Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A videó címéből arra következtetek, hogy a Loki17-es csapatában játszol. Jól gondolom?Laza írta::D
am az egy szabadnapos hangya...
és az esőtől szaladt el...
am tenyleg en vok! és ha beirod a keresőbe h laza91 akkor meg van 3 video is:D:D es amikor a műfön vagyok akkor 1 cserebogár..
Ez te vagy??? Not bad...
Azt mondta Koemannak a meccs után hogy 0-0-nál megadta volna, miután Erwin kérdőre vonta őt.Csak a Barca! írta:Szép volt gyerekek! Ez a végeredmény a csalós holland bírónak köszönhető. Biztosan utálja Koemant. Végig ellenünk fújt. 2 tizenegyest sem adott meg nekünk. Erről ennyit.
Én is ezt állapítottam meg, hogy olyan törpealakulatból áll a válogatott, mint a Barca. A rövidpasszos játék is meg van.Ordog írta:Asszem ilyen törpe játékosokkal olyan játékot kell játszanunk mint a Barca:) Itt is és ott is a kis emberek dominálnak...
Buzsákynak hívják, aztán ott van még Halmosi, és egy vkp Vass...Ordog írta: Hajnal-Dzsudzsi-Huszti-Gera-Vadócz-Dárdai és még a másik angliában játszó fószer nem jut eszembe a neve. Nem irigylem Koeman-t... Kellemes problémái lesznek a csapat összeállításnál.
No és Németh Krisz(persz a mi Sanyink is kéne)Ordog írta:hogy Koeman végre behívja Torghelle "páncélököl" Sándor-t mert olyan szinten csatárhiánnyal küszködik a csapatunk, hogy rossz nézniHát őőőő sztem egy jó megoldás lenne ezekben a szűkös időkben.
SANYIIIIIIIIIIT A CSAPATBA:DDD
Egyetértek. HAJRÁ MAGYAROK!Ordog írta:Gyerünk srácok és Koeman!! Bizonyítsatok!!:D
Barátságos meccsentenkl írta:megvertük a Világbajnok Olaszokat, az európabajnok Görögöket, de nem vagyunk kint az EB-n.
Hát azért ennyire ne bizd el magad. Egy párszor már beleléptünk ebbe a ....-ba. "Aláztunk" a köv mecsen pedig koppant az állunk, hogy hopp mégse vagyunk olyan jók. Azért gratulálok a Fiúknak, szépen játszottak magukhoz képest, de ezek a nagyorrú görögök szinte végigsétálták a mecset.kleno04 írta:3-1 alázunk mindjárt itt a negyedik is esélyük sincs a görögöknek talátak egy gólt az első félidő végén és ennyi meg is állta tudományuk![]()
nagy kamu volt amikor megnyerték ezek az Eb-t iszomyat nagy mázlijuk volt de azóta semmit az ég egy atta világon nem mutattak föl, hogy istenitette őket mindenki amikor megnyerték (véletlenül) az EB-t és tessék lenullázuk őket![]()
![]()
HARJRÁ MAGYAROK![]()
![]()
![]()
Hát, azért ez szerintem erős túlzás. Tudnak jobban is játszani, de mindig eléggé utálatos stílusban tolták, és nagy szerencséjük volt.aronba írta:Szemmel láthtó hogy tudásuk 30-40 százalékát nyújtják csak.