2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkorát még nem álmodtam, de szép lenne nagyon!!lui1698 írta:...Real 20.noname írta:Én azért mindeképp örülök a Villarreal jó szerplésének. A Barca után nekik szurkolok Spanyolo-ból, szóal remélem év végén Barca 1.Villarreal 2.
...Real 20.noname írta:Én azért mindeképp örülök a Villarreal jó szerplésének. A Barca után nekik szurkolok Spanyolo-ból, szóal remélem év végén Barca 1.Villarreal 2.
ne gondold... a clasico soha sem setagallop... barmennyire is melyponton van a real nem szabad leirni oket az egymas elleni meccs elott!Vezet a Villarreal.Komolyan sztem sokkal nehezebb meccs lesz a Vilarreal-Barca mint a Barca-Real!
Drigo, majd légyszi videótmixer írta:1-1 Duda nem gyenge szabi gólt lőtt
na ja, a legutolsó 3 bajnokin elenük kikaptunk... már csak ezért is(mumusveszély)norbert55 írta:Vezet a Villarreal.Komolyan sztem sokkal nehezebb meccs lesz a Vilarreal-Barca mint a Barca-Real!
ez igy szepen hangzik, meg minden... de azert realisan nezve a dolgokat a legsanszosabb h 13-20 ik hely valamelyiken fognak jegyet valtani ev vegere... mert ha megnezzuk a tabellat, 7 csapat van mogottuk amelyik kozul barmelyik nyer ma... megelozi:) szal kb a 10ik helyen fogjak zarni a fordulotKíváncsi vagyok, hogy bírják-e tartani ezt a teljesítményt évvégéig, ha igen, akkor akár egy UEFA kupás helyet is elcsíphetnek.
A bajnokság elején 4 forduló alatt kaptak 19 gólt és rúgtak 6-ot, de azóta eltelt 7 forduló és csak 6 gólt kaptak, de rúgtak már 13-at.Los Banditos írta:A Sporting már 7. a bajnokságban, holtversenyben a 6. helyért a Deporral. Pedig mennyire lenézték a bajnokság elején őket.
Hát ha ez így van akkor neked hatalmas nagy grat és respect. Nem sokan vagytok sztemLampiao írta:Nekem a Valencia Gijon jött be... Végig imádkoztam, hogy csak lőjjön mégegy szépítőt a Valencia és bejött...30 pont a jussom... Eddigf egész jó kis forduló ez...