zsírosdeszka írta:ha a srácaitok úgy igazán akartak focizni,akkor nem tehetett semmit a real. ez így lesz idén is,csak látjuk,hogy nem mindig akartok focizni és a mostani madrid ezt bünteti,abban biztos vagyok.
Szerintem még véletlenül sem így lesz. Mi az, hogy akarnak focizni? Ha kikapnak jönnek majd, hogy jobbak csak nem akartak? Ha nyernek akkor meg akartak? Ez hülyeség. Ott a meccs és véletlenül sem CSAK a Barcelonán múlik, rajtuk IS, de nem csak...
a barca idén nem egy meccsen "lustálkodott". akkor messi volt a megmentő. lehet h nem az akarás a jó szó,hanem h nem vették komolyan.
egyébként úgy gondolom,hogy a barca egy helyen verhető: a széleken.
higuaint puyol megeszi,ez tuti. kp közepe jobb a barcában. abidal verhető és alvest ki lehet akár állítatni is. a gond az,hogy ha a szélen elfut valaki,annak középre kell húzni,mert nem lesz bent senki,aki használható. ha di maria és cr befelé viszi a labdát,ki kell lépnie rá egy belső védőnek és szerintem az kulcs,hogy valamelyik középpályásunk labda nélkül meg tudja-e verni busit. ha lefutja és a kapu előtt létszámfölényt teremt a madrid,akkor meglehet a gól(persze kontrák esetén). ez nagy ökörség?