Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
..ami lehet hogy azért volt "nagy probléma", hogy mind az MLSZ, mind pedig az RTL Klub neve állandóan szerepeljen a médiában és így egy adag ingyenreklámhoz jusson mindkettő.kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... selejtezo/
Válogatott- Barátok Közt 1-0
Szerencsére mególdodott a ''nagy'' probléma![]()
Fernando írta:Ugyanmár. Miért ne lehetne bevinni? Én is vittem már. Az argentinok ellen mikor itt voltak. Messi miatt kimentem. Első válogatottság. Igaz nem úgy sült el, mint gondoltam, de azért képet csináltam róla, kb 5 méterrőlkopter írta:Sziasztok!
Tudna valaki válaszolni arra a kérdésre, hogy a fényképezőgéppel cirkuszolnak-e a beléptetésnél vagy nem? Én speciel soha nem vittem válogatott meccsre fényképezőt, a svédek ellen beszerveztem pár fiatalt, akinek ez lesz az első válogatott meccse, és szeretnék megörökíteni. Köszi![]()
meg Crespról is...
Ugyanmár. Miért ne lehetne bevinni? Én is vittem már. Az argentinok ellen mikor itt voltak. Messi miatt kimentem. Első válogatottság. Igaz nem úgy sült el, mint gondoltam, de azért képet csináltam róla, kb 5 méterrőlkopter írta:Sziasztok!
Tudna valaki válaszolni arra a kérdésre, hogy a fényképezőgéppel cirkuszolnak-e a beléptetésnél vagy nem? Én speciel soha nem vittem válogatott meccsre fényképezőt, a svédek ellen beszerveztem pár fiatalt, akinek ez lesz az első válogatott meccse, és szeretnék megörökíteni. Köszi
Az biztos,hogy most talán neki van a legnagyobb önbizalma az egész csapatból.Nálam Torghelle nem lenne kezdő,mivel alig játszott és akkor sem jól,az elmúlt időszakban.De hát tudjuk,hogy a svédvédők ellen úgyis őt fogja erőltetni,mert kell valaki előre aki bírkózik velük.Hajrá Magyarok!A nézőkre most nem lehet panasz.Mi ott leszünk!Forcabarca8 írta:én csak azt nem értem, h miért nem leandro a balhátvédarra a posztra szvsz ő a legjobb megoldás. más: remélem rudolf kezdeni fog, mentálisan sztem most lehet a topon, megmutathatná, h mit tud! de a lényeg, h pontokat szerezzünk! HAJRÁ MAGYAROK!!!
Szerintem a 4 nem reális.Az körülbelül egy csodával érne föl ha akáercsak az egyiket is megvernénk de ha szerencséjük van szerintem akár 2 pontot is szerezhetnek,bár még az is nagyon nagy szó lenne,most mindenki azt mondja ,hogy 4 az de jó lenne meg megszerezhetik de erre valljuk be nincs sok esély.ElBartimaeus írta:Most csak azért nem húzom fel magam rajta, mert így se úgyse tudnám nézni, hacsak Spanyolországban nem lehet fogni az RTL klubot. Még abban is csak reménykedek (mert egy ilyet nem lehet kihagyni) hogy egyáltalán meg tudjuk nézni a meccset, igazából egész hangulatos lenne, mert többeket is érdekelne és akkor akár 4-5-en tudnánk szorítani a magyaroknak kint külföldön! Elég feelinges sztem!
Amúgy szerintem is szánalmas az, amit az rtl csinál, az már csak sztem hab lesz a tortán, hogy valszeg Léderer Ákoska fogja "közvetíteni" a meccset. Attól az embertől agynemiszervet kapok.
4 pontot sztem szerezni fogunk ezen a 2 nagyon fontos hazai meccsen, de nem kizárt akár a 6 sem, ha jobb napot fogunk ki. Csak próbáljanak lebecsülni minket és akkor máris büntetünk!(Főleg, ha nem Sanyi játszik...)
Engem, már az zavar, hogy ők adják a meccseket... Hol voltak, mikor Albánia, vagy Málta ellen játszottunk??? Most, hogy jön C. Roni és Zlatan egyből ugranak...Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... t-1856621/
előre elnézést kérek modik, sztem ez tipikusan olyan téma, amiről nem lehet békésen társalogni, de egyben olyan téma is, amiről biztos mindenkinek meg van a maga (rossz)véleménye...(az enyémet le se írom, mert azonnal határozatlan idejű IP-bant kapnék)
(ha van erre jobb topic szóljatok!)
Ez Magyarország.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... t-1856621/
előre elnézést kérek modik, sztem ez tipikusan olyan téma, amiről nem lehet békésen társalogni, de egyben olyan téma is, amiről biztos mindenkinek meg van a maga (rossz)véleménye...(az enyémet le se írom, mert azonnal határozatlan idejű IP-bant kapnék)
Hát ez no comment. Ma amikor olvastam nem akartam el hinni.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... t-1856621/
Sajnos már elkeltek.ElBartimaeus írta:Aztaa!20tek írta:Van két egymás mellé szóló jegyem a Magyarország - Svédország meccsre 3000 Ft/db áron.
Akit érdekel, írjon!Nem tudom mennyire sürgős a vétel, engem érdekelne, csak kérdés, hogy találok-e valakit, akivel szívesen kimegyek. Majd körbekérdezek több embert, de sztem nagy eséllyel megvenném.
Amúgy hova szól?