Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ott a helyem!
Áá remélem összejön, és már veszem is meg a jegyet !!!
Ha ez megtörténne, akkor egy hely, már foglalva.
Én sem utálom,csak egyszerűen nagyon nem tetszik a munkássága,ha lehet így hívni.Gondolom nem semmi lét rakhat el azért,h egyhelyben toporgunk.Ennyi erővel rengeteg opciónk lenne a padra,akikkel ezen a szinten el tudunk pötyögni és talán nem dobunk ki ilyen összeget (amiről konkrét tudomásom nincs,de elég a sejtésem,h biztos lehidalnánk páran,ha megtudnánk...).Bár ismerve az itteni viszonyokat,a megspórolható lóvé meg elfolyna mások zsebébe...Capon írta:Bár utálni nem utálom Koeman-t, de nem mondhatnám, hogy meg vagyok vele elégedve. Semmi javulást nem látok Várhidihez képest a különbség maximum a két edző fizetése között van, gondolom nem is kicsi. A mindenkori lélektelen játékunkért pedig nem Koeman a felelős. A játékosainknak egy jó hosszú hétvégét tudnék elképzelni valami katonai kiképző táborban ahol vernének beléjük egy kis tisztességet és akarást. Egy tisztességes ember nem kocog végig 90 percet a válogatott mezében.
Fernando írta:Rivaldo11, a szavaidból az jön le, hogy szeretnéd végre bukott edzőként látni Koeman-t.
Fernando írta: Miért?
Ezért.Fernando írta: Az tény, hogy amit eddig csinált az nem sokkal jobb, mint amit az elődjei csináltak.
Nem kell kikapni. De ha válaszút elé érkezünk, akkor segíthet dönteni egy zakó.Mikaos írta:Nem is mondtam, hogy jó dolog ez. Csak azt, hogy -szerintem- az ellenkezője sem igaz, hogy ki kell kapni több góllal, vagy szimplán: égni kell (a máltai égés felér egy Jugoszláv több gólos zakóval azért).Rivaldo11 írta:CSAK ÁRT egy győzelem az ilyen semmitmondó, komolytalan meccsken.
Mostmár igen, bocs kicsit tényleg elhamarkodott voltamFernando írta:Mi a franc ebben az ellentmondás? Örülök, hogy néhányan túl okosak, hogy értelmezzenek egy rövidke szöveget. Ha idővel kiegészülünk egy Gosztonyival, egy Debrecenivel, egy Gulácsival, Németh-el, esetleg ha eldönti Koman mit akar, akkor vele. Emellett megmaradna Juhész, Hajnal, Dzsudzsák, Huszti, Rudolf stb. Remélem érted, amit akartam mondani.Dotn93 írta:Bocs de ez ellentmondás. Kik közt lehetünk nagyon erősek? Málta, San Marino, Moldova csoport nincsenFernando írta:ha föltöltjük fiatalokkal nagyon erős csapatunk lehet.
Amúgy ha az oroszok kicsit is komolyan vették volna a meccset kikapunk.![]()
![]()
Nem is mondtam, hogy jó dolog ez. Csak azt, hogy -szerintem- az ellenkezője sem igaz, hogy ki kell kapni több góllal, vagy szimplán: égni kell (a máltai égés felér egy Jugoszláv több gólos zakóval azért).Rivaldo11 írta:CSAK ÁRT egy győzelem az ilyen semmitmondó, komolytalan meccsken.
Félreértés ne essék, én is támogatom, hogy fiatalítsunk. Csak a válogatottnál sokkal nehezebb ilyen merész döntést hozni, mivel évente átlagban -hasra ütök- 10 meccs van a barátságosakkal együtt.Rivaldo11 írta:És senki ne mondja, hogy nincs más választás. Nálunk fejlettebb futballkultúrával rendelkező országok sem mondhatnak le egy olyan csapatról, amely a világelitben van a 20 évesek között. Ez luxus, főleg nekünk! Van csapatunk, csak hozzá kell nyúlni!
Mi a franc ebben az ellentmondás? Örülök, hogy néhányan túl okosak, hogy értelmezzenek egy rövidke szöveget. Ha idővel kiegészülünk egy Gosztonyival, egy Debrecenivel, egy Gulácsival, Németh-el, esetleg ha eldönti Koman mit akar, akkor vele. Emellett megmaradna Juhész, Hajnal, Dzsudzsák, Huszti, Rudolf stb. Remélem érted, amit akartam mondani.Dotn93 írta:Bocs de ez ellentmondás. Kik közt lehetünk nagyon erősek? Málta, San Marino, Moldova csoport nincsenFernando írta:ha föltöltjük fiatalokkal nagyon erős csapatunk lehet.
Amúgy ha az oroszok kicsit is komolyan vették volna a meccset kikapunk.![]()
![]()
Bocs de ez ellentmondás. Kik közt lehetünk nagyon erősek? Málta, San Marino, Moldova csoport nincsenFernando írta:ha föltöltjük fiatalokkal nagyon erős csapatunk lehet.
Amúgy ha az oroszok kicsit is komolyan vették volna a meccset kikapunk.