Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na ha mondok több magyart de a kecskemétbe ki van magyar?miihii írta:kozod99 írta:
Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!
ÉS miért is ne kellene,h feljussanak?Csak mert neked nem tetszik,h a magyar playák mellé külföldieket is hoztak?kozod99 írta:
Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!
Hát pedig ha nem jön a befektető akkor eléggé sanszos, hogy kiesünk....messideco írta:Remelem a Vasas nem esik ki...
Kicsit off, de akkor az Arsenal, meg a Liverpool sem angol csapat?kozod99 írta:Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!
Nem érdemlik meg?kozod99 írta: Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!
Szerintem meg a Fradi inkább ne essen ki!A Fradinak az NB1-ben a helye ez vitathatatlan.A második és harmadik hely valamelyike meglehet szerintem(mert ugyebár az első a Loki leszkozod99 írta:Inkább a Fradi essen kimessideco írta:Remelem a Vasas nem esik ki...
Inkább a Fradi essen kimessideco írta:Remelem a Vasas nem esik ki...
Végre-Végre Fradi-ZTEsocio66 írta:noh,ma este hosszú idő után egy számomra(és gondolom sok más ember számára is)érdekfeszítő meccs zajlik majd szerény bajnokságunkban.
fradi-zte
remélem telt ház,jó iram,tűrhető játék lesz,méltó a várakozásokhoz.
Haladásos!LG írta:Ki az Makiel? Arsenalos, vagy Haladásos?
ez tényleg hatalmas, napiszarra sztemvargaakos írta:Nem bírtam ki holnapigSharky írta:Aki akar egy jót röhögni, az holnap nézze meg a Hali-Arsenal ismétlését, és a 83. percben jól figyeljen Maikel tizijénél![]()
Amúgy 0-5 lettKicsit megijedt mikor oda mozdult a kapus
Viccesre sikerült
Nem bírtam ki holnapigSharky írta:Aki akar egy jót röhögni, az holnap nézze meg a Hali-Arsenal ismétlését, és a 83. percben jól figyeljen Maikel tizijénél![]()
Amúgy 0-5 lett
Az még csak hagyján!Sharky írta:Holnap majd a Sport1/2-n (nemtom pontosan) lesz ismétlés az Arsenal TV-benrobertfcb írta:A Hali - Arsenal t nem adja semmi?