Alapból Rudolf lett volna a csatár, csak ő ugye megsérült, Huszti elvileg tudná orvosolni a problémát. Nem lett volna gáz ez a felállás, de a teleszrt gatya és a korai gól megborította a taktikát.
Gondolom Koeman is úgy gondolta, hogy a svédeknek kell jönni előre, viszonylag magasak és lassúak, ha a kreatív emberek úgy játszanak, ahogy a klubjaikban, kontrából akár meg lehetett volna verni őket. Egy-egyben verhetőek lettek volna ezek a játékosok, de meg sem próbálták. Na meg ugye a gól, svédek vissza is álltak, majd jött a zavarodott ívelgetés, 20 másodpercig nem tudták megtartani a labdát, 3 passznál nem volt több... így már tényeg vicc Huszti játéka.
A 4-1-4-1 már jobban ment, bár továbbra is tök homály, hogy ha állandóan a rövid passzos játékot gyakorolják, akkor meccseken miért ívelgetnek állandóan. Ívélgetéshez meg még mindig Sanyi a legjobb.
Juják legalább próbálkozik, de alig kap használható labdát. Tegnak Gera is vérzsegény volt, Hajnalt meg jól elverhetné már valaki. Látszik rajta, hogy teher neki a válogatott. Annyira nem csinál semmit, hogy borzalom. Alibi passzok milliói, semmi váratlan. Értelmetlen behívni is. Főleg, hogy állandóan ezt nyomja.
A védelem még mindig szánalom, bár viszonylag masszív, de erősen hibára hajlamos. Főleg, ha tartalékok játszanak. Bár szerintem alapból hiba, hogy Ibra egy-egyben viheti Tímárra, de ez a Tímár annyira semmilyen védő, hogy ha nem ő szaladt volna alá, akkor sem érteném miért előzi meg az elég stabilan teljesítő Mészárost. Bodor legalább nem lépett pályára.
Varga Józsi jó formában van, nem tudom miért nem került be. Talán tudott volna lendíteni a játékon.
Őszintén szólva én reménykedtem, hogy élőben láthatok egy Ibra gólt. Mondjuk a 93. percben. Bár az is igaz, hogy abban reménykedtem, hogy 2-0 után éppen a lefújás előtt szépít.
Na nem baj, a következő 3 meccsből hozzuk mind a hármat, és kijutunk.