Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
van Bommel
Capitá del Barça

2009.09.05. 10:27:56

Ez most tényleg most vagy soha meccs. Ha az ilyen meccset nem tudjuk hozni, nincs miről beszélni nem érdemeljük meg a részvételt. De mikor ha nem most? Isaksson egy szerencsétlen, a két középsővédő nem játszott még tétmeccset, Zlatannak baja van, és ahogy észrevettem, neki a válogatott inkább nyűg. Mutassátok meg nekik! HAJRÁ MAGYAROK!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.05. 10:19:48

Na ma lesz a nagy meccs, remélem sok Barcás kijön és szurkol a csapatnak :D Én ott :P leszek, Ibráék remélem nem esznek meg sok sót most!

Hajrá magyarok! Jó meccsnézést és szurkolást mindenkinek estére! :wink:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.05. 02:07:33

kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... selejtezo/

Válogatott- Barátok Közt 1-0

Szerencsére mególdodott a ''nagy'' probléma :roll:
:wink:
..ami lehet hogy azért volt "nagy probléma", hogy mind az MLSZ, mind pedig az RTL Klub neve állandóan szerepeljen a médiában és így egy adag ingyenreklámhoz jusson mindkettő.
Viszont ha így van, akkor szégyelljék magukat!
Nem kéne a nézőkből komplett idiótákat csinálni!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
kopter
Barça B

2009.09.04. 16:52:02

Fernando írta:
kopter írta:Sziasztok!
Tudna valaki válaszolni arra a kérdésre, hogy a fényképezőgéppel cirkuszolnak-e a beléptetésnél vagy nem? Én speciel soha nem vittem válogatott meccsre fényképezőt, a svédek ellen beszerveztem pár fiatalt, akinek ez lesz az első válogatott meccse, és szeretnék megörökíteni. Köszi
Ugyanmár. Miért ne lehetne bevinni? Én is vittem már. Az argentinok ellen mikor itt voltak. Messi miatt kimentem. Első válogatottság. Igaz nem úgy sült el, mint gondoltam, de azért képet csináltam róla, kb 5 méterről :D :D meg Crespról is...

Igen ám, de az MLSZ egyik marketingese közölte, hogy nem vállal semmiféle garanciát, hogy nem veszik el a bejáratnál, vagy nem engednek be vele. Mondjuk egy kicsit sajnálnám, mert nem egy tízezres gépről, hanem egy 60 fölöttiről van szó. Közölték velem, hogy van olyan biztonsági aki beengedi, van olyan aki nem. Én pl. mentem már be dobozos sörrel, úgy hogy belenéztek a táskámba, mondjuk az Fehér Miki "emlékmeccsén" volt.
Egyébként nem tudom hallottad-e hogy pl. esernyőt se lehet bevinni, még akkor sem, ha szakad az eső. Mondjuk ez engem nem érdekel, inkább ázzunk "péppé" és verjük meg Őket!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.04. 16:10:31

kopter írta:Sziasztok!
Tudna valaki válaszolni arra a kérdésre, hogy a fényképezőgéppel cirkuszolnak-e a beléptetésnél vagy nem? Én speciel soha nem vittem válogatott meccsre fényképezőt, a svédek ellen beszerveztem pár fiatalt, akinek ez lesz az első válogatott meccse, és szeretnék megörökíteni. Köszi
Ugyanmár. Miért ne lehetne bevinni? Én is vittem már. Az argentinok ellen mikor itt voltak. Messi miatt kimentem. Első válogatottság. Igaz nem úgy sült el, mint gondoltam, de azért képet csináltam róla, kb 5 méterről :D :D meg Crespról is...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.04. 15:38:58

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... selejtezo/

Válogatott- Barátok Közt 1-0

Szerencsére mególdodott a ''nagy'' probléma :roll:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kopter
Barça B

2009.09.04. 11:00:04

Sziasztok!
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.04. 10:35:57

Állítólag van egy kis sérülése, de úgy tudom ez nem akadályozza majd abban, hogy elutazzon és játsszon.
sneco7
Capitá del Barça

2009.09.04. 09:42:06

A szövetség honlapján nézegettem az U20-as VB-re készülő csapat keretét és feltűnt,hogy Gulácsi nincs a keretben.Tud róla bárki bármit,hogy mi ennek az oka? Azon túl,hogy az egyik legígéretesebb kapustehetségünk,szerintem még nagyban köszönhető Neki az is,hogy az U19-es EB-n bronzérmet szerzett a csapat,szóval már csak azért is megérdemelné.Ráadásul nem hiszem,hogy annyira rossz formában lenne,hogy még a keretbe se fér be.Előző meccsen még a 'pool padjára is leülhetett.Vagy esetleg pont a klub nem engedte el emiatt?
nuh
Barça B

2009.09.03. 17:48:10

hello mindenkinek!
kérdésem: portugália elleni meccsre van-e vkinek jegye eladó túl drágán nem kell, úgy én is tudok szerezni
várom a visszajelzéseket pü-ben
előre is köszönöm
sneco7
Capitá del Barça

2009.09.03. 11:31:57

Forcabarca8 írta:én csak azt nem értem, h miért nem leandro a balhátvéd :roll: arra a posztra szvsz ő a legjobb megoldás. más: remélem rudolf kezdeni fog, mentálisan sztem most lehet a topon, megmutathatná, h mit tud! de a lényeg, h pontokat szerezzünk! HAJRÁ MAGYAROK!!!
Az biztos,hogy most talán neki van a legnagyobb önbizalma az egész csapatból.Nálam Torghelle nem lenne kezdő,mivel alig játszott és akkor sem jól,az elmúlt időszakban.De hát tudjuk,hogy a svédvédők ellen úgyis őt fogja erőltetni,mert kell valaki előre aki bírkózik velük.Hajrá Magyarok!A nézőkre most nem lehet panasz.Mi ott leszünk! :wink:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.03. 10:28:26

Szeretném, ha a fiúk elérnék az ÁLTALUK kitűzött célt. Legalább 4 pontot szerezni ezen a két meccsen. Ezzel igen nagy előrelépést tehetnének/tehetnénk Dél-Afrika felé.
A szavazáshoz: Csak 9 posztra lehet szavazni:D 9-en állunk ki? :wink: 8)
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.09.03. 10:22:10

én csak azt nem értem, h miért nem leandro a balhátvéd :roll: arra a posztra szvsz ő a legjobb megoldás. más: remélem rudolf kezdeni fog, mentálisan sztem most lehet a topon, megmutathatná, h mit tud! de a lényeg, h pontokat szerezzünk! HAJRÁ MAGYAROK!!!
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2009.09.03. 07:36:28

Szerintem egy 4 pont összejöhet egy hét alatt, s akkor még egy meccsre megtelhet a Puskás.

Kellene egy szavazás, hogy hányan lesznek kinn a meccsen :)

Ajánlanék egy blogot nektek:
csapatleepites.freeblog.hu - most indult, de a szerkesztők célja, hogy a legjobb focis blog legyenek.
Ízelítőnek itt egy jó kis cikk:
http://alturl.com/wq6s
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.01. 18:40:57

Állítsd össze a kezdő csapatod a svédek ellen!

Jó szórakozást. ;) Van 1-2 poszt, ahol eléggé megoszlik a közvélemény, hogy ki a legjobb. :)
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.08.31. 21:43:23

ElBartimaeus írta:Most csak azért nem húzom fel magam rajta, mert így se úgyse tudnám nézni, hacsak Spanyolországban nem lehet fogni az RTL klubot. Még abban is csak reménykedek (mert egy ilyet nem lehet kihagyni) hogy egyáltalán meg tudjuk nézni a meccset, igazából egész hangulatos lenne, mert többeket is érdekelne és akkor akár 4-5-en tudnánk szorítani a magyaroknak kint külföldön! Elég feelinges sztem! :D

Amúgy szerintem is szánalmas az, amit az rtl csinál, az már csak sztem hab lesz a tortán, hogy valszeg Léderer Ákoska fogja "közvetíteni" a meccset. Attól az embertől agynemiszervet kapok.

4 pontot sztem szerezni fogunk ezen a 2 nagyon fontos hazai meccsen, de nem kizárt akár a 6 sem, ha jobb napot fogunk ki. Csak próbáljanak lebecsülni minket és akkor máris büntetünk! :twisted: (Főleg, ha nem Sanyi játszik...)
Szerintem a 4 nem reális.Az körülbelül egy csodával érne föl ha akáercsak az egyiket is megvernénk de ha szerencséjük van szerintem akár 2 pontot is szerezhetnek,bár még az is nagyon nagy szó lenne,most mindenki azt mondja ,hogy 4 az de jó lenne meg megszerezhetik de erre valljuk be nincs sok esély.
Amúgy meg itt sem tartanánk ha Torghelle Sanyi nem ment meg minket többször is,fontos gólokt szerzett.Nem mondom ,hogy ő a legjobb magar csatár,de a válogatottban ő teljesít most a legjobban,szerintem.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.31. 21:34:31

Most csak azért nem húzom fel magam rajta, mert így se úgyse tudnám nézni, hacsak Spanyolországban nem lehet fogni az RTL klubot. Még abban is csak reménykedek (mert egy ilyet nem lehet kihagyni) hogy egyáltalán meg tudjuk nézni a meccset, igazából egész hangulatos lenne, mert többeket is érdekelne és akkor akár 4-5-en tudnánk szorítani a magyaroknak kint külföldön! Elég feelinges sztem! :D

Amúgy szerintem is szánalmas az, amit az rtl csinál, az már csak sztem hab lesz a tortán, hogy valszeg Léderer Ákoska fogja "közvetíteni" a meccset. Attól az embertől agynemiszervet kapok.

4 pontot sztem szerezni fogunk ezen a 2 nagyon fontos hazai meccsen, de nem kizárt akár a 6 sem, ha jobb napot fogunk ki. Csak próbáljanak lebecsülni minket és akkor máris büntetünk! :twisted: (Főleg, ha nem Sanyi játszik...)
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.08.31. 19:12:25

Gratulálok Rtl klub! Újabb olyan dobás, amiért el kellene őket zavarni melegebb éghajlatra. Nem elég, hogy évek óta sokkal több támogatást kapnak a tv2-vel együtt, mint a többi csatorna, valamint mocsokkal bombázzák a magyar népet, erre még ez is!! Tűrhetetlen, de ahogy Tamás is írta ez Magyarország. Fankadeli egyik új számának refrénje jut eszembe: "Igen. Ez Magyarország 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90"
Jól írta itt valaki előttem, miért csak ezeket a meccseket akarják adni és miért nem adták a Málta ellenit pl? Milyen szövetség az ( Kedves Kisteleki úr! A fradisták pár éves szólama jut eszembe,de az nem tűr nyomdafestéket:)),amely hagyja , hogy ez így működjön? Egy csatornával kell leszerződni, az pedig vállalja, hogy lead minden meccset és a műsorrendjét ahhoz igazítja. Nehogy már mi köszönjük meg és boruljunk térdre előttük, mikor milliárdokat kapnak támogatásként, illetve ezzel a mérkőzéssel is keresnek.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.31. 18:52:02

az megint a szánalom kategória, h a luzitánokkal érvelnek, h nekik is jó lenne az az időpont... hát persze, h jó lenne, hiszen egy óra eltérés van, náluk fél9 van akkor... tehát főműsoridő...ezek a szemetek mindenkit hülyének néznek... :evil: :evil: :evil:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.31. 18:51:51

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... t-1856621/

előre elnézést kérek modik, sztem ez tipikusan olyan téma, amiről nem lehet békésen társalogni, de egyben olyan téma is, amiről biztos mindenkinek meg van a maga (rossz)véleménye...(az enyémet le se írom, mert azonnal határozatlan idejű IP-bant kapnék :D )

(ha van erre jobb topic szóljatok!)
Engem, már az zavar, hogy ők adják a meccseket... Hol voltak, mikor Albánia, vagy Málta ellen játszottunk??? Most, hogy jön C. Roni és Zlatan egyből ugranak...
De még mellé ez is... :evil: Szánalmas :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.08.31. 18:52:16-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.31. 18:47:28

előre elnézést kérek modik, sztem ez tipikusan olyan téma, amiről nem lehet békésen társalogni, de egyben olyan téma is, amiről biztos mindenkinek meg van a maga (rossz)véleménye...(az enyémet le se írom, mert azonnal határozatlan idejű IP-bant kapnék :D )

Ez Magyarország.
Normális helyeken ilyenkor az adott tévé vezetőit seggbe rúgják, a szövetség vezérkarával együtt. Mondjuk, normális országban ilyen senkinek a fejében meg sem fordul. Csakhát egy dolog a normális ország, és egy másik Magyarország. :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.31. 18:31:30

Hát ez no comment. Ma amikor olvastam nem akartam el hinni.
Létfontosságú mecset játszik a VÁLOGATOTT, képviselik a fiúk s HAZÁJUKAT.
Nem is tudom, h merülhet fél ez a kérdés.
Érthetetlen

Remélem, h minden megoldódik és látjuk majd előben a mecset.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.31. 18:21:34

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... t-1856621/

geridoss
Director del Fútbol

2009.08.31. 16:41:11

Bodnár visszamondta a válogatottságot!
A magyar válogatott iszonyú fontos mérkőzést játszik a svédekkel, és ha Bodnár úgy érzi, nem tudna 120%-on pörögni, amit mindenkinek hoznia kell, akkor abszolút jó döntést hozott. Bár egy profi focistának ki kell tudni zárni a külvilágot a pályán, de azért egy ekkora tragédiát még a legjobbak sem tudnák egyik napról a másikra feldolgozni. Én támogatom a döntését, bár szakmai szempontból a lehető legrosszabbkor mondta le a válogatottságot! Nagyon fog hiányozni a pályáról! De első az, hogy rendbe jöjjön, főleg mentálisan. A Debrecen szempontjából is. HAJRÁ MAGYAROK! Meg kell verni a svédeket!! Egyszerűen muszáj!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
20tek
Jugador del Barça

2009.08.27. 13:56:30

ElBartimaeus írta:
20tek írta:Van két egymás mellé szóló jegyem a Magyarország - Svédország meccsre 3000 Ft/db áron.
Akit érdekel, írjon!
Aztaa! :D Nem tudom mennyire sürgős a vétel, engem érdekelne, csak kérdés, hogy találok-e valakit, akivel szívesen kimegyek. Majd körbekérdezek több embert, de sztem nagy eséllyel megvenném. :D Amúgy hova szól?
Sajnos már elkeltek.
Válasz küldése