Magyar Válogatott
- albicelesteX
- A Vadász
Ilyenkor látszik meg,hogy a Magyar közönség mennyire ki van éhezve egy kis sikerre...az senkit nem zavar,hogy San Marino focistái a patkoló kovácson és az ügyvéden keresztül amatőr játékosok?Ne haragudjatok meg,de nekem ez csak szépen hangzik semmi több,most megint fel tudják kicsit biztatni a szurkolókat,kint meg még a finnektől is kikapunk.Arról meg kár is beszélni,hogy a Svédeket megelőzzük!

-
- Director del Fútbol
Azt Sanyi is simán fogta volnaKalap1988 írta:Viszont ennek az 1 vkp-és, két csatáros felállásnak örülök, remélem meghúzzuk más csapatok ellen is. San Marino ellen pedig tök mindegy volt, hogy kik a védők kis túlzással. Itthon azzal humorizáltam, hogy Egervári úr a mi "Air" Sanyinkat is a kapuba tehette volna Király Gabi helyett, akkor is max 8-1 (az elején volt lövésük)![]()

Én nem örülök az 1 vkp-s rendszernek, egy Moldova-szintű csapat is állandóan átrohanna így a középpályánkon, értelmes csapat ellen ez öngyilkosság. Kíváncsi vagyok, hogy fogunk felállni Finnországban...
19
-
- Director del Fútbol
Egyetértek. Van viszont magasabb kontroll, ezért játszik Eleklluisllach89 írta:Hát h osztogat...Messa írta:Hát márpedig kövezzetek meg, de szvsz Elek semmivel sem nyújt gyengébbet, mint Vadócz. Elek megint remekül osztogatott, magabiztosságot, stabilitást adott a középpályának.lluisllach89 írta: De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?
De lehet ezt is csak azért mondom, mert Vidi fan vagyok. És ezt most irónia nélkül írtam.
Darabos a mozgása, nincs jó ütemérzéke, lassú, kevésbé rutinos és gyengébben passzol.
Én így látom.

A mai kérdés: ki szól bele a válogatott összeállításába?
a) Guus Hiddink
b) Lothar Matthäus
c) Mezey "Tésztás" Gyuri bácsi
Bocs a Vidi-fanoktól

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2010.10.11. 08:40:23-kor.
19
- geridoss
- Director del Fútbol
Most szedtem le a meccset, és 30. percnél járok.
Szalai második góljánál tátva maradt a szám
Azért az nem volt kis gólt

Szalai második góljánál tátva maradt a szám

Azért az nem volt kis gólt

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Director del Fútbol
Hát h osztogat...Messa írta:Hát márpedig kövezzetek meg, de szvsz Elek semmivel sem nyújt gyengébbet, mint Vadócz. Elek megint remekül osztogatott, magabiztosságot, stabilitást adott a középpályának.lluisllach89 írta: De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?
De lehet ezt is csak azért mondom, mert Vidi fan vagyok. És ezt most irónia nélkül írtam.
Darabos a mozgása, nincs jó ütemérzéke, lassú, kevésbé rutinos és gyengébben passzol.
Én így látom.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
engem azért nem dobna fel tulságosan, ha a szakmámban, ami az életem egyik értelme, legyőznék egy hentesekböl, biztonsági őrökböl és ovodás kisgyerekekből álló csapatot, akik évente 3szor edzenek együtt, és országos ünnep ha gólt lőnek évente 1szer. 8gól az 8 gól, de aki ebből a meccsből következtetéseket von le az nem normális teljesen. Mindenki rughatna ennek a csapatnak 20at is, csak mig külföldön már 3 után nem érdekli öket, itt kell 8, mert amugy a büdös életben nem fog nyerni a válogatott 2 góllal sem. ha nyernek egyáltalán..Mit számít? Az a lényeg hogy ez ad egy kis önbizalmat a csapatnak. Engem pont nem érdekel hogy most milyen kis ország válogatottját győzik le csak nyerjenek. Még ha egy barátságos is. Jó látni hogy ilyenre is képes a csapat.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez a 8-0 azért szép! Világos hogy nem volt nehéz ellenfél, de azért 8 gól akkor is szép teljesítmény. Ezt hívják önbizalom növelő meccsnek! Az észrevételek: A Finnek ellen is két csatárt javasolnék! Egyértelmű hogy így sokkal veszélyesebbek vagyunk. De ehhez nagyon stabil középpályára van szükség. A Rudolf-Szalai kettős jónak tűnik. Dzsudzsák és Koman személyében pedig van két remek előkészítő játékosunk, plusz még ott van Gera is. Egyelőre még olyan ember hiányzik aki meg tudja adni a stabilitást középen. Engem még nem győzött meg sem Elek, sem Vadócz. A ényeg hogy nem kell nagy mellény, csak azért mert gáláztunk tegnap. Nem szeretnék a finnek elleni meccs után a szokásos "magyar problémákról" beszélgetni. csak annyit kérek hogy más csapat ellen is vállaljuk fel ezt a játékot, és legyen meg a megfelelő mentalitás.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Director del Fútbol
Sztem nincs. Mióta Vadócz a spanyol bajnokságban van, azóta az egyik kedvenc magyar játékosom, mert a ligában eléggé hiánycikk a magyar játékos. Azonban egy dolgot látni kell: Idén eddig nem volt csúcsformában és nem is játszott sokat. Egy komolyabb meccsen nem biztos, hogy minden körülmény közt Elek kezdene. Viszont ennek az 1 vkp-és, két csatáros felállásnak örülök, remélem meghúzzuk más csapatok ellen is. San Marino ellen pedig tök mindegy volt, hogy kik a védők kis túlzással. Itthon azzal humorizáltam, hogy Egervári úr a mi "Air" Sanyinkat is a kapuba tehette volna Király Gabi helyett, akkor is max 8-1 (az elején volt lövésük)lluisllach89 írta:Nem akarok vitát szítani, főleg úgy h a Vidivel szimpatizálsz, de Horváth nem válogatott szintű futballista. Illetve, nem szabadna játszania, mert sajnos vannak olyanok akik nem ütik meg a szintet.
Lázár és Lipták szerencsére a legjobbkor tudták le az eltiltást, én utóbbit tudnám elképzelni Juhász párjaként, és nem amiatt a Wembley meccs miatt.
Egyszerűen sokkal megnyugtatóbb mint Vilink, fejjátéka mellett a játékhoz is konyít.
De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?

- lui1698
- Llegenda del Barça
Jah, akkor most ez a valaki megmenekült.Andris írta:Szvsz nem maradtál le semmiről, 20 percet néztem a közepéből, elég is volt. Tulajdonképp bábuk közt rúgdostak a fiaink.
Gólokat meg egy öf-ben is megnézheted.

Azt hittem, hogy a mutatott játék is javult.
Bár SM nem túl nagy erőpróba, azért a 8 gól elég szép.
Legalább a gk-nk nem lesz mínusz.
szerk.:
A magyar szövetség tájékoztatása szerint 10.590 néző látta a találkozót, így nettó 8 millió forint volt a jegybevétel, amelyet teljes egészében az iszapkatasztrófa károsultjainak ajánl fel.
Ez nagyon szép dolog.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát márpedig kövezzetek meg, de szvsz Elek semmivel sem nyújt gyengébbet, mint Vadócz. Elek megint remekül osztogatott, magabiztosságot, stabilitást adott a középpályának.lluisllach89 írta: De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Andris
- Adminisztrátor
Szvsz nem maradtál le semmiről, 20 percet néztem a közepéből, elég is volt. Tulajdonképp bábuk közt rúgdostak a fiaink.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- lui1698
- Llegenda del Barça
Aki kitalálta ezt a pénteki meccset kajak tarkón lőném.
Végig néztem 100 izom szenvedő fst, erre lemaradok egy ilyenről.
Végig néztem 100 izom szenvedő fst, erre lemaradok egy ilyenről.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Én sem láttam és nekem is leesett az állam h 8-0. Szalainak most jó lehet a válogatottság/gól mutatója
(Egyébként mi ez az új agymenés h péntek-kedden vannak a válogatott meccsek?)

(Egyébként mi ez az új agymenés h péntek-kedden vannak a válogatott meccsek?)
Nem láttam a meccset, de meglepődtem mikor megláttam az eredményt. Tegnap néztem egy meccset és a kommentátor azt mondta hogy nem merne fogadni arra hogy Magyarország sok góllal nyer. Hát nyert. Valahol elkezdeni
Szép volt
Szép volt

-
- Director del Fútbol
Nem akarok vitát szítani, főleg úgy h a Vidivel szimpatizálsz, de Horváth nem válogatott szintű futballista. Illetve, nem szabadna játszania, mert sajnos vannak olyanok akik nem ütik meg a szintet.Messa írta:Jólvan, én bírlak Téged.sjay írta:Nem tudom Horváth merre van, de remélem azért ő lesz a védelem másik oszlopa![]()
Lipták és Lázár egyébként elvileg eltiltás miatt nem játszottak. Vagyis, ilyesmit olvastam.
Lassan kezd összeállni egy alap kezdő úgy tűnik. Tényleg, Horváthot várom én is Juhász mellé, illetve talán Lázárt Vermes helyett. Lázár talán jobban be tudja játszani a jobbszélt. De Vermessel sem volt semmi probléma.
Várom a Finnek elleni meccset, erőfelmérő lesz, hogy hol is tartunk, és hogy vajon a velünk kb egyszinten levő csapatokat verni tudjuk-e.
Lázár és Lipták szerencsére a legjobbkor tudták le az eltiltást, én utóbbit tudnám elképzelni Juhász párjaként, és nem amiatt a Wembley meccs miatt.
Egyszerűen sokkal megnyugtatóbb mint Vilink, fejjátéka mellett a játékhoz is konyít.
De ne mondja nekem senki hoy itt nincs magasabb "kontroll":
Elek játszik, Vadócz ül?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem láttam a meccset. Velem kitolás ez az egész péntek-keddi szórás. Mi értelme van? Valaki magyarázza már el. Dél-Amerikában meg mittudoménhol játsszák akkor amikor akarják, de Európában, péntek? Bravo.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Messa
Jólvan, én bírlak Téged.sjay írta:Nem tudom Horváth merre van, de remélem azért ő lesz a védelem másik oszlopa

Lipták és Lázár egyébként elvileg eltiltás miatt nem játszottak. Vagyis, ilyesmit olvastam.
Lassan kezd összeállni egy alap kezdő úgy tűnik. Tényleg, Horváthot várom én is Juhász mellé, illetve talán Lázárt Vermes helyett. Lázár talán jobban be tudja játszani a jobbszélt. De Vermessel sem volt semmi probléma.
Várom a Finnek elleni meccset, erőfelmérő lesz, hogy hol is tartunk, és hogy vajon a velünk kb egyszinten levő csapatokat verni tudjuk-e.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- sjay
- Entrenador del Barça
Nem rossz ez az eredmény, azért kiváncsi leszek hogy tudjuk átmenteni ezt a formát a Finnek elleni mérkőzésre. A védelem szerintem a gyenge pontunk, ugyanis nem tudom míért, de nekem Vanczák megbízhatatlannak tűnik. Nem tudom Horváth merre van, de remélem azért ő lesz a védelem másik oszlopa 

Ez a 8-0 nem rossz. Csak egy baj van, hogy most el lesznek "szállva" maguktól. Aztán kedden kikapunk a finnektől és mindenki csodálkozik, hogy hogy kaptunk ki amikor pénteken nyertünk.
tény,hogy ettől a meccstől még nem lettünk a csoport favoritja,de ami szép,az szép,öröm volt nézni a srácokat.
főleg Szalait,ő nagyon ígéretesnek tűnik,az a második gólja nagyon beteg volt.
annyit azért megjegyeznék még,hogy tök fölösleges volt a 4 védőt végig fent tartani,az ellenfélnek eszébe sem jutott támadni,szóval legkésőbb félidben le lehetett volna kapni valakit hátulról,meg a szélső védők is indokolatlanul keveset futottak fel,csomószor azért akadt meg egy-egy támadás,mert nem volt a szélen senki.
ez az,ami nem tetszik Egerváriban,hogy minimális kockázatot sem vállal,na persze örüljünk hogy legalább ma már 2 csatárral kezdtünk.
kellett ez a fiúknak,ezzel a lendülettel át kell menni a Finneken is és akkor elégedettek lehetünk egyenlőre.
főleg Szalait,ő nagyon ígéretesnek tűnik,az a második gólja nagyon beteg volt.

annyit azért megjegyeznék még,hogy tök fölösleges volt a 4 védőt végig fent tartani,az ellenfélnek eszébe sem jutott támadni,szóval legkésőbb félidben le lehetett volna kapni valakit hátulról,meg a szélső védők is indokolatlanul keveset futottak fel,csomószor azért akadt meg egy-egy támadás,mert nem volt a szélen senki.
ez az,ami nem tetszik Egerváriban,hogy minimális kockázatot sem vállal,na persze örüljünk hogy legalább ma már 2 csatárral kezdtünk.
kellett ez a fiúknak,ezzel a lendülettel át kell menni a Finneken is és akkor elégedettek lehetünk egyenlőre.
"Szépen elosztották a két félidőre." 
Nagy meccs volt. 8-0 az nyolc nulla.
A végén még az a vágyam is teljesült, hogy Dzsudzsi is találjon be. Gera gólja már csak hab a tortán. 
San Marino 203. (utolsó) helyen áll a világranglistán, ennek ellenére ez egy fontos győzelem volt. Kihoztuk a meccsből a maximumot. A mutatott játék is bizakodásra ad okot, a sok gólos vezetés ellenére is végighajtottuk a meccset. Az igazi erőpróbákra ezután kell számítani, a lényeg, hogy folytassuk a megkezdett munkát.
Hajrá magyarok!

Nagy meccs volt. 8-0 az nyolc nulla.

San Marino 203. (utolsó) helyen áll a világranglistán, ennek ellenére ez egy fontos győzelem volt. Kihoztuk a meccsből a maximumot. A mutatott játék is bizakodásra ad okot, a sok gólos vezetés ellenére is végighajtottuk a meccset. Az igazi erőpróbákra ezután kell számítani, a lényeg, hogy folytassuk a megkezdett munkát.
Hajrá magyarok!

- Andris
- Adminisztrátor
Persze, nyilván nem tesz rosszat a srácoknak, sőt.
És persze senkinek nem számít, aki nem gondolja utána hogy ebben a válogatottban egy árnyalattal is több van mint eb selejtező. Tényleg csak a 'van élet a magyar fociban' című hozzászólást kívántam kicsit megtorpedózni, örülök ha örültök.
És persze senkinek nem számít, aki nem gondolja utána hogy ebben a válogatottban egy árnyalattal is több van mint eb selejtező. Tényleg csak a 'van élet a magyar fociban' című hozzászólást kívántam kicsit megtorpedózni, örülök ha örültök.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messa
Ezen azért jót mosolyogtam.Andris írta:![]()
6ot rúgtunk ennek a világválogatottnak.
San Marinoban tudtommal pont fele annyian laknak, mint az utcámban. Biztosan kemény ellenfél, tényleg van élet a magyar fociban.
Miért is örüljön az ember? vicc.

Mit számít? Az a lényeg hogy ez ad egy kis önbizalmat a csapatnak. Engem pont nem érdekel hogy most milyen kis ország válogatottját győzik le csak nyerjenek. Még ha egy barátságos is. Jó látni hogy ilyenre is képes a csapat.Andris írta:![]()
6ot rúgtunk ennek a világválogatottnak.
San Marinoban tudtommal pont fele annyian laknak, mint az utcámban. Biztosan kemény ellenfél, tényleg van élet a magyar fociban.