Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem én ezeket a mai bírókat. A partjelzőknek "csak egy dolguk van", de azt sem tudják rendesen elvégezni...orgazmikus volt? Smile kb pont akkora hiba volt a lesgól,mint a meg nem adott piros lap(ok?). Rolling Eyes a spori nem volt a csúcson
orgazmikus volt?zsírosdeszka írta:Akkor ne alkoss véleményt, mert csupa hülyeségeket írtál. Nézd meg és aztán nyilatkozz.Először is, le kell szögeznem, nem láttam a mai real meccset (no nem mintha egyébként nagyon érdekelne Very Happy),
Andrásnak köszönöm, hogy teljesítette a fogadás rá eső részét. Egyébként képzeld a Milán 2. lesgóljánál mit éreztem.Aztán a végén...
Akkor ne alkoss véleményt, mert csupa hülyeségeket írtál. Nézd meg és aztán nyilatkozz.Először is, le kell szögeznem, nem láttam a mai real meccset (no nem mintha egyébként nagyon érdekelne Very Happy),
Ez egy igen értelmes hozzászólás!mes_que_un_club_ írta:sziasztok,
Először is, le kell szögeznem, nem láttam a mai real meccset (no nem mintha egyébként nagyon érdekelne), de kicsit letörte a kedvem, hogy megint a hosszabbításban sikerült pontot menteniük és ezt nem először teszik.
Így hát puszta kíváncsiságból kikukáztam a tavalyi La Liga eredményeit és eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna, ha minden lejátszott meccset 10 perccel előbb, azaz a 80. perc végén lefújnak. Megnéztem, hogy a Barca és a Real meccsein hányszor volt olyan, hogy a 80. perc után fordult volna a kocka és módosult volna a 3 pont sorsa. Nyilván mindenki sejtheti, hogy melyik csapat profitált az utolsó 10 percből...
A RM oldaláról:
13. forduló: RM-Almeria: 4-2, gól: Benzema '83; CR '84. 80 perces eredmény: 2-2; pontok módosulása a 90 perc miatt: +2
14. forduló: Valencia-RM: 2-3, gól: Garay '83. 80 perces eredmény: 2-2; pontok módosulása a 90 perc miatt: +2
19. forduló: Espanyol-RM: 1-1, gól: Valero '90. 80 perces eredmény: 0-1; pontok módosulása a 90 perc miatt: -2
25. forduló: RM-Sevilla: 3-2, gól: VdV '90. 80 perces eredmény: 2-2; pontok módosulása a 90 perc miatt: +2
34. forduló: Zaragoza-RM: 1-2, gól: Kaká '82. 80 perces eredmény: 1-1; pontok módosulása a 90 perc miatt: +2
35. forduló: RM-Osasuna: 3-2, gól: CR '89. 80 perces eredmény: 2-2; pontok módosulása a 90 perc miatt: +2
A Barca oldaláról:
9. forduló: Osasuna-Barca: 1-1, gól: Piqué '90 (öngól). 80 perces eredméby: 0-1; pontok módosulása a 90 perc miatt: -2
Összes pontmódosulás:
RM: 2+2+2+2+2-2=+8
Barca: -2=-2
Tehát végeredményben azt kapjuk, hogy amennyiben a két csapat összes meccse 80 percig tartott volna, a végső tabella így nézett volna ki:
1. Barca 32-5-1 és 101 pont (!!!!)
2. RM 27-7-4 és 88 pont
Na ezek után senki ne mondja, hogy a Realnak nincs mákja.
És azt se, hogy mi néha nem érdemeljük meg, hogy az utolsó pillanatban fordítsunk.
Nem tudom, hogy csinálja, de valami irgalmatlan mennyiségű 1-1es szituációt fogott az elmúlt években. Iker edzőtáborokban kérhetne tanácsot mert ebben szerintem gyenge, a milan elleni meccseken meg még gyengébb (tavaly Pato, most ez a két gól)...Valdes 1az1 szitunál a legjobb a világon.Szerintem ezen kár vitatkozni.
zsírosdeszka írta:Szerintem épp, hogy 1 az 1 szitunál jobb Casillas. De hát ezt Vicente del Bosque meg Luis Aragonés is tudja.Valdes 1az1 szitunál a legjobb a világon.Szerintem ezen kár vitatkozni.
Szerintem se. Teljesen felesleges. Casillast minden (gondolom) barca szurker elismeri és tiszteli, szóval szerintem kár tovább ragozni ezt.zsírosdeszka írta:Ne vesszünk össze ezen.Ökörség. VV tényleg jobb ebben, de minden másban Casillas a jobb.
Ne vesszünk össze ezen.Ökörség. VV tényleg jobb ebben, de minden másban Casillas a jobb.
Ökörség. VV tényleg jobb ebben, de minden másban Casillas a jobb.zsírosdeszka írta:Szerintem épp, hogy 1 az 1 szitunál jobb Casillas. De hát ezt Vicente del Bosque meg Luis Aragonés is tudja.Valdes 1az1 szitunál a legjobb a világon.Szerintem ezen kár vitatkozni.
bakker, erre mégis miből következtettél?csababarca írta:Budo te vagy a madridistás raisen?
Szerintem épp, hogy 1 az 1 szitunál jobb Casillas. De hát ezt Vicente del Bosque meg Luis Aragonés is tudja.Valdes 1az1 szitunál a legjobb a világon.Szerintem ezen kár vitatkozni.
Meg Bazhenov is.csababarca írta: Most nézem,hogy tippjátékban 2-1re tettem a milant,úghogy pedro leon monnyonlee
Nem hiszem, csak egy egyszerű madridista.csababarca írta:Budo te vagy a madridistás raisen?
Fernando írta:Én 2-2-re tettem.Untok má mi?
szerintem mindenkinek rémlik még a tavalyi, nou camp beli meccssjd írta:nocsak, raisen erről is vezet statisztikát?Budo írta: mondjuk eddig a Rubin története során csak egyetlen bl meccset tudott nyerni![]()
![]()
sjd írta:Pique-Puyol védőpáros mellett ez alapzsírosdeszka írta:. A válogatottban meg nem lőnek neki annyiszor kapura, nem vezetnek annyi támadást ellenük, mint a Realban.![]()
Most így visszagondolva tényleg gondjai vannak a kifutásokkal (tavaly ilyenkor Pato kb. 20 m-nél vitte el mellette, meg ugye anno Henry), Valdes legalább annyival jobb h ha a labdát nem, az embert akkor is viszi![]()
(nem felháborodni)
Perzse, de ez szinte köztudott. Casillas vonalkapus, beívelgetéseknél meg szögleteknél nem különösebben jó, nem is elég magas hozzá.Most így visszagondolva tényleg gondjai vannak a kifutásokkal (tavaly ilyenkor Pato kb. 20 m-nél vitte el mellette, meg ugye anno Henry), Valdes legalább annyival jobb h ha a labdát nem, az embert akkor is viszi (nem felháborodni)
nocsak, raisen erről is vezet statisztikát?Budo írta: mondjuk eddig a Rubin története során csak egyetlen bl meccset tudott nyerni![]()