CS0ki írta:Jogos korrekt írás, s amit én kiemelnék, hogy FIATAL!Nagyon sok fiatalja van a RM-nak!
Annyira, hogy az már hátrányokkal is jár...A Milán ellen is kijött szerintem a rutintalanság, a hideg fej hiánya. Carvalho azért volt nagyon jó vétel, mert a tudása mellett végre van vezetője a védelemnek. Xabi is jó a középpályára, de elől jelenleg CR a rangidős, a többiek 22-23 évesek, a cserék is...Kaká hoz egy kis rutint majd, amire szükségünk is lesz. De sok játékos még messze van a csúcstól. Hosszú távon persze jók a kilátások, rövid távon azonban necces a helyzet.
Sztem meg nem kéne ebbe a csapatba Kaka, úgy gondolom, könnyen meglehet, h többet ártani, mint használna.
Carvalho meg valóban nagyon jó vétel volt, nem is gondoltam volna, h egy embertől ennyit erősödhet a Madrid védelme. Úgy gondolom, h most Mourinhonak jóval erősebb keret áll rendelkezésére, mint az Internél. A védelem itt is ugyanolyan jó, de a támadószekció jóval erősebb. Abban igazad van, h olyan játékosoknak, mint Özil, vagy Di Maria még sokat kell tanulniuk, de már most nagyon jók, és már most sokat hozzá tudnak tenni a játékhoz.
Sztem nagyon jól igazoltatok a nyáron, még az lett volna az igazi, h sikerül Maicont is megszerezni, úgy lett volna igazán bombaerős a védelem, de így is nagyon erősek vagytok.
Ellenben mi úgy gondolom, h most sem igazoltunk jól. Persze, ez még nagyban függ attól is, h pl. Mascherano és Villa mennyire lesz jó hosszú távon. De ha még velük nem is lenne gond, akkor is úgy gondolom szűkös lehet a keret. Pl. támadósorba nincsenek igazán jó cseréink, Xavinak, Iniestának nincs cseréje-utóbbi már tavaly is problémákat okozott.