Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.11.20. 16:10:21

Bali 15 2 megjegyzesem lenne a legutobbi hozzaszolasoddal kapcs.
1. nov 29 : hetfo.
2. fociban nincs HA.
daffy
Madridista

2010.11.20. 16:03:56

bali 15 írta:
akkor mivel magyarázod azokat a meccseket,félidőket,amikor sétálgatás van a pályán? az igen is az akarat hiánya. nem egyszer írták barcások is h kicsit megerőltethetné magát a csapat,mert nem veszik komolyan.
Az hogy éppen sétálgatás van a pályán az nagyban függ az ellenféltől.
Nézd meg a tavalyi Arsenal elleni meccsünk első perceit, ha ezt a tili-toli taktikát olyan intenzitással nyomatnánk minden meccsen mint akkor esélyetek sem lenne jövő Vasárnap. Ami nemigazán tetszik az az individiumok hiánya a csapatban, voltaképp Messi az egyetlen cselezni képes ember a csapatban.
ez nekem is feltűnt. ha xavit lekapcsolják,messi az egyetlen,akiben van fantázia és mer húzni egy váratlant és nem visszafelé passzol.
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.20. 16:02:54

bali 15 írta: . Ami nemigazán tetszik az az individiumok hiánya a csapatban, voltaképp Messi az egyetlen cselezni képes ember a csapatban.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Iniesta who? :shock: Messi mögött közvetlenül ő 1vs1 ezik a legjobban de Villa,Alves sőt Pedro sem annyira elveszett ezen a téren.
bali 15
Director del Fútbol

2010.11.20. 15:56:57

akkor mivel magyarázod azokat a meccseket,félidőket,amikor sétálgatás van a pályán? az igen is az akarat hiánya. nem egyszer írták barcások is h kicsit megerőltethetné magát a csapat,mert nem veszik komolyan.
Az hogy éppen sétálgatás van a pályán az nagyban függ az ellenféltől.
Nézd meg a tavalyi Arsenal elleni meccsünk első perceit, ha ezt a tili-toli taktikát olyan intenzitással nyomatnánk minden meccsen mint akkor esélyetek sem lenne jövő Vasárnap. Ami nemigazán tetszik az az individiumok hiánya a csapatban, voltaképp Messi az egyetlen cselezni képes ember a csapatban.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.11.20. 15:47:06

Nem kell elore kifogasokat keresni, hogy ha a Madrid nyer, akkor ezert nyert mert o ilyen jo, es a Barca ilyen gyenge, vagy igy allt hozza, vagy CR-t ossze vissza rugdostak, meg effelek.
Ha a Real nyer akkor ovek a 3 pont es ok a jobbak, ha mi nyerunk mi vagyunk a jobbak.
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.20. 15:39:47

Barcelona szurkoló létemre, szerintem a Real a mérkőzés esélyese, DE:
bármennyibe mernék fogadni, hogy a Barcánál lesz többet a laszti és sokkal szebben is fog játszani, de a Madrid hihetetlen milyen mákos és ezt a rangadón is megfogják mutatni. Lehet Mourinho is hozta a szokásos mázliját.
Ne sértődj meg, de ilyen hülyeséget rég nem olvastam. A két kiemelt rész a legjobb. Megmutatják a mákukat...:D Ezt inkább nem is magyarázom!
Mert eddig bárkivel játszottunk ,ellenünk senki se adott ki magából 100%-ot.Szerinte csak a ő csapata ellen küzdenek becsülettel az ellenfelek.Nagyon várom már a mérkőzést,meg az azt követő nyilatkozatokat.

Ez túlzás. Nem minden csapatra értette.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
pityi
Jugador del Barça

2010.11.20. 15:36:47

Azért arra kíváncsi leszek ha kikapnak akkor mit mond majd a Mourinho.Mert eddig bárkivel játszottunk ,ellenünk senki se adott ki magából 100%-ot.Szerinte csak a ő csapata ellen küzdenek becsülettel az ellenfelek.Nagyon várom már a mérkőzést,meg az azt követő nyilatkozatokat.
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.20. 15:15:28

Nemtudom sztem a Realnak se lesz sétagalopp a mai Atletic elleni meccs. Tudjuk jól, hogy milyen szívósak ezek a bilbaoi fiúk. Én bízom bennük, nem is fogadtam a Madridra. (mondjuk közrejátszott az 1.16-os odds is )
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
krazee348
Barça C

2010.11.20. 15:03:54

A Clasico előtt kötelező hozni az Almeria ellen,mert teszem fel kikapunk és a madrid a bilbaot megveri utána már a Real ellen tényleg győzni kell !

VISCA EL BARCA !
Gali
Capitá del Barça

2010.11.20. 15:01:21

Sanama írta:
bowlinggolyo írta:
De a 4 sárgát attól nem törölték mivel az előző meccset 2 sárga utáni pirosat kapott,így a piros amiért ki kellett hagyni a hétvégi meccset,de az Almería ellen nem szedhet össze sárgát mert újabb eltiltás vár a katalán viccgyárosra.

Ha nem így van javítsatok ki
Hát passz. megkapta az 5.sárgáját azon a meccsen,ami pirosat is jelentett,nem?
Szerintem törlődik a sárga,de valami hivatalos infó erről jó lenne
Nem törölték. Nem véletlen, hogy Pep is azon gondolkodik, hogy játszassa-e Piquét az Almeria ellen, vagy sem.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
menczel
Entrenador del Barça

2010.11.20. 14:57:16

Pep 4-ből 4 Classicot nyert. Nem most fogja elkezdeni a vereséget. (gólarány 11-2)
daffy
Madridista

2010.11.20. 14:50:45

LG írta: Sztem ez butaság. Az Inter elleni visszavágón is akartak focizni, csak nem tudtak. Ez első említésre méltó helyzetünk a tévesen megadott Pique gól volt :roll:
gygerike
Entrenador del Barça

2010.11.20. 14:25:00

Ez a Barca sokkal jobb mint a triplázó. Miből gondolom? Abbol hogy akkor a Sea ellen nagyon megszenvedtünk a bunker játékuk ellen. És azota a legtöbb csapat igy játszik ellenünk és igy is eredményesek vagyunk. Megtanultunk a bunker foci ellen játszani csak kevesen veszik észre. Nem félek a Real bunkertől se visszont a széleiktől annál inkább.
Visca El Barca
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.20. 14:20:05

zola8787 írta:Barca - Realról: Barcelona szurkoló létemre, szerintem a Real a mérkőzés esélyese, DE:
bármennyibe mernék fogadni, hogy a Barcánál lesz többet a laszti és sokkal szebben is fog játszani, de a Madrid hihetetlen milyen mákos és ezt a rangadón is megfogják mutatni. Lehet Mourinho is hozta a szokásos mázliját.
Ne legyen igazam és nyerjünk :) Ez csak 1 dolgon fog múlni, hogy kell-e 1 gólhoz 15 helyzet vagy elég lesz csak 3. Majd meglátjuk. Sok szerencsét a Madridnak, HAJRÁ BARCELONA !!!
Hát nagyon remélem nem lesz igazad.
Mourinho befogja vetni a bunkerfociját szerintem,ahogy az Interrel is csinálta.
De szerintem így is nyerni fogunk.
Tippem még mindig 2-1 gólok Messi,Villa és Higuaín.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
zola8787
Director del Fútbol

2010.11.20. 14:16:35

Barca - Realról: Barcelona szurkoló létemre, szerintem a Real a mérkőzés esélyese, DE:
Ne legyen igazam és nyerjünk :) Ez csak 1 dolgon fog múlni, hogy kell-e 1 gólhoz 15 helyzet vagy elég lesz csak 3. Majd meglátjuk. Sok szerencsét a Madridnak, HAJRÁ BARCELONA !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.20. 14:09:08

daffy írta:
Amiután kiállították Busit,szerintem még magabiztosabbak lettünk,Touré bement hátra,és még jobban játszottunk mint 11-11 ellen.
De akkor majd megnézem a napokban azt a meccset.
De nem véletlen állították ki a végén Diarrát,már nem bírta,hogy labdához se szagoltak.
ha a srácaitok úgy igazán akartak focizni,akkor nem tehetett semmit a real. ez így lesz idén is,csak látjuk,hogy nem mindig akartok focizni és a mostani madrid ezt bünteti,abban biztos vagyok.
Sztem ez butaság. Az Inter elleni visszavágón is akartak focizni, csak nem tudtak. Ez első említésre méltó helyzetünk a tévesen megadott Pique gól volt :roll:
daffy
Madridista

2010.11.20. 12:51:47

zsírosdeszka írta:
ha a srácaitok úgy igazán akartak focizni,akkor nem tehetett semmit a real. ez így lesz idén is,csak látjuk,hogy nem mindig akartok focizni és a mostani madrid ezt bünteti,abban biztos vagyok.
Szerintem még véletlenül sem így lesz. Mi az, hogy akarnak focizni? Ha kikapnak jönnek majd, hogy jobbak csak nem akartak? Ha nyernek akkor meg akartak? Ez hülyeség. Ott a meccs és véletlenül sem CSAK a Barcelonán múlik, rajtuk IS, de nem csak...
a barca idén nem egy meccsen "lustálkodott". akkor messi volt a megmentő. lehet h nem az akarás a jó szó,hanem h nem vették komolyan.
egyébként úgy gondolom,hogy a barca egy helyen verhető: a széleken.
higuaint puyol megeszi,ez tuti. kp közepe jobb a barcában. abidal verhető és alvest ki lehet akár állítatni is. a gond az,hogy ha a szélen elfut valaki,annak középre kell húzni,mert nem lesz bent senki,aki használható. ha di maria és cr befelé viszi a labdát,ki kell lépnie rá egy belső védőnek és szerintem az kulcs,hogy valamelyik középpályásunk labda nélkül meg tudja-e verni busit. ha lefutja és a kapu előtt létszámfölényt teremt a madrid,akkor meglehet a gól(persze kontrák esetén). ez nagy ökörség? :D
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:47:07

bowlinggolyo írta:
De a 4 sárgát attól nem törölték mivel az előző meccset 2 sárga utáni pirosat kapott,így a piros amiért ki kellett hagyni a hétvégi meccset,de az Almería ellen nem szedhet össze sárgát mert újabb eltiltás vár a katalán viccgyárosra.

Ha nem így van javítsatok ki
Hát passz. megkapta az 5.sárgáját azon a meccsen,ami pirosat is jelentett,nem?
Szerintem törlődik a sárga,de valami hivatalos infó erről jó lenne
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.20. 12:40:46

Szerintem még véletlenül sem így lesz. Mi az, hogy akarnak focizni? Ha kikapnak jönnek majd, hogy jobbak csak nem akartak? Ha nyernek akkor meg akartak? Ez hülyeség. Ott a meccs és véletlenül sem CSAK a Barcelonán múlik, rajtuk IS, de nem csak...
Kép
daffy
Madridista

2010.11.20. 12:04:47

Amiután kiállították Busit,szerintem még magabiztosabbak lettünk,Touré bement hátra,és még jobban játszottunk mint 11-11 ellen.
De nem véletlen állították ki a végén Diarrát,már nem bírta,hogy labdához se szagoltak.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.20. 09:54:24

sjd írta:
csababarca írta: Tavaly meg az első 10 percet kellett túlélni,utána már egy percig sem aggódtam,mert lehetett látni a különbséget.
Akkor nem ugyanazt a meccset néztük sztem, én Busi kiállítása után egy a 30 perces kardio edzésnek megfelelően izzadtam végig meccset (és tisztán emlékszem h jó pár necces szituációban Puyol és Pique mentett végül, meg talán Benzema egyszer fölélőtt).

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.20. 08:51:03

Ezt benéztem. Embarassed
De én nem játsszik Piqué. Pihenjen csak. Fontás tolhatná helyette.
Nincs gond.

Azért írtam, hogy a mostani fordulóban játszanak-e? Mert bármennyire is hangoztatják, hogy csak a következő meccsre koncentrálnak már fél lábbal a Classico-n tolják majd. Ha játszanak, akkor biztos megmondják nekik, hogy még véletlenül se sárguljanak, ha viszont nem akkor meg egyértelmű a helyzet.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.19. 23:12:10

csababarca írta: Tavaly meg az első 10 percet kellett túlélni,utána már egy percig sem aggódtam,mert lehetett látni a különbséget.
Akkor nem ugyanazt a meccset néztük sztem, én Busi kiállítása után egy a 30 perces kardio edzésnek megfelelően izzadtam végig meccset (és tisztán emlékszem h jó pár necces szituációban Puyol és Pique mentett végül, meg talán Benzema egyszer fölélőtt).

Halfkey: viszont azért volt alázás is egyszer (amikor emberhátrányban Dani Alves tiszta ziccerbe játszotta Messit)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.19. 23:10:58

gergo9 írta:Mármint hogy a klasszikust megelőző fordulóban játsznak e, magyarul bekockáztatjuk e azt hogy esetleg Piqué egy sárgalappal eltiltatja magát a klasszikusról.
Őszintén remélem hogy sem mi sem a kollégák nem kockáztatnak, szükségünk van Pepére :mrgreen:
Ezt benéztem. :oops:
De én nem játsszik Piqué. Pihenjen csak. Fontás tolhatná helyette.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.19. 23:09:43

lui1698 írta:
zsírosdeszka írta:Pepének és Piquének egyaránt 4-4 sárgája van. Kíváncsi vagyok, játszanak-e majd.
Piqué most jön vissza eltiltásból, tehát ő ott lesz. Hacsak nem állíttatja ki magát megint.
Mármint hogy a klasszikust megelőző fordulóban játsznak e, magyarul bekockáztatjuk e azt hogy esetleg Piqué egy sárgalappal eltiltatja magát a klasszikusról.
Őszintén remélem hogy sem mi sem a kollégák nem kockáztatnak, szükségünk van Pepére :mrgreen:
Válasz küldése