurobarca Staff
Erről én is hallottam a Tényekben. Első kérdés ami megfordult a fejemben(bátyámmal egy időben): "Hogy juthat be egy szurokoló az öltözőbe?"Lefogadom, hogy a világon máshol nem történhet meg ilyen, csak nálunk, MAGYARORSZÁGON, így meg sem lepett a hír.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
"A pepsifoci.hu információi szerint vasárnap késő este a Tuzsér elleni győzelmet követően verekedésbe torkolló incidens történt az Üllői úti stadion öltözőjében.
A Szabolcsből hazatérő csapatot a szintén a mérkőzésről érkező szurkolók számon kérték amiatt, hogy a gárda csütörtökön hazai pályán kikapott a Kecskeméttől, és ezzel a pályán tulajdonképpen elveszítette esélyét a feljutásra. A népharag elsősorban a kameruni légiósra, Edouard Ndjodóra irányult, aki ráadásul már többször is mutogatott a szurkolóknak.
A buszról az öltözőbe menekülő játékosokat a stadionban sem hagyták nyugodni a drukkerek, akik közül többen bejutottak az öltözőbe. Ott aztán még viharosabb jelenetek játszódtak le, melyek közepette Ndjodo ököllel leütötte az őt szidalmazó egyik drukkert, akinek felrepedt a szemhéja.
Később a Fradi egy másik afrikai légiósa, Mohamed Lamine is verekedésbe keveredett egy szurkolóval, de annak az esetnek nem lett sérültje.
A megdöbbentő eseménysorozatot a pepsifoci.hu az elmúlt pár órában szemtanúk segítségével megpróbálta rekonstruálni.
Ennek során kiderült, hogy az indulatokat Mátyus János és Vincze Ottó próbálta megfékezni, – a csapat vezetőedzője Bobby Davison már korábban elhagyta a stadiont – de a botrányos jeleneteknek végül a helyszínre érkező rendőrség vetett véget.
A történteknek azonban alighanem lesz folytatása, a hírek szerint ugyanis az eset után a szurkolók halálosan megfenyegették Ndjodót, aki ebben a szezonban a Honvéd kölcsönjátékosaként szerepel a Ferencvárosban, és 12 góljával ő a csapat legeredményesebb futballistája.
A klub hétfő délelőtt hivatalos közleményt is kiadott az incidenssel kapcsolatban, melyben tudatja, hogy minden részletre kioterjedő vizsgálatot indít az ügyben."
Ha ez igaz, ehhez csak gratulálni tudok. Holnap már lövöldözni fognak egymásra: És erre a Fradira lenne szüksége a magyar labdarúgásnak? Kétlem. Jó helyen vannak ott, ahol vannak.
A Szabolcsből hazatérő csapatot a szintén a mérkőzésről érkező szurkolók számon kérték amiatt, hogy a gárda csütörtökön hazai pályán kikapott a Kecskeméttől, és ezzel a pályán tulajdonképpen elveszítette esélyét a feljutásra. A népharag elsősorban a kameruni légiósra, Edouard Ndjodóra irányult, aki ráadásul már többször is mutogatott a szurkolóknak.
A buszról az öltözőbe menekülő játékosokat a stadionban sem hagyták nyugodni a drukkerek, akik közül többen bejutottak az öltözőbe. Ott aztán még viharosabb jelenetek játszódtak le, melyek közepette Ndjodo ököllel leütötte az őt szidalmazó egyik drukkert, akinek felrepedt a szemhéja.
Később a Fradi egy másik afrikai légiósa, Mohamed Lamine is verekedésbe keveredett egy szurkolóval, de annak az esetnek nem lett sérültje.
A megdöbbentő eseménysorozatot a pepsifoci.hu az elmúlt pár órában szemtanúk segítségével megpróbálta rekonstruálni.
Ennek során kiderült, hogy az indulatokat Mátyus János és Vincze Ottó próbálta megfékezni, – a csapat vezetőedzője Bobby Davison már korábban elhagyta a stadiont – de a botrányos jeleneteknek végül a helyszínre érkező rendőrség vetett véget.
A történteknek azonban alighanem lesz folytatása, a hírek szerint ugyanis az eset után a szurkolók halálosan megfenyegették Ndjodót, aki ebben a szezonban a Honvéd kölcsönjátékosaként szerepel a Ferencvárosban, és 12 góljával ő a csapat legeredményesebb futballistája.
A klub hétfő délelőtt hivatalos közleményt is kiadott az incidenssel kapcsolatban, melyben tudatja, hogy minden részletre kioterjedő vizsgálatot indít az ügyben."
Ha ez igaz, ehhez csak gratulálni tudok. Holnap már lövöldözni fognak egymásra: És erre a Fradira lenne szüksége a magyar labdarúgásnak? Kétlem. Jó helyen vannak ott, ahol vannak.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ismétlem: csak a BAON.hu képéről derült ki, hogy az van rajta! Előttünk húzta le a cipzárt...Boixos írta:nem tett jót a történéseknek az a kölyök, maradjunk annyiban. de nem értem, h miért nem egy uppe meccsen szerepel abban a kibtt pólóban, miért a fradi-pályán lelkesedik így, amikor ott azért vastagon benne van a pakliban, h bemennek érte és kiadogatják, pláne egy ilyen meccs után.
persze tény, ahogy írtam is egyébként, h feltehetően nem kizárólag ezért lett balhé, de elég, ha csak az első két ember mászott be a gyerek miatt, a többi már ment magától.
mindenesetre ez semmit sem változtat azon, h jelenleg fos a fradi, és erről nem a kte szurkolók tehetnek. rohadt nagy rendrakás kell, ha tényleg komoly terveik vannak a tulajdonosoknak.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
nem tett jót a történéseknek az a kölyök, maradjunk annyiban. de nem értem, h miért nem egy uppe meccsen szerepel abban a kibtt pólóban, miért a fradi-pályán lelkesedik így, amikor ott azért vastagon benne van a pakliban, h bemennek érte és kiadogatják, pláne egy ilyen meccs után.
persze tény, ahogy írtam is egyébként, h feltehetően nem kizárólag ezért lett balhé, de elég, ha csak az első két ember mászott be a gyerek miatt, a többi már ment magától.
mindenesetre ez semmit sem változtat azon, h jelenleg fos a fradi, és erről nem a kte szurkolók tehetnek. rohadt nagy rendrakás kell, ha tényleg komoly terveik vannak a tulajdonosoknak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez baromság! Senki sem tudott róla, amíg a BAON.hu -n meg nem jelent a kép... Amúgy a srácot Újpestről kaptuk kölcsön és az egyik újpesti keménymag szurkolója is volt(?).Boixos írta:na, azért még a fradi-kecskemate meccshez még annyit, h lehet, h nem lett volna az a bemászkálós hirig, ha a kte padjáról az a nevesincs hülyegyerek nem megy oda a tábor elé egy "köszönöm istenem, h nem lettem fradista" témájú pólóban ünnepelni.
nem mondom, h kizárólag ezért mentek be, de ilyen felfokozott idegállapotban néha ennyi is elég a balhéhoz.
ha ezt meglátom, én is izgulós lettem volna, sőt lehet, h még a gimnasztika is belefért volna, pedig 16 éve befékeztem az ilyen jellegű megmozdulásokkal.
A csürhe mindenáron skalpvadászatot akart, mivel mi is lilák vagyunk és szurkolni mertünk az Albert stadionban... Első félidőben sehol nem volt a hools, a másodikra megjelentek a szomszéd szektorban és folyamatosan provokáltak bennünket.
By red