2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Évről-évre minden idényt úgy kezdenek,h a keretük alapján sokra hivatottak.Egyre jobbak lettek a névsor alapján,de nem tudták átlépni az árnyékukat.Sztem idén ez változik, 2-4 helyre várom őket szezon végén.Szimpatikus csapat nekem,pedig Madrid nem épp a szívem csücskesocio66 írta:Szerintem el fognak fáradni. Nemzetközi kupában is érdekeltek,nemigen bírják majd a tempót. Én nagyon örülnék egy jó Atleticónak,de szerintem nem fognak idén sem nagyot alkotni.miihii írta:Szárnyal az Atletico Madrid.Ma a Getafét verték idegenben 2:1-re.A végén még oda kell figyelni rájuk...
Szerintem el fognak fáradni. Nemzetközi kupában is érdekeltek,nemigen bírják majd a tempót. Én nagyon örülnék egy jó Atleticónak,de szerintem nem fognak idén sem nagyot alkotni.miihii írta:Szárnyal az Atletico Madrid.Ma a Getafét verték idegenben 2:1-re.A végén még oda kell figyelni rájuk...
Most még jobbak de ha a BL-ben és a Király -kupában is talpon lesznek akkor ők is szépen,fokozatosan fáradni fognak úgy mint mi tavaly......mert azé 3-ból semmi nekünk nekik meg 1-ből 1 mer a másik kettőt a játékuk alapján esélyük se lett volna megnyerni de szerintem valamit nyerünk idén még....LG írta:Igy van, nagyon szomorú, h ezzzel a szemét játékkal eredményesek tudnak lenni, a Racing nagyon nyomott pedig, de a Ló gólja eldöntött mindent...nagyon rossz érzésem volt amikor megkapta a labdát, tudjuk, h ő neki ez rutin munkabaas11 írta:Hát nem sok minden változott tavalyhoz képest még mindig jobb a Real rosszul játszanak de több gólt lőnek és kevesebbet kapnak mint mi !Ma nyerni kell![]()
Igy van, nagyon szomorú, h ezzzel a szemét játékkal eredményesek tudnak lenni, a Racing nagyon nyomott pedig, de a Ló gólja eldöntött mindent...nagyon rossz érzésem volt amikor megkapta a labdát, tudjuk, h ő neki ez rutin munkabaas11 írta:Hát nem sok minden változott tavalyhoz képest még mindig jobb a Real rosszul játszanak de több gólt lőnek és kevesebbet kapnak mint mi !Ma nyerni kell
Persze.Írni akartam, h jó lesz ez az AM, de a Villarealt vagy a régi Soceidad-ot látom benne.Los Banditos írta:Nem bírják egyszerre majd a BL-t és a bajnokságot. Ez a dolog már megfertőzte a Villarrealt, Sociedadot és a Betist is.
Szerintem is bajnokesélyes és a BL-ben is akár 4 közé is juthatnak.Fernando írta:kifognak ereszteni, max 3. helyMQuC írta:Atletico Madrid - Recre.... 4-0
Bajnokesélyesnek érzem a "kisMadridot"... Még ha egy kis csapat is volt, a PSV nem volt az
Tényleg nem rossz.ozsimiki írta:Jah, hogy a Sevilla-Sporting Gijon az 54. percben 3-3élő..sport1...nem lehetett rossz meccs eddig.
bár nem ugyanaz a poszt azért szerintem Guti jobb mint Xabi Alonso....de tök mindegy mert őt se válogatta be Bosque ahogy Raúlt és Bojant se...maxilopez írta:Jó játékos, ez tény.De Xavihoz vagy Iniestahoz képest nem annyira ráadásul a szabálytalan és nem szimpatikus amiket csinálni szokott.Nagy összegbe fogadnék, hogy több piros lapja van mint Xavinak vagy Iniestának.Ha meg csak cserének akkor ottvan még Xabi Alonso, vagy Reyes bár utóbbi nemlenne nagy húzás
Gutival nem lenne semmi baj ha, fordulékonyabb lenne, gyorsabb és kivenné a védekezésből a részét. Sajnos kb 5 ből 2 jó meccse van.LG írta:Guti nagyon jó játékos, csak indadozó a teljesitménye. De elég labdabiztos, meg jól passzol, ami azért nem semmi ahhoz képest, h régebben még csatár volt. A válogatottba a keretbe elférne.