Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ez nekem is feltűnt. ha xavit lekapcsolják,messi az egyetlen,akiben van fantázia és mer húzni egy váratlant és nem visszafelé passzol.bali 15 írta:Az hogy éppen sétálgatás van a pályán az nagyban függ az ellenféltől.akkor mivel magyarázod azokat a meccseket,félidőket,amikor sétálgatás van a pályán? az igen is az akarat hiánya. nem egyszer írták barcások is h kicsit megerőltethetné magát a csapat,mert nem veszik komolyan.
Nézd meg a tavalyi Arsenal elleni meccsünk első perceit, ha ezt a tili-toli taktikát olyan intenzitással nyomatnánk minden meccsen mint akkor esélyetek sem lenne jövő Vasárnap. Ami nemigazán tetszik az az individiumok hiánya a csapatban, voltaképp Messi az egyetlen cselezni képes ember a csapatban.
bali 15 írta: . Ami nemigazán tetszik az az individiumok hiánya a csapatban, voltaképp Messi az egyetlen cselezni képes ember a csapatban.
Az hogy éppen sétálgatás van a pályán az nagyban függ az ellenféltől.akkor mivel magyarázod azokat a meccseket,félidőket,amikor sétálgatás van a pályán? az igen is az akarat hiánya. nem egyszer írták barcások is h kicsit megerőltethetné magát a csapat,mert nem veszik komolyan.
Ne sértődj meg, de ilyen hülyeséget rég nem olvastam. A két kiemelt rész a legjobb. Megmutatják a mákukat...Barcelona szurkoló létemre, szerintem a Real a mérkőzés esélyese, DE:
bármennyibe mernék fogadni, hogy a Barcánál lesz többet a laszti és sokkal szebben is fog játszani, de a Madrid hihetetlen milyen mákos és ezt a rangadón is megfogják mutatni. Lehet Mourinho is hozta a szokásos mázliját.
Mert eddig bárkivel játszottunk ,ellenünk senki se adott ki magából 100%-ot.Szerinte csak a ő csapata ellen küzdenek becsülettel az ellenfelek.Nagyon várom már a mérkőzést,meg az azt követő nyilatkozatokat.
Nem törölték. Nem véletlen, hogy Pep is azon gondolkodik, hogy játszassa-e Piquét az Almeria ellen, vagy sem.Sanama írta:Hát passz. megkapta az 5.sárgáját azon a meccsen,ami pirosat is jelentett,nem?bowlinggolyo írta:
De a 4 sárgát attól nem törölték mivel az előző meccset 2 sárga utáni pirosat kapott,így a piros amiért ki kellett hagyni a hétvégi meccset,de az Almería ellen nem szedhet össze sárgát mert újabb eltiltás vár a katalán viccgyárosra.
Ha nem így van javítsatok ki
Szerintem törlődik a sárga,de valami hivatalos infó erről jó lenne
akkor mivel magyarázod azokat a meccseket,félidőket,amikor sétálgatás van a pályán? az igen is az akarat hiánya. nem egyszer írták barcások is h kicsit megerőltethetné magát a csapat,mert nem veszik komolyan.LG írta: Sztem ez butaság. Az Inter elleni visszavágón is akartak focizni, csak nem tudtak. Ez első említésre méltó helyzetünk a tévesen megadott Pique gól volt
Hát nagyon remélem nem lesz igazad.zola8787 írta:Barca - Realról: Barcelona szurkoló létemre, szerintem a Real a mérkőzés esélyese, DE:
bármennyibe mernék fogadni, hogy a Barcánál lesz többet a laszti és sokkal szebben is fog játszani, de a Madrid hihetetlen milyen mákos és ezt a rangadón is megfogják mutatni. Lehet Mourinho is hozta a szokásos mázliját.
Ne legyen igazam és nyerjünkEz csak 1 dolgon fog múlni, hogy kell-e 1 gólhoz 15 helyzet vagy elég lesz csak 3. Majd meglátjuk. Sok szerencsét a Madridnak, HAJRÁ BARCELONA !!!
Sztem ez butaság. Az Inter elleni visszavágón is akartak focizni, csak nem tudtak. Ez első említésre méltó helyzetünk a tévesen megadott Pique gól voltdaffy írta:ha a srácaitok úgy igazán akartak focizni,akkor nem tehetett semmit a real. ez így lesz idén is,csak látjuk,hogy nem mindig akartok focizni és a mostani madrid ezt bünteti,abban biztos vagyok.Amiután kiállították Busit,szerintem még magabiztosabbak lettünk,Touré bement hátra,és még jobban játszottunk mint 11-11 ellen.
De akkor majd megnézem a napokban azt a meccset.
De nem véletlen állították ki a végén Diarrát,már nem bírta,hogy labdához se szagoltak.
a barca idén nem egy meccsen "lustálkodott". akkor messi volt a megmentő. lehet h nem az akarás a jó szó,hanem h nem vették komolyan.zsírosdeszka írta:Szerintem még véletlenül sem így lesz. Mi az, hogy akarnak focizni? Ha kikapnak jönnek majd, hogy jobbak csak nem akartak? Ha nyernek akkor meg akartak? Ez hülyeség. Ott a meccs és véletlenül sem CSAK a Barcelonán múlik, rajtuk IS, de nem csak...ha a srácaitok úgy igazán akartak focizni,akkor nem tehetett semmit a real. ez így lesz idén is,csak látjuk,hogy nem mindig akartok focizni és a mostani madrid ezt bünteti,abban biztos vagyok.
Hát passz. megkapta az 5.sárgáját azon a meccsen,ami pirosat is jelentett,nem?bowlinggolyo írta:
De a 4 sárgát attól nem törölték mivel az előző meccset 2 sárga utáni pirosat kapott,így a piros amiért ki kellett hagyni a hétvégi meccset,de az Almería ellen nem szedhet össze sárgát mert újabb eltiltás vár a katalán viccgyárosra.
Ha nem így van javítsatok ki
Szerintem még véletlenül sem így lesz. Mi az, hogy akarnak focizni? Ha kikapnak jönnek majd, hogy jobbak csak nem akartak? Ha nyernek akkor meg akartak? Ez hülyeség. Ott a meccs és véletlenül sem CSAK a Barcelonán múlik, rajtuk IS, de nem csak...ha a srácaitok úgy igazán akartak focizni,akkor nem tehetett semmit a real. ez így lesz idén is,csak látjuk,hogy nem mindig akartok focizni és a mostani madrid ezt bünteti,abban biztos vagyok.
ha a srácaitok úgy igazán akartak focizni,akkor nem tehetett semmit a real. ez így lesz idén is,csak látjuk,hogy nem mindig akartok focizni és a mostani madrid ezt bünteti,abban biztos vagyok.Amiután kiállították Busit,szerintem még magabiztosabbak lettünk,Touré bement hátra,és még jobban játszottunk mint 11-11 ellen.
De akkor majd megnézem a napokban azt a meccset.
De nem véletlen állították ki a végén Diarrát,már nem bírta,hogy labdához se szagoltak.
sjd írta:Akkor nem ugyanazt a meccset néztük sztem, én Busi kiállítása után egy a 30 perces kardio edzésnek megfelelően izzadtam végig meccset (és tisztán emlékszem h jó pár necces szituációban Puyol és Pique mentett végül, meg talán Benzema egyszer fölélőtt).csababarca írta: Tavaly meg az első 10 percet kellett túlélni,utána már egy percig sem aggódtam,mert lehetett látni a különbséget.
Nincs gond.Ezt benéztem. Embarassed
De én nem játsszik Piqué. Pihenjen csak. Fontás tolhatná helyette.
Akkor nem ugyanazt a meccset néztük sztem, én Busi kiállítása után egy a 30 perces kardio edzésnek megfelelően izzadtam végig meccset (és tisztán emlékszem h jó pár necces szituációban Puyol és Pique mentett végül, meg talán Benzema egyszer fölélőtt).csababarca írta: Tavaly meg az első 10 percet kellett túlélni,utána már egy percig sem aggódtam,mert lehetett látni a különbséget.
Ezt benéztem.gergo9 írta:Mármint hogy a klasszikust megelőző fordulóban játsznak e, magyarul bekockáztatjuk e azt hogy esetleg Piqué egy sárgalappal eltiltatja magát a klasszikusról.
Őszintén remélem hogy sem mi sem a kollégák nem kockáztatnak, szükségünk van Pepére
Mármint hogy a klasszikust megelőző fordulóban játsznak e, magyarul bekockáztatjuk e azt hogy esetleg Piqué egy sárgalappal eltiltatja magát a klasszikusról.lui1698 írta:Piqué most jön vissza eltiltásból, tehát ő ott lesz. Hacsak nem állíttatja ki magát megint.zsírosdeszka írta:Pepének és Piquének egyaránt 4-4 sárgája van. Kíváncsi vagyok, játszanak-e majd.