Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bajnokság elején 4 forduló alatt kaptak 19 gólt és rúgtak 6-ot, de azóta eltelt 7 forduló és csak 6 gólt kaptak, de rúgtak már 13-at.Los Banditos írta:A Sporting már 7. a bajnokságban, holtversenyben a 6. helyért a Deporral. Pedig mennyire lenézték a bajnokság elején őket.
Hát ha ez így van akkor neked hatalmas nagy grat és respect. Nem sokan vagytok sztemLampiao írta:Nekem a Valencia Gijon jött be... Végig imádkoztam, hogy csak lőjjön mégegy szépítőt a Valencia és bejött...30 pont a jussom... Eddigf egész jó kis forduló ez...
Azért ez erős túlzás! Viszont 2-0 vagy 2-1 azért elvárható lenne. Igazából a Valencia esetében a problémát nem értem. A madridnál sokkal egyértelműbb. Valenciának egy ien kerettel 3-4 helyen kéne végeznie.fir3bird írta:papirforma szerint legalább 6-0, 7-0-ra kéne ütniük.
Szerintem a Valencia elfáradt, eddig bírták erővel. Nagyon belekezdtek és elfogyott az erő most jön nekik a visszaesés és az Atleticoval együtt szépen lemaradnak!elbandi írta:most már nagy bajban a valencia
Az a leg kevesebb! Előnyben lehet a Barcaelbandi írta:most már nagy bajban a valencia
Mondtam, h ki fog pukkanni a Valencia emiatt a támogató csőd miatt, nem látványosan, de látszódni fog az.menczel írta:a valencia is szóp.óra áll. ebben a forduloban akár kis hézagot is tehetünk a többicsapat és közénk.
Azért a Tottenham-os ügy az több részből állt,nem csak rajta bukott...lui1698 írta:
Hát én valahol olvastam, hogy Ramost akarják oda vinni Schuster helyett.
Amit a Tottenhamel művelt azt megcsinálhatja a Reallal is.
Hát én valahol olvastam, hogy Ramost akarják oda vinni Schuster helyett.MichaaBee írta:McLovin írta:Ahogy elnézem Schuster papinak itt a vége. Gratulálunk!!
szegénypedig kezdett jól játszani a madrid
![]()
szvsz nekünk nem lenne jó, ha edzőt váltana a madrid. az lehet, h feldobná a játékosokat.![]()
McLovin írta:Ahogy elnézem Schuster papinak itt a vége. Gratulálunk!!