2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem a hazai meccsekre volt ez az egész kihegyezve, ha van időd neked ilyenkor, akkor számold légyszi össze a bajnoki, és BL meccseken lőtt/kapott góljait a két csapatnak, és holnap majd megnézem.mrjoe írta:Ezt most kb úgy írod, mintha a Barca idén minden hazai bajnokiját több mint 2:0-ra nyerte volna...Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj! Embarassed Embarassed Confused
Emlékeztetőképp:
Barca-Hercules 0:2
Barca-Gijon 1:0
Barca-Mallorca 1:1
Közben pedig 6:1
mrjoe írta:Ezt most kb úgy írod, mintha a Barca idén minden hazai bajnokiját több mint 2:0-ra nyerte volna...Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj! Embarassed Embarassed Confused
Emlékeztetőképp:
Barca-Hercules 0:2
Barca-Gijon 1:0
Barca-Mallorca 1:1
Közben pedig 6:1
Ezt most kb úgy írod, mintha a Barca idén minden hazai bajnokiját több mint 2:0-ra nyerte volna...Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj! Embarassed Embarassed Confused
mire ez a nagy mellény?ab1daL írta:Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj!Pokerman írta:hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:
ez az ő bizonyítványa hogy finoman beakart szólni aztán ez most az untájékozottsága miatt visszafele sült el.![]()
![]()
"untájékozottság"? Hát ehhez csak gratulálni tudok...Pokerman írta:hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!
ez az ő bizonyítványa hogy finoman beakart szólni aztán ez most az untájékozottsága miatt visszafele sült el.
Bizony, kiment a fejemből az a parádés, 3-0-ás Espanyol elleni siker. Ne haragudj!Pokerman írta:hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!
ez az ő bizonyítványa hogy finoman beakart szólni aztán ez most az untájékozottsága miatt visszafele sült el.
hagyjad már.haszi írta:Én csak erre a beszólásra replikáztam:idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!
haszi mert most megszórtátok az atomjaira omlott deport...ettől eltekintve teljesen áll, amit írtakPokerman írta:attól hogy ma kijött nekünk a lépés attól nem kéne elkezdeni beszólogatni.haszi írta:Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabella és a gólkül. (11-1! nekünk 10-5 nektek)... Hááát... Hogy is van ezab1daL írta:Na látom nagy a hangulat madridban, idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!![]()
(ráadásul a Depor olyan válságban manapság, amilyenben talán még az életben nem volt)
amúgy megsúgom neked ettől a mallorcától mise hoztuk el a 3pontot.
a gólkülönbségünk tényleg szép,a barcáé anynira nem.de ez még közel de kzöel nem lefutott.
közben ott a kapott gólunk.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy volt már az Inter is BL-győztes egyszer....haszi írta: Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabellára és a gólkül-re (11-1! nekünk 10-5 nektek) nézve... Hááát... Hogy is van ez
attól hogy ma kijött nekünk a lépés attól nem kéne elkezdeni beszólogatni.haszi írta:Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabella és a gólkül. (11-1! nekünk 10-5 nektek)... Hááát... Hogy is van ezab1daL írta:Na látom nagy a hangulat madridban, idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!![]()
(ráadásul a Depor olyan válságban manapság, amilyenben talán még az életben nem volt)
Ahhoz képest, hogy mi a bekkelő Mourinho csapata vagyunk és ti az univerzum legjobb csapat, a tabellára és a gólkül-re (11-1! nekünk 10-5 nektek) nézve... Hááát... Hogy is van ezab1daL írta:Na látom nagy a hangulat madridban, idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!![]()
A barca idén 3 meccsen lőtt 2 gólt otthon...ab1daL írta:Na látom nagy a hangulat madridban, idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!![]()
az espanyolnak hármat rugtunk.ab1daL írta:Na látom nagy a hangulat madridban, idén először sikerült 2-nél több gólt rúgni egy ellenfélnek, ráadásul otthon!![]()
ott az elején nem fogalmaztam pontosan sorryab1daL írta:Igen, teljesen igazad van. A helyzetkihasználáson javítani kell, és ha máshogy nem megy, akkor valakire szükség van, aki bevágja őket(gondolok itt egy esetleges transzferre a télen, de reméljük erre nem lesz szükség). Szóval igazad van, de ezért írtad le azt, hogy mindent bukunk? Javítani kell a dolgokon, így, vagy úgy, és rendben leszünk.víscaelbarca!forever írta:nem ősz óta ezt gondolom.Azért be kell látni h nem jó most ez a csapat annyira.lehet a Panathonaikosz ellen nyertünk de ott is menyi helyzetet kihagytunk,és lehetett volna másképp is. Az hogy télen jöni kel vkinek kicsit erősab1daL írta: Ezt most abból vontad le, hogy ma xeltünk a Mallorcával, valamint a madrid "gálázik" (nemtudom az eredményt, csak annyit hogy 3-0 volt, és nem is nézem a meccset)?de változtatni kell a csapatnak a helyzetkihasználásán.
Hopp az önző Cé inkább nem rúgta rá és passzolt Maríanak aki gólpaszt adott a gólimpotens Higunak... 4-0 Ahogy mondtam EZ a meccs kell(ett) eddig mind Cének és Higunak...torrentkiller írta: Azért írtam, mert eddig mind itt, mind a szomszédban ez a 2 játékos volt szinte kiátkozva, hogy mekkora szarok. Most hogy kijött nekik 1 meccsen a lépés, attól még nem biztos hogy hogy ez így is marad. Persze lehet, hogy elindultak felfelé, de erre a kérdésre csak az idő ad választ.
Igen, teljesen igazad van. A helyzetkihasználáson javítani kell, és ha máshogy nem megy, akkor valakire szükség van, aki bevágja őket(gondolok itt egy esetleges transzferre a télen, de reméljük erre nem lesz szükség). Szóval igazad van, de ezért írtad le azt, hogy mindent bukunk? Javítani kell a dolgokon, így, vagy úgy, és rendben leszünk.víscaelbarca!forever írta:nem ősz óta ezt gondolom.Azért be kell látni h nem jó most ez a csapat annyira.lehet a Panathonaikosz ellen nyertünk de ott is menyi helyzetet kihagytunk,és lehetett volna másképp is. Az hogy télen jöni kel vkinek kicsit erősab1daL írta:Ezt most abból vontad le, hogy ma xeltünk a Mallorcával, valamint a madrid "gálázik" (nemtudom az eredményt, csak annyit hogy 3-0 volt, és nem is nézem a meccset)?víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk télen kell jönni vkinekde változtatni kell a csapatnak a helyzetkihasználásán.
Azért írtam, mert eddig mind itt, mind a szomszédban ez a 2 játékos volt szinte kiátkozva, hogy mekkora szarok. Most hogy kijött nekik 1 meccsen a lépés, attól még nem biztos hogy hogy ez így is marad. Persze lehet, hogy elindultak felfelé, de erre a kérdésre csak az idő ad választ.haszi írta: Ezt most úgy írod, mintha normális körülmények között, top formában Cé s Higu önző és elkúrják a helyzeteketMert azért a tavalyi szezon nem erről árulkodik... Csak idén nehezen lendültek bele, ez a meccs a legmegfelelőbb alkalom a formába jövésre .. Lemerem fogadni, hogy nem fogunk olyan szenvedős Ronaldot látni mint az Ajax ellen vagy mint Higu a szezon eddigi részében...
lehet így van, én nekem csak nem teszik ez a rossz helyzetkihasználás mert ez később visszafog ütni erősebb csapatok ellenhaszi írta:Ez azért még korai... Eddig még az x-etek ellenére is esélyesebbek lennétek a fullos kezdőtökkelvíscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.De novemberig még változhat a lány fekvése...
nem ősz óta ezt gondolom.Azért be kell látni h nem jó most ez a csapat annyira.lehet a Panathonaikosz ellen nyertünk de ott is menyi helyzetet kihagytunk,és lehetett volna másképp is. Az hogy télen jöni kel vkinek kicsit erősab1daL írta:Ezt most abból vontad le, hogy ma xeltünk a Mallorcával, valamint a madrid "gálázik" (nemtudom az eredményt, csak annyit hogy 3-0 volt, és nem is nézem a meccset)?víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk télen kell jönni vkinek
Ez azért még korai... Eddig még az x-etek ellenére is esélyesebbek lennétek a fullos kezdőtökkelvíscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.
XD az nehéz lennelui1698 írta:víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.![]()
Sőt 2011-ben már a franci 5-öd osztályban indul a csapat.
minek kell ezt??víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.