Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam két dolog kérdéses Pedro kimarad e, ha igen akkor a kezdőnk vszeghaszi írta:Nektek mi a várható felállásotok, mivel nem nagyon követem a meccseiteket...
Valami ilyensmi? Valdes,Alves,Puyol,Pique,Abidal,Busquets,Xavi,Iniesta,Pedro,Messi,Villa ???
ezt csak szeretnénk... nagyon gyanús, h a tavalyi 2. klasszikuson használt hasonló felállás lesz most is, Pep szeret "meglepni"... mondjuk egy zsozé-féle Real ellen öngyilkosság lenne 6-7 védekezővel felállni... Gála tizenegyet AKAROM!haszi írta:Nektek mi a várható felállásotok, mivel nem nagyon követem a meccseiteket...
Valami ilyensmi? Valdes,Alves,Puyol,Pique,Abidal,Busquets,Xavi,Iniesta,Pedro,Messi,Villa ???
Igen,mert aztán José az az edző aki a bemelegítés után nem változtat a kezdő 11-en...LM10 írta:A Real Madrid Barcelona elleni, hivatalos kezdő tizenegye: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Alonso; Di Maria, Özil, Ronaldo; és Higuaín.
Madridista.
Jaaaj, de meglepődtem![]()
Itt a pont,ennyi.Andris írta:Addig jó amíg azt az 1 cselt kell mutogatni, ami valaha bejött a védőink ellen Roncinak.
Nehogy pont most legyen egy második.
VB-n, BL döntőben, 2 BL elődöntőben, 2 clasicon meg simán le volt radírozva a pályáról.
Ha holnap is csak egyszer eteti meg, és utána gól lesz, akkor azzal elégedett leszekP_e-d_r-o írta:Háháháháháhá!!Ez nevetséges!A tavalyi clásicon Ronaldonak momentuma sem volt,90 percen át,te meg most előjössz egy ilyennel,hogy egyszer megetette?Nevetséges!!!
haszi írta:mes írta:Lattad a tavalyi Clasicot ? Pique azt hiszem megette C.Ronaldot.Ez kicsit frissebb csata kettejük közt
Messithebest írta:Tavalyi Clasicó: http://www.youtube.com/watch?v=0uVzyY_E0QoLogan10 írta:Érdekes lesz hogy ki fogja Ronaldót fogni mert Piquét Puyolt és Dani Alvest is simán lefutja
Piqué megette Ronaldot vacsira....
mes írta:Lattad a tavalyi Clasicot ? Pique azt hiszem megette C.Ronaldot.
A vége ütöttBob_Marley írta:A Mourinho taktika azért nem a totális bunkerfoci!Egyszer játszottak bunkert 2 gólos előnynél emberhátrányban!A mérkőzés alakulásától függően fog változni itt is ott is a taktika (nagy dolgot mondtam mi)!Viszont sokadjára megjegyzem, nekik nem kell kockáztatni!Idegenből elhozni egy pontot, ráadásul úgy hogy vezetik a tabellát.....tökéletes Mourinhonak is!Nem várok sok gólos "látványos" meccset!Nagy taktikai harc lesz, s én ezt várom a legjobban benne!Ez az igazi izgalma számomra!Melyik edző miként sakkozik!!!!!!Lehet 0:0 lesz helyzet nélkül, de annak is meg van szépsége!
![]()
Én 2 hete mondom 1:1 lesz, de ne legyen igazam, s nyerjünk egy Abidal góllal!
Tavalyi Clasicó: http://www.youtube.com/watch?v=0uVzyY_E0QoLogan10 írta:Érdekes lesz hogy ki fogja Ronaldót fogni mert Piquét Puyolt és Dani Alvest is simán lefutja
http://www.youtube.com/watch?v=0uVzyY_E0QoLogan10 írta:Érdekes lesz hogy ki fogja Ronaldót fogni mert Piquét Puyolt és Dani Alvest is simán lefutja
Szerintem ezt a lehetőséget el is vetheted!Logan10 írta:Mourinho biztos hogy bunkerfocit fog játszatni